Merhaba, biz eşimdeki hız ve sperm sayısı problemi için kullandık çakşırı yanında keçi boynuzu özü günde bir kaşık her akşam taze sıkılmış havuç suyu keçi boynuzu ve havuç suyunu dönüşümlü kullandık birlikte kullanılmaması ile ilgili bir yazı okumuştum çünkü birde neredeyse 4 ay aralıksız gece yatmadan iki tane kuru inciri zeytinyağına koyup sabah aç karnına onu yedi e vitamini faydalı diye okumuştum iki kutu e vitami aldı bu süreçte 1 pakette polen ve ginsengli bir karışım almıştım aktardan ama en etkilisi çakşırdı bence 3 öğün yemekten önce bir çay bardağına yarı çakşır yarı su olarak kullandı çakşırıda yazarken yoruldum ne çok şey denemişizYanında neler kullandınız başka acaba?
Tebrik ederim.Sağlikla kucağınıza almanızı dilerim.Çakşırı sabahları eşimle ben içtik aç karnına birer fincan eşim ayrıca geceleri yatmadan keçiboynuzu pekmezi içti bende folikasit içiyodum
Bakalım daha hala inanamıyorum silik diyemi neyse emin olamadım korkuyorum kimyasalsa felan diyeTebrik ederim.Sağlikla kucağınıza almanızı dilerim.
Aynen hepimiz öyle denemedigimiz şey kalmadı vallahi.Biz de ikinci sisedeyiz mecitefendinin.Yaninda arisutu, keçiboynuzu özü,OMEGA 3 lu multivitamin kullanıyorum.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi.Merhaba, biz eşimdeki hız ve sperm sayısı problemi için kullandık çakşırı yanında keçi boynuzu özü günde bir kaşık her akşam taze sıkılmış havuç suyu keçi boynuzu ve havuç suyunu dönüşümlü kullandık birlikte kullanılmaması ile ilgili bir yazı okumuştum çünkü birde neredeyse 4 ay aralıksız gece yatmadan iki tane kuru inciri zeytinyağına koyup sabah aç karnına onu yedi e vitamini faydalı diye okumuştum iki kutu e vitami aldı bu süreçte 1 pakette polen ve ginsengli bir karışım almıştım aktardan ama en etkilisi çakşırdı bence 3 öğün yemekten önce bir çay bardağına yarı çakşır yarı su olarak kullandı çakşırıda yazarken yoruldum ne çok şey denemişiz
İnşallah gebesinizdir hayırlısıyla tabiBakalım daha hala inanamıyorum silik diyemi neyse emin olamadım korkuyorum kimyasalsa felan diye
Peki bir şey daha sorucam şu pahalı olan takviyelerden kullandınız mı hiç proxeed plus tarzı hani.Merhaba, biz eşimdeki hız ve sperm sayısı problemi için kullandık çakşırı yanında keçi boynuzu özü günde bir kaşık her akşam taze sıkılmış havuç suyu keçi boynuzu ve havuç suyunu dönüşümlü kullandık birlikte kullanılmaması ile ilgili bir yazı okumuştum çünkü birde neredeyse 4 ay aralıksız gece yatmadan iki tane kuru inciri zeytinyağına koyup sabah aç karnına onu yedi e vitamini faydalı diye okumuştum iki kutu e vitami aldı bu süreçte 1 pakette polen ve ginsengli bir karışım almıştım aktardan ama en etkilisi çakşırdı bence 3 öğün yemekten önce bir çay bardağına yarı çakşır yarı su olarak kullandı çakşırıda yazarken yoruldum ne çok şey denemişiz
İnşallah teşekkür ederim iyi dilekleriniz için darısı tüm isteyenlere inşallahİnşallah gebesinizdir hayırlısıyla tabi
Amin en kısa sürede inşallah size de nasip olurAynen hepimiz öyle denemedigimiz şey kalmadı vallahi.Biz de ikinci sisedeyiz mecitefendinin.Yaninda arisutu, keçiboynuzu özü,OMEGA 3 lu multivitamin kullanıyorum.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi.
Evet onu da kullandık sanırım 4 paket birde klomen yazmıştı doktor .bitkisel kürlerin yanında doktorun verdiği bu iki ilacı da kullandı eşim ara vermedenPeki bir şey daha sorucam şu pahalı olan takviyelerden kullandınız mı hiç proxeed plus tarzı hani.
Aminİnşallah teşekkür ederim iyi dilekleriniz için darısı tüm isteyenlere inşallah
Hayır kadınlarda içiyor bende kullandım 12 gün bakalım bu ay hamileyimdir inşallahMerhaba kizlar..bu caksir suyunu erkeklermi iciyor..bayanlar kullanamiyormu..sanki ben bir yerde sadece erkekler icin oldugunu okudum..yumurta kalitesine etkileri varmidir acaba ...deneyen oldumu..
Naptınız yaptınız mı test zaten varsa eğer iki gün önceden bile cıkar inşallah vardırBekliyorum adete 2 gün var adetim 1 hafta geçerse test yapacağım
Resim bulanık canım Bidaha ceksenEki Görüntüle 2648608
kızlar dayanamadım test yaptım silik çıktı bir bakar mısınız normalde bugün adetimin 1. Günü olması lazım
Cok tesekkur ederim..Hayır kadınlarda içiyor bende kullandım 12 gün bakalım bu ay hamileyimdir inşallah
evet yaptırdım bugün 4.19 çıktı dr buna bişe diyemeyiz dedi bugün bel ağrısı kasık ağrısı oldu kanamam oluyo ama açık renk pıhtı felanda yok hala hafif kramplar giriyo dr 4-5 gün sonra yine gel dedi anlayacağınız belirsiz şuanNaptınız yaptınız mı test zaten varsa eğer iki gün önceden bile cıkar inşallah vardır
Belki daha cok cok yenidir canım ondan az cıkmıştır bence strese girme Bi kaç gün sonra sen gene gebelik testi yap ondan sonra kan vermeye gitT
evet yaptırdım bugün 4.19 çıktı dr buna bişe diyemeyiz dedi bugün bel ağrısı kasık ağrısı oldu kanamam oluyo ama açık renk pıhtı felanda yok hala hafif kramplar giriyo dr 4-5 gün sonra yine gel dedi anlayacağınız belirsiz şuan
Bilmiyorum saatlerdir sancım geçmiyo girip çıkıyo kanamamda oluyo ama adet gibi değil bekleyeceğim nasip artıkBelki daha cok cok yenidir canım ondan az cıkmıştır bence strese girme Bi kaç gün sonra sen gene gebelik testi yap ondan sonra kan vermeye git