Çakşır otu kürü ve suyu yumurta kalitesini ve sayısını çaoğaltıyormuş deneyen varmı?

arkadaşlar çakşırı kadınlar da kullanabiliyor mu ne gibi etkileri var lütfen kullananlar paylaşabilir mi

Siz çakşır koku suyu mu kullanıyorsunuz. Hazır olanlardan? Bir de kadınlar ve erkekler için ayrı diye okumuştum yani farklı caksir bitkisi. Bunla ilgili bilginiz var mi
canım ben internet üzerinden toz halindekini aldım. 1 tatlı kaşığı tozunu 1 lt sıcak kaynar suya atyrm.günlük 1-2 bardak içiyrz eşimle.ya ben de kadın-erkek için ayrı dye duydum ama onu da nerden temin edecz kiya ne kaybedeceğim ki deniyeyim.

arkadaşlar denemelerinizde başarılı oldunuzmu bende yeni aldım çakşır otunu balla macun yapıcam eşime sizin bebeğinz oldumu

eşim balla macun ağır olur çayını (kürünü)tercih etti bayadır içiyor artı havuç kürüde yapıyorum yaz günü soğuk soğuk bol bol içiyor. aman diyim çakşır otunu yapcaksan haberin olsun daha eşin işteyken aramalara başlar seni :) hergünün dolu :) anlıycağın

kızlar bu çakşır suyunu eşinize de içirdiniz heralde her gün mü içtiniz bunu günde bir kez mi içtiniz ?

Merhabalar hanimlar caksir suyu ile hamile kalan oldu mu esimde sperm sorunu var kullansa dogal yolla hamile kalir miyim benimde kullanmam.gerekir mi? Mi unun uzerinden baya geçmiş faydasini goren oldu mu lutfen cevap verin bende anne olmak istiyorum

okurken ağladım inanır mısınız bilmiyorum. duygularınız o kadar benim gibi ki

merhaba,
ben de yumurta rezervim az olan yumurtam da kalitesiz. Çakşır otunu doktorum dedi ama nasıl kullanacağım. ? Ne kadar alıp ne zaman kullanmaya başlayacağım. ? Kürü nasıl yapılıyor?

Ben bugün aldım ve kullanmaya başladık. Kadınlar da kullanıyor yumurta kalitesi için. Dene ve asla vazgeçme derim
Bu ay yine adet oldum canım çok sıkkın. Hayıt suyunu eşim kullandı bu ay. Ben incir kürü yapıyordum bitti 2 ay yaptım ara verdim aslan pençesi içiyorm. Hayıt otu mu aldın suyu mu?

Meraba bnm esimdede
meraba bnm esimde oyle bir sorun var bilgi verin lutfen

Merhaba,
Kasım ayında Çakşır kökü suyuna başladık demişsiniz. Bi sonuç alabildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…