- 4 Kasım 2017
- 944
- 1.006
- Konu Sahibi Lavinya Lavinya
Tabiiki canım bekliyorum ben de.Sonucunu paylasir misini?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiiki canım bekliyorum ben de.Sonucunu paylasir misini?
1ay için de mi kaldınız ben bugün aldım eşime adetimin 2. Günü 5. Günü klomen kalkacağım acaba 1 haftada etki eder miarkadaslar merhaba, 3 senedır bu sayfaları her ay taradım , adetlerım bır ay 5 gun gecıktı bır ay 3 gun once oldu esımın sperm sayısı 12 mılyon morfolojı 1 hareketlılık %4 cıktı ve urolojı uzmanı dırekt tup bebek dedı bıze... kecı boynuzu pekmezlerı kurlerı ıncılrer neler neler herseyı yaptım.... evımıze gelen bır mısafırımız sayesınde caksır suyuyla tanıstı esım ve bu sefer bızzat kendısı aldı kı ılaca vs ınanılmaz karsı bır adam... bır sıse bıtırdık caksır suyu mecıt efendıydı sanırım 25 tl gıbı bır ucretı var ıkıncı sısenın yarısında gelmedık ve ben dun gece hamile oldugumu ogrendım... darısı sızlere olsun Allahım ısteyen herkese nasıp etsın... belkı bır faydam olur bu arada ; yumurtlama testıyle hamıle oldugumu ogrendım sonra test yaptırdım hcg 3028 cıktı aklınızda bulunsun
Bende suyunu içtim çok daha yararlı ve etkiliKızlar bende suyunu alıcam bugün onun bana aktar daha hemen kana karışır dedi aynı fiyatta köküyle
Tebrikler!!! Sağlıkla gelsin inşallah. Tam olarak nasıl kullandınız detaylı anlatırmısınız?Ben 2 kere kullandım ikisinde de hamile kaldım ilki kimyasal gebelik ti sonra kürtaj oldum kullanmadım ikincisi şubatın 5. de bir daha deneyim dedim ve aldım 6 şubat sabah kullanmaya başladım buğün adetim gecikince erken gebelik testi yaptım pozitif umarım bu sefer keseyi ve yırk kesmesini görmeyi sağlıkla kucağıma almayı nasip eder Allahım. Benimle beraber isteyen herkese nasip etsin...
Hamile kaldınız mı?Bi kaç yerde okudum hep mucize diyenler var. Hatta 15 yıl çocuğu olmayan 3 defa tüp bebek deneyen biri çocuk sahibi olamayınca bunu duymuş ve denemiş o ay hamile kalmış. Çok etkiliymiş aldım hemen.
merhabalar sanırım hamilesiniz önerebileceğiniz birşey var mıdır acaba ??Merhaba hanımlar çakşır otu ya da suyu ile hamile kalanlar kaç ayda hamile kaldınız? Çok güzel şeyler okudum bu otla ilgili, sanırım çok işe yarıyormuş. Tecrübeli olanlar cevap yazarsa çok sevinirim. İçme ölçüsü ne kadar olmalı, ben suyunu aldım daha etkili dediler ve bugün başladık. Eşim için aldık ama ben de içeceğim. İnşallah etkili olur.
Canım bir şey kullanmadan hamile kaldım. Eşim ameliyat oldu varikosel vardı. Size önerim sıkıntınız hangi yöndeyse oraya yönelin. Pko varsa soğan kürü kullanın çok iyi bi kür. Eşiniz sperm testi yaptırsın varikosel çok yaygın erkeklerde. Keçiboynuzu kürü ve pekmezi erkeklerde çok etkili. Aklıma gelenler bunlar, sizin sorunuz varsa sorabilirsinizmerhabalar sanırım hamilesiniz önerebileceğiniz birşey var mıdır acaba ??
Bende pko var eşim test yaptırdı doktorum varikosel demedi morfoloji %3 tü kötünün iyisi demeye getirdi aşılama önerdi bende düşünüyorum şuan napsam diyeCanım bir şey kullanmadan hamile kaldım. Eşim ameliyat oldu varikosel vardı. Size önerim sıkıntınız hangi yöndeyse oraya yönelin. Pko varsa soğan kürü kullanın çok iyi bi kür. Eşiniz sperm testi yaptırsın varikosel çok yaygın erkeklerde. Keçiboynuzu kürü ve pekmezi erkeklerde çok etkili. Aklıma gelenler bunlar, sizin sorunuz varsa sorabilirsiniz
Merhaba canım bende de pko vardı klomen ise yaramadı aşılamadan önce c life kullandım bana şifa oldu araştır derim çok güzel bir macun şimdi herkese söylüyorum herkes faydalansınBende pko var eşim test yaptırdı doktorum varikosel demedi morfoloji %3 tü kötünün iyisi demeye getirdi aşılama önerdi bende düşünüyorum şuan napsam diye
Hemen aşılama yaptırmayın bence önce ikiniz de kürleri uygulayın 3 ay sonra bir daha test yaptırın. Sperm kendini 3 ayda yeniliyor. Siz soğan kürünü yapıp bir ay sonra gidin doktora. Soğan suyu kistleri temizliyor. Eşiniz için tek bir doktorla kalmayın başka doktorlara da görünün. İnternetten bulunduğunuz şehirdeki başarılı doktorları bulabilirsiniz. Pko için de farklı doktorlara gidebilirsiniz. Ama önce kürleri uygulayın.Bende pko var eşim test yaptırdı doktorum varikosel demedi morfoloji %3 tü kötünün iyisi demeye getirdi aşılama önerdi bende düşünüyorum şuan napsam diye
Çakşır suyunu sadece eşim kullandı ama bizde işe yaramadı çünkü sorunumuz farklıydı.Canım nasıl kullandınız yazarmisini sadece eşin mi kullandı yoksa sen de kullandım mi
Ben duydum canım gülbahar ölçü isimli bir hanım var YouTube’da. Ondan duydum geçen ay kullandık eşimle beraber bu ay Ramazan dolayısyla içemeyeceğimizi düşünüyorum ama bir sonraki ay devam edeceğiz.Kızlar aranızda hamile kalan var mı yeni umudum çakşır suyu bilgisi olan kullanan ya da duyan var mı
Canım cevabın için çok teşekkür ederim ben 5 aylık hamileyim çok şükürBen duydum canım gülbahar ölçü isimli bir hanım var YouTube’da. Ondan duydum geçen ay kullandık eşimle beraber bu ay Ramazan dolayısyla içemeyeceğimizi düşünüyorum ama bir sonraki ay devam edeceğiz.