Canım hangisini soruyorsun gebe kalmak için uğraşıyoruz bişilerKızlar ne işe yarıyor biri bana anlatsın
Canm 1 Tatlı kaşığı kadarını kaynatmış olduğun suyun içine at 10-15 dk demleyip süzdükten sonra içebilirsin diye biliyorumCanım peki kökü aldım da ben ne kadar miktarı kaynatıcam acaba bi bilgin var mı ??
Bende ona uğraşıyorum clife macun varmış almayı düşünüyorum içinde bu konuştuğunuz ot filan varmış bilemedimCanım hangisini soruyorsun gebe kalmak için uğraşıyoruz bişiler
Ne zaman başlıyorsun içmeyeCanım peki kökü aldım da ben ne kadar miktarı kaynatıcam acaba bi bilgin var mı ??
Bilmiyorum canım onu nals bişi oBende ona uğraşıyorum clife macun varmış almayı düşünüyorum içinde bu konuştuğunuz ot filan varmış bilemedim
Yumurta kalitesini ve sayısını filan arttırıyormuş hay Allahım nelerle uğraşıyoruzBilmiyorum canım onu nals bişi o
Bugün başladım ama biraz fazla koydum galiba aman allahım hayatımda tattığım en berbat şeydi hala midem bulanıyorCanm 1 Tatlı kaşığı kadarını kaynatmış olduğun suyun içine at 10-15 dk demleyip süzdükten sonra içebilirsin diye biliyorum
Kaç gün devam edilecek pekiNe zaman başlıyorsun içmeye
İnşAllah fayda görürüzYumurta kalitesini ve sayısını filan arttırıyormuş hay Allahım nelerle uğraşıyoruzolsana kendiliğinden be çocuğum ah ah
Bugün başladım ama biraz fazla koydum galiba aman allahım hayatımda tattığım en berbat şeydi hala midem bulanıyorne kadar suya 1 kaşık peki
canm 1 su bağırdğna mantıklı olur içeceğin kadar yani taze olsun içeceğin vakitte yaparsınKaç gün devam edilecek peki
14 gün devam et bu sırada ovülasyon testi yap zamanı geldiğnde adetten sonra yani zaten orada görürsün yumurta olustğnu çatladığını o zamn bırakırsınKaç gün devam edilecek peki
Senn sorunun neydii canımBugün başladım ama biraz fazla koydum galiba aman allahım hayatımda tattığım en berbat şeydi hala midem bulanıyorne kadar suya 1 kaşık peki
Senn sorunun neydi canım başvurdun kürlereYumurta kalitesini ve sayısını filan arttırıyormuş hay Allahım nelerle uğraşıyoruzolsana kendiliğinden be çocuğum ah ah
Hoşgeldin canımKızlar ben hayıttohumu suyu eşime çakşır otu ve kökü suyu yaptım.. o ay hamile kaldım.. yine çalışmalara devam edeceğiz çünkü kimyasal yaşadım.. bende aranıza katıldım kısacaa
Polikistik over var bendedeSenn sorunun neydi canım başvurdun kürlere
Hoşbulduk canımHoşgeldin canımolsun Rabbim hayırlısı ile nasip eder inşAllah
sen ne kullanıyorsun bakalım
Soğan kürünü hayıt tohumu kullanıp faydasını gören çok gördüm canım siz denediniz miPolikistik over var bendede1 senedir sonuç alamıyoruz ilaçlarında yararını görmedim
Merhaba yaki ilk defa duydum yumurtlama zamani mi taktjniz belinizeHoşbulduk canımBen kendim hayıt tohumu eşimde çakşır kökü otu kullandım ayrıca yakı kullandım bel soğukluğum varsa alsın diye onu da buradan öğrendim
Bolca da dua elbette.. geçen ay kullandım ve hemen tutmuştu ama kimyasala döndü pıhtılaşma çıkacak büyük ihtimalle bende gen testimde.. yine devam edeceğim ilk fırsatta temizlenir temizlenmez sizlere gelişmeleri de yazacağım..sizler neler denediniz faydalarını gördünüz peki?
Merhaba ben sogan suyu kullandim bu ay bat 18 dort gozle beklıyorumSoğan kürünü hayıt tohumu kullanıp faydasını gören çok gördüm canım siz denediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?