M milkaa34 Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2020 13 3 16 32 8 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi delidunya #981 Bende geçen ay ovulasyon dönemimde çakşır suyu içtim bu ay adetim beş gün gecikti hamileyim sandım ama kanamam oldu galiba çakşır suyu geciktirdi
Bende geçen ay ovulasyon dönemimde çakşır suyu içtim bu ay adetim beş gün gecikti hamileyim sandım ama kanamam oldu galiba çakşır suyu geciktirdi
delidunya Oğlum 🤍 Kayıtlı Üye 1 Şubat 2020 1.630 1.008 83 8 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi delidunya #982 Maviss20 .!.: Bebeğim moralim bozuktu c.tesi günü adet oldum ve çok sancılıydı neden böyle oldu anlamadım Genişletmek için tıkla... Aaaa hadi ya bende diyorum sesi çıkmıyor haber verecekti artık dayanamadım yazdım. Üzülme hayırlı zamanı değilmiş öyle düşün
Maviss20 .!.: Bebeğim moralim bozuktu c.tesi günü adet oldum ve çok sancılıydı neden böyle oldu anlamadım Genişletmek için tıkla... Aaaa hadi ya bende diyorum sesi çıkmıyor haber verecekti artık dayanamadım yazdım. Üzülme hayırlı zamanı değilmiş öyle düşün
M Maviss20 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2018 104 50 48 34 9 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi delidunya #983 Cakrss .!.: Aaaa hadi ya bende diyorum sesi çıkmıyor haber verecekti artık dayanamadım yazdım. Üzülme hayırlı zamanı değilmiş öyle düşün Genişletmek için tıkla... Aynen canım hayırlısı artık çok ümitlenmiştim bu ay o yüzden çok üzüldüm sanırım
Cakrss .!.: Aaaa hadi ya bende diyorum sesi çıkmıyor haber verecekti artık dayanamadım yazdım. Üzülme hayırlı zamanı değilmiş öyle düşün Genişletmek için tıkla... Aynen canım hayırlısı artık çok ümitlenmiştim bu ay o yüzden çok üzüldüm sanırım
Magnifiaque 🫶🏻💛 Kayıtlı Üye 17 Şubat 2020 10.673 28.100 548 9 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi delidunya #984 Selam guzel kk uyeleri kan tahlilim cikti ve butun degerlerim dusuk bana ne onerirsîniz ne yapmam gerek ?
Selam guzel kk uyeleri kan tahlilim cikti ve butun degerlerim dusuk bana ne onerirsîniz ne yapmam gerek ?