- 1 Şubat 2020
- 1.630
- 1.008
- 83
Anlatırmısınız çok rica etsem çok merak ediyorumHicbir sey hissetmiyorsunuz gayet kolay bir islem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlatırmısınız çok rica etsem çok merak ediyorumHicbir sey hissetmiyorsunuz gayet kolay bir islem
İstersen bekle ama kuzum yarın git ver nasıl duruyosn insan duramaz yaEvet silik çıktı versem kanda çıkar mı ki kuzum? Daha çok çok yeni galiba idrar giderken çizgiyi gördüm o kadar silik çizgiyi bile gördüm düşün artık
Duramıyorum ki kuzum eşime daha bişi söylemedim söyleseydim iş çıkışı hastanede kan tahlili yaptıralım dicektim ama henüz habersiz sabah vercem sağlık ocağında inşallahİstersen bekle ama kuzum yarın git ver nasıl duruyosn insan duramaz ya
Süprüz yapDuramıyorum ki kuzum eşime daha bişi söylemedim söyleseydim iş çıkışı hastanede kan tahlili yaptıralım dicektim ama henüz habersiz sabah vercem sağlık ocağında inşallah
Evet yapıcam inşallah güzel sonuç alırımda nasıl yapsam diye düşünmeye başladım kesin çok duygulanıcakSüprüz yap
Aynen bebğim hiç bi fikrim yokEvet yapıcam inşallah güzel sonuç alırımda nasıl yapsam diye düşünmeye başladım kesin çok duygulanıcak
Cuma kan vercem canim hic bilmiyorum Insallah ise yararProlaktin normalse başla canım incir prolaktin yükseltiyor
Adet bitimiyle birlikle ilac kullanmaya basliyorsunuz ben igne kullandim yaklasik 10 gun kadar cok ince bir igne ucuyla gobeginizden igne yapiyorsunuz tabi surekli kontrol ediliyor ve kan degerlerine bakiliyor sonra doktor size asilama yapilacagi gunu soyluyor esinizle birlikle gidiyorsuniz esiniz sperm veriyor onlar yikaniyor yaklasik 2 saat kadar bekleniyor sonra sizi dogumhaneye aliyorlar masaya uzanuyorsunuz normal jinekolojik muayene gibi, sonra esinizin spermleri geliyor ve siringa gibi biseyle icinize puskurtuyorlar siz ekranda izliyorsunuz spermlerin gidisini:) benim doktor spermler giderken videoya almisti eger tutarsa videoyu gondericem sana diye:) nasip olmadi. Sonrasinda ise bekleyis. Bu kadarAnlatırmısınız çok rica etsem çok merak ediyorum
Çok teşekkür ederim inşAllah en yakın zamanda anne olursunuzAdet bitimiyle birlikle ilac kullanmaya basliyorsunuz ben igne kullandim yaklasik 10 gun kadar cok ince bir igne ucuyla gobeginizden igne yapiyorsunuz tabi surekli kontrol ediliyor ve kan degerlerine bakiliyor sonra doktor size asilama yapilacagi gunu soyluyor esinizle birlikle gidiyorsuniz esiniz sperm veriyor onlar yikaniyor yaklasik 2 saat kadar bekleniyor sonra sizi dogumhaneye aliyorlar masaya uzanuyorsunuz normal jinekolojik muayene gibi, sonra esinizin spermleri geliyor ve siringa gibi biseyle icinize puskurtuyorlar siz ekranda izliyorsunuz spermlerin gidisini:) benim doktor spermler giderken videoya almisti eger tutarsa videoyu gondericem sana diye:) nasip olmadi. Sonrasinda ise bekleyis. Bu kadar
Canım naptın?Evet silik çıktı versem kanda çıkar mı ki kuzum? Daha çok çok yeni galiba idrar giderken çizgiyi gördüm o kadar silik çizgiyi bile gördüm düşün artık
Canım kan testim negatif çıktı işten eve geldim normal gebelik testiyle test yaptım bu sefer ve sana sonucu fotoğraf olarak ekliyorum sen ne diyosun bu duruma?Canım naptın?
Canm regl kaç gün geçti ? Bi kaç gün sonra yine yap erken gebelik testi alsaydnCanım kan testim negatif çıktı işten eve geldim normal gebelik testiyle test yaptım bu sefer ve sana sonucu fotoğraf olarak ekliyorum sen ne diyosun bu duruma?
1 gün gecikti tatlım bikaç gün daha bekliycem bakalımCanm regl kaç gün geçti ? Bi kaç gün sonra yine yap erken gebelik testi alsaydn
14 gun değil yumurtlama dönemine kadar devam ediyorsunuzHemen ekliyorum canım :)
Adetiniz bittiği gün başlıyorsunuz.
Sabahları aç karnına 1 su bardağı yarışına çakşır kökü suyu yarısını içme suyu ile karıştırıp öyle içiyorsunuz.
14 gün boyunca içiyorsunuz sonra bırakıyorsunuz kızlar
Bende bu ay başlayacağım hadi Bismillah
Hemen ekliyorum canım :)
Adetiniz bittiği gün başlıyorsunuz.
Sabahları aç karnına 1 su bardağı yarışına çakşır kökü suyu yarısını içme suyu ile karıştırıp öyle içiyorsunuz.
14 gün boyunca içiyorsunuz sonra bırakıyorsunuz kızlar
Bende bu ay başlayacağım hadi Bismillah
14 gün değil kızlar yumurtlama olana kadar icmeniz gerekiyor..ve akzer markası alabilirsiniz.. diğerleri su gibi bu onlara göre daha saf ve acı.. isterseniz meyve suyu ile de karışım yapabilirsiniz
haber ver mutlaka bebğim1 gün gecikti tatlım bikaç gün daha bekliycem bakalım
Tamm canımmhaber ver mutlaka bebğim
Canım bende kulanıcam İnşaALLAH sen nasıl yapıyorsun çayınıBen de hayııt suyu başlayacağım gelsem olur mu
Kuzu sesin çıkmadı ..Tamm canımm
Bebeğim moralim bozuktu c.tesi günü adet oldum ve çok sancılıydı neden böyle oldu anlamadımKuzu sesin çıkmadı ..