• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çakşır kökü suyu 🙆‍♀️🥳🥳🥳🥳🥳🥳😎

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İstersen bekle ama kuzum yarın git ver nasıl duruyosn insan duramaz ya🤩
Duramıyorum ki kuzum🙈 eşime daha bişi söylemedim söyleseydim iş çıkışı hastanede kan tahlili yaptıralım dicektim ama henüz habersiz 😁 sabah vercem sağlık ocağında inşallah 😇😇😇

Anlatırmısınız çok rica etsem çok merak ediyorum 🙈🙈😊
Adet bitimiyle birlikle ilac kullanmaya basliyorsunuz ben igne kullandim yaklasik 10 gun kadar cok ince bir igne ucuyla gobeginizden igne yapiyorsunuz tabi surekli kontrol ediliyor ve kan degerlerine bakiliyor sonra doktor size asilama yapilacagi gunu soyluyor esinizle birlikle gidiyorsuniz esiniz sperm veriyor onlar yikaniyor yaklasik 2 saat kadar bekleniyor sonra sizi dogumhaneye aliyorlar masaya uzanuyorsunuz normal jinekolojik muayene gibi, sonra esinizin spermleri geliyor ve siringa gibi biseyle icinize puskurtuyorlar siz ekranda izliyorsunuz spermlerin gidisini:) benim doktor spermler giderken videoya almisti eger tutarsa videoyu gondericem sana diye:) nasip olmadi. Sonrasinda ise bekleyis. Bu kadar

Adet bitimiyle birlikle ilac kullanmaya basliyorsunuz ben igne kullandim yaklasik 10 gun kadar cok ince bir igne ucuyla gobeginizden igne yapiyorsunuz tabi surekli kontrol ediliyor ve kan degerlerine bakiliyor sonra doktor size asilama yapilacagi gunu soyluyor esinizle birlikle gidiyorsuniz esiniz sperm veriyor onlar yikaniyor yaklasik 2 saat kadar bekleniyor sonra sizi dogumhaneye aliyorlar masaya uzanuyorsunuz normal jinekolojik muayene gibi, sonra esinizin spermleri geliyor ve siringa gibi biseyle icinize puskurtuyorlar siz ekranda izliyorsunuz spermlerin gidisini:) benim doktor spermler giderken videoya almisti eger tutarsa videoyu gondericem sana diye:) nasip olmadi. Sonrasinda ise bekleyis. Bu kadar
Çok teşekkür ederim inşAllah en yakın zamanda anne olursunuz 🤲🎈

Canım kan testim negatif çıktı işten eve geldim normal gebelik testiyle test yaptım bu sefer ve sana sonucu fotoğraf olarak ekliyorum sen ne diyosun bu duruma?

Eklentiler

• IMG20200604192641-01.jpeg
    IMG20200604192641-01.jpeg
    76,7 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG20200604192626-01.jpeg
    IMG20200604192626-01.jpeg
    77,6 KB · Görüntüleme: 37
Hemen ekliyorum canım :)
Adetiniz bittiği gün başlıyorsunuz.😎
Sabahları aç karnına 1 su bardağı yarışına çakşır kökü suyu yarısını içme suyu ile karıştırıp öyle içiyorsunuz.🥰
14 gün boyunca içiyorsunuz sonra bırakıyorsunuz kızlar🙆‍♀️
Bende bu ay başlayacağım hadi Bismillah🥳🥳
14 gun değil yumurtlama dönemine kadar devam ediyorsunuz

Hemen ekliyorum canım :)
Adetiniz bittiği gün başlıyorsunuz.😎
Sabahları aç karnına 1 su bardağı yarışına çakşır kökü suyu yarısını içme suyu ile karıştırıp öyle içiyorsunuz.🥰
14 gün boyunca içiyorsunuz sonra bırakıyorsunuz kızlar🙆‍♀️
Bende bu ay başlayacağım hadi Bismillah🥳🥳

14 gün değil kızlar yumurtlama olana kadar icmeniz gerekiyor..ve akzer markası alabilirsiniz.. diğerleri su gibi bu onlara göre daha saf ve acı.. isterseniz meyve suyu ile de karışım yapabilirsiniz

Back