- 1 Şubat 2020
- 1.630
- 1.008
- 83
Canım merhaba anca yazabildim klomen verdi tekrardan bu sefer sabah akşam kullanıcamdelidunya kuzum naptın doktor ne dedi? Merak ettim seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merhaba anca yazabildim klomen verdi tekrardan bu sefer sabah akşam kullanıcamdelidunya kuzum naptın doktor ne dedi? Merak ettim seni
Hayırlısı olsun kuzum bu bebişler çok gecikmeden bize gelirler inşallahCanım merhaba anca yazabildim klomen verdi tekrardan bu sefer sabah akşam kullanıcam
Aynı doktora mı gittin canım sen yine büyük ihtimalle klomenle 3 aya tamamlarCanım merhaba anca yazabildim klomen verdi tekrardan bu sefer sabah akşam kullanıcam
Aynı doktorum canım aynen sonra eğer olmazsa aşılama dedi aşılama da canımız çok yanar mı acabaAynı doktora mı gittin canım sen yine büyük ihtimalle klomenle 3 aya tamamlar
İnşAllah bebğimHayırlısı olsun kuzum bu bebişler çok gecikmeden bize gelirler inşallah
Yanmıyor diyorlar canım bende aşılama yaptıracağım adeti bekliyorumAynı doktorum canım aynen sonra eğer olmazsa aşılama dedi aşılama da canımız çok yanar mı acaba
Hiç bilmiyorum bebğim ya pazar günü başlıyorum klomeneYanmıyor diyorlar canım bende aşılama yaptıracağım adeti bekliyorum
İnşAllah aşılamaya falan gerek kalmaz canım olurHiç bilmiyorum bebğim ya pazar günü başlıyorum klomene
Ya inşAllah bu sefer de onu kafaya taktım benİnşAllah aşılamaya falan gerek kalmaz canım olur
Takma canım şimdi klomene odaklan olacak inşallahYa inşAllah bu sefer de onu kafaya taktım ben
İnşAllah canım yaTakma canım şimdi klomene odaklan olacak inşallah
Canım sanki hafif ama bilemedim ki ya testi tekrar et yarın sabahdelidunya Canım ben BAT yarın ben bugün test yaptım ben gölge gibi bişi görüyorum ama sence Eki Görüntüle 2643601
Kuzum bu da bu sabah yaptğım telefonum biraz bulanık çekiyor sinir oldummCanım sanki hafif ama bilemedim ki ya testi tekrar et yarın sabah
Var gibi bebğim ya silik çıkmış dimi ? Yarın kan verseneKuzum bu da bu sabah yaptğım telefonum biraz bulanık çekiyor sinir oldumm
Evet silik çıktı versem kanda çıkar mı ki kuzum? Daha çok çok yeni galiba idrar giderken çizgiyi gördüm o kadar silik çizgiyi bile gördüm düşün artıkVar gibi bebğim ya silik çıkmış dimi ? Yarın kan versene
Hicbir sey hissetmiyorsunuz gayet kolay bir islemYanmıyor diyorlar canım bende aşılama yaptıracağım adeti bekliyorum
Anlıyorm inşallah güzel sonuç alırızHicbir sey hissetmiyorsunuz gayet kolay bir islem
Prolaktin normalse başla canım incir prolaktin yükseltiyorBen bulamiyorum hayit ve caksir koku bu ay incir ce zeytinyagina basliycam