Kuzum yerleşme gibi birşey olabilir mi acabaKuzum ben bat cuma günü idi bugün oldum regl sanırım hiç böyle erken olmamstı çakşırdan mı bilemedim akşam kahverengi akıntım oldu peçeteye pembe geldi sanırım akşam a doğru olacağım
İnşAllah hamilesindir bebeğimKuzum yerleşme gibi birşey olabilir mi acababenimde bu ay kasığımda ağrı ve batmalar var ayaklarımda çok üşüyor bende mi erken olcam ki acaba ama ben bugün test yaptım çok erken biliyorum ama hayalet çizgi gördüm sanki ya da öyle görmek istiyorum
İnşallah kuzum umutlanmak istemiyorum ama bi yanım hamilesin diyor çok fatklıyım inşallah bu ay olmuştur artık baskılar var üstümüzdeİnşAllah hamilesindir bebeğimcuma günü doktora gideceğim randevu aldım
Bşey yaptığım yok canım ara ara girip bakıyorumNapıyosn canımyazmıyosn artık
Caksir erkekler icin degilmiMerhaba ben önce kök alıp kaynattım ama bugün gidip hazır suyu aldım onu da denemek için çay bardağı ölçüsüyle 4/1 oranında çakşır üstüne su yazıyor üstünde kökünü yaparken de kaynayan suya atıyordum 5 dakika kaynıyor sonra ılımaya alıyordum sonrada dolapta soğutup içiyordum.bende 4 gündür kullanıyorum.
Ben caksir erkekler icin diye biliyorum amaaaaa ne kdr dogru oni bilmemKızlar soğan kürü ile birlikte çakşır kökü suyu kullanılır mı bilen var mı?
Görmüyorsun yazdklarımı napıyım aynıBşey yaptığım yok canım ara ara girip bakıyorumsen napıyosun
Klomen kullanmıstm 1ay sonra virüs girince araya gitmedim sanırım ona başlarım kuzumİnşallah kuzum umutlanmak istemiyorum ama bi yanım hamilesin diyor çok fatklıyım inşallah bu ay olmuştur artık baskılar var üstümüzdesen aşılama için mi gidiceksin bebeğim? Kontrol amaçlı mı? Güzel haberler alalım artık
Evet Canım çok haklısın kusura bakma görmedimGörmüyorsun yazdklarımı napıyım aynı
Anladım bebeğim hayırlısı olsun hepimiz içinKlomen kullanmıstm 1ay sonra virüs girince araya gitmedim sanırım ona başlarım kuzum
Canm merhaba naptın ? ben regl oldum yarın 3. Günüm hatta :) doktora gidiyorum bakalım randevu almıştımİnşallah kuzum umutlanmak istemiyorum ama bi yanım hamilesin diyor çok fatklıyım inşallah bu ay olmuştur artık baskılar var üstümüzdesen aşılama için mi gidiceksin bebeğim? Kontrol amaçlı mı? Güzel haberler alalım artık
Evet canım yarın değil mi randevun. Bugün yazayım dedim hatta sana :)Valla benimde kasığımda batmalar var ayaklarım çok üşüyor günümü bekliyorum bakalım ne olacak :) bu arada ovülasyon testlerine devam ediyorum 2-3 gündür koyulaşmaya başladılar neden olabilir acaba biliyor musun?Canm merhaba naptın ? ben regl oldum yarın 3. Günüm hatta :) doktora gidiyorum bakalım randevu almıştım
Şuan hamile misiniz yani yoksa doğum yaptınız mıBende 2 yil önce eşime icirmistim çakşır suyu ve yanında ek bikac şey daha ama çakşır suyunun yeri bende ayrıdır 2,ayda hamileydim değerleri inanılmaz yukselmisti ama bayanlarında içtiğini bilmiyodum
Oğlum iki yaşındaŞuan hamile misiniz yani yoksa doğum yaptınız mı
Maşallah canım Allah bağışlasınOğlum iki yaşında
Evet canım hazırlanıp çıkacağım evden teşekkür ederim aklına geldiğim içinEvet canım yarın değil mi randevun. Bugün yazayım dedim hatta sana :)Valla benimde kasığımda batmalar var ayaklarım çok üşüyor günümü bekliyorum bakalım ne olacak :) bu arada ovülasyon testlerine devam ediyorum 2-3 gündür koyulaşmaya başladılar neden olabilir acaba biliyor musun?
Banada haber et canım doktordan çıkıncaEvet canım hazırlanıp çıkacağım evden teşekkür ederim aklına geldiğim için
Bat ne zmandı senin yakındık brbrmze sanki dimi? Tekrar yumurtalama olma ihtimali varmı acaba bazen oluyor ya değilse eğer inşAllah bebiş vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?