Gebeliğe Hazırlık Çakşır kökü suyu 🙆‍♀️🥳🥳🥳🥳🥳🥳😎

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
delidunya canım bir de sana birşey soracağım bugün ovülasyon testi yaptım çatlamış bugünü değerlendirmeli miyim yoksa çatlama günümse çok faydalı olmaz mı

delidunya canım bir de sana birşey soracağım bugün ovülasyon testi yaptım çatlamış bugünü değerlendirmeli miyim yoksa çatlama günümse çok faydalı olmaz mı
Çatlama gününü değerlendirmen gerekiyor hatta bugünden sonra iki gün daha değerlendirsen şansın artar

Canım ben suyunu aldım suyu pratik oluyor diye sabah kalkınca hemen suyla karıştırıp rahatça içebiliyorsun. Kökünü bilmiyorum ama balla falan karıştıranlar var sanırım. Bilenler cevap verirler
O dediğin sanırım toz olanlar. Bende direk kökün kendi var bunu da kaynatıp içiyormuşuz internette bu şekilde gördüm 1 kilo kök 25 TLydi bende böyle alayım dedim bakalım inşallah işe yarar

Çatlama gününü değerlendirmen gerekiyor hatta bugünden sonra iki gün daha değerlendirsen şansın artar
Ayy canım çok teşekkür ederim değerlendireceğimm çatladı ya değerlendiremediysem diye üzülüyordum dün değerlendirememiştik çünkü

Merhaba ben önce kök alıp kaynattım ama bugün gidip hazır suyu aldım onu da denemek için çay bardağı ölçüsüyle 4/1 oranında çakşır üstüne su yazıyor üstünde kökünü yaparken de kaynayan suya atıyordum 5 dakika kaynıyor sonra ılımaya alıyordum sonrada dolapta soğutup içiyordum.bende 4 gündür kullanıyorum.

Kızlar merhaba çakşır kökü suyu kullanımı nasıl ölçülerini nasıl yapacağız
Canım merhaba çakşırı bi çay bardağının yarısı kadar koyup geri kalanını suyla tamamlayacaksın her sabah aç karnına içeceksin adetin 5. Günü başlayıp yumurtlamaya kadar devam edeceksin

Kızlar soğan kürü ile birlikte çakşır kökü suyu kullanılır mı bilen var mı?

İnşallah kuzumm bende senden bwkliyorum o tatlış haberi
Kuzum ben bat cuma günü idi bugün oldum regl sanırım hiç böyle erken olmamstı çakşırdan mı bilemedim akşam kahverengi akıntım oldu peçeteye pembe geldi sanırım akşam a doğru olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…