İnsallah canim senin de <3
Merhabalar bisey sorabilir miyim resim dikkatimi çekti de günde 2 defa mi test yaptın? Nasıl yapılması gerekiyor bilgi verebilir misin ?Kızlar yumurtlama mı yaa
Hergun ayni saatte yapiyorum dun pike yakin gorunce aksam da yapayim dedim daha silik cokti. Bugun yine gunduz ayni saatte yaptim pik gördüm yani dun aksam yapmasam da olurduMerhabalar bisey sorabilir miyim resim dikkatimi çekti de günde 2 defa mi test yaptın? Nasıl yapılması gerekiyor bilgi verebilir misin ?
Anladım canım teşekkür ederimNormalde
Hergun ayni saatte yapiyorum dun pike yakin gorunce aksam da yapayim dedim daha silik cokti. Bugun yine gunduz ayni saatte yaptim pik gördüm yani dun aksam yapmasam da olurdu
Olmak üzereyim kuzum sen oldun mu olma inşallah hadi güzel haber verMatmazeell canım sen adet oldun mu
Yok kuzum oldum ben dün yazdım sana görmedin galiba dün akşamdan oldum sen olma bariOlmak üzereyim kuzum sen oldun mu olma inşallah hadi güzel haber ver
Aa görmedim bildirimde yokYok kuzum oldum ben dün yazdım sana görmedin galiba dün akşamdan oldum sen olma bari
Şimdi oldum kuzumYok kuzum oldum ben dün yazdım sana görmedin galiba dün akşamdan oldum sen olma bari
Yine birlikte takip edelim bari inşallah tedaviye ihtiyaç kalmadan olurŞimdi oldum kuzum
Inşallah kuzum beraber takip edelim tabi destek oluruz birbirimize❤Yine birlikte takip edelim bari inşallah tedaviye ihtiyaç kalmadan olur
28 günde bir oluyorum canım ben 21 Mayıs olur heraldeInşallah kuzum beraber takip edelim tabi destek oluruz birbirimize❤
Yeni bat ne zaman
Hosgeldin topiğime canım hadi bakalım az kalmışBende başladım bu ay 1 aydır içiyoruz eşimde bende bakalım bu ay olacak mı bizim bat 6 Mayıs beklemedeyim
Hoşbulduk teşekkür ederim. İns bekliyorumHosgeldin topiğime canım hadi bakalım az kalmış
Tamam yine yakın benimde 23 mayıs28 günde bir oluyorum canım ben 21 Mayıs olur heralde
Aynen kuzum aşağı yukarı aynı olur yineTamam yine yakın benimde 23 mayıs
Yok canım hiçbirşeyim yok vallaAhsen555 canım nasıl gidiyor belirtin flan var mı hiç
Benmde öyle bilmiyorum yani oluyor mu olmuyor mu çamaşırım ıslanıyor sarıya benzer akıntım oluyor son zamanlardaYok canım hiçbirşeyim yok valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?