Bazen de Beyaz oluyorBenmde öyle bilmiyorum yani oluyor mu olmuyor mu çamaşırım ıslanıyor sarıya benzer akıntım oluyor son zamanlarda
Canım biraz akıntı bende de oluyor ama ne bilim hiç gebeliğe yormuyorumBenmde öyle bilmiyorum yani oluyor mu olmuyor mu çamaşırım ıslanıyor sarıya benzer akıntım oluyor son zamanlarda
bende öyle aynen canım sonradan üzülüyorumCanım biraz akıntı bende de oluyor ama ne bilim hiç gebeliğe yormuyorum
Senn bat ne zaman dıCanım biraz akıntı bende de oluyor ama ne bilim hiç gebeliğe yormuyorum
Kuzum yumurtladığım günden sayarsam 3 mayıs ama ben 8 9 kadar beklerim olmasa da yani 3 geçti hadi hamileyim diyememSenn bat ne zaman dı ☺
Aynı zamanlardayız bakalım ne göreceğizKuzum yumurtladığım günden sayarsam 3 mayıs ama ben 8 9 kadar beklerim olmasa da yani 3 geçti hadi hamileyim diyemem
Hayırlısı olsun canım inşallahAynı zamanlardayız bakalım ne göreceğiz ☺
Napıyosun canımAy inşAllah
İiyim canım evdeyim malum sen ne yapıyorsun nasılsınNapıyosun canım
Bende aynı evdeyim canım oturuyorumİiyim canım evdeyim malum sen ne yapıyorsun nasılsın
Zaman geçmiyor ya bi an önce ya regl olalım ya hamişBende aynı evdeyim canım oturuyorum
Tane halinde alsaydın canım ben aldım tane karabiber gibi 1 cay kası atıyosun caydankıgı 1 fincanda su 5 dk kaynatıp ılık ıcAy ben baslicaktim bulamadim canım aktarcilarda yaa çakşır kökü tozu verdi adam oda aynı dedi ama suya köy icilmiyor yani bildiğin toz iğrenç oluyor tadı suyunu bulsaydim alırdım valla en azından şeffaf bu bildiğin toz suya doksen simsiyah oluyo iğrenç yani
Canım hayırlısı boşver düşünme tutalım orucumuzu hayrlısı vakti gelince belli olurZaman geçmiyor ya bi an önce ya regl olalım ya hamiş
Aynen canım ne bilim ya dua ediyorum çokça sen yazınca rahatlıyorum ya ne bilim mutlu oluyor insan aynı dertten olunca buna da şükürCanım hayırlısı boşver düşünme tutalım orucumuzu hayrlısı vakti gelince belli olur
Allah sende de razı olsun içimden geliyor valla burdaki muhabbet ettikleri mi sormak surşturmakAynen canım ne bilim ya dua ediyorum çokça sen yazınca rahatlıyorum ya ne bilim mutlu oluyor insan aynı dertten olunca buna da şükür☺
Benmde aynen öyleAllah sende de razı olsun içimden geliyor valla burdaki muhabbet ettikleri mi sormak surşturmakteyzemle bu bebek muhabbetini konuşmuştuk 55 60 yaşlarında bana diyor ki biz eskiden belirti bilmezdik adet geçince de hemen hamileyim demezdik diyo çünkü tam olarak tarih hatırlamazdık ki diyo. Eskiden hamileyim midem bulanıyor diyen kadın duymadım ben diyor. Ben hamileliğimi gögüs ucundan anlıyordum diyor böyle kararma falan oluyordu diyor oda rahat bebek 2 3 aylıkken oluyordu diyor. Yani ben zaten 1 yıl önce belirti aramayı bıraktım 1 yıldır hiç gebelik testi bile yapmıyorum ben
Sen yapıyor musun canım her ay testBenmde aynen öyleevet eskiden hep öyleymiş biz ise sabırsız walla iyi yapmıyorsan test iyi duruyosn ☺
Ben bi kaç ay oldu yumurtlamadığımı öğreneli Canım klomen kullandm 1 ay arada yaptım her ay değil ağrım oluyrdu çünkü biliyordum regl olcğımıSen yapıyor musun canım her ay test
Anladım canım içinden geliyorsa yap kuzum ama ben bekle derim adetiniBen bi kaç ay oldu yumurtlamadığımı öğreneli Canım klomen kullandm 1 ay arada yaptım her ay değil ağrım oluyrdu çünkü biliyordum regl olcğımı ☺
salı günü erken gebelik testi yapsam mı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?