Gebeliğe Hazırlık Çakşır kökü suyu 🙆‍♀️🥳🥳🥳🥳🥳🥳😎

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tane halinde alsaydın canım ben aldım tane karabiber gibi 1 cay kası atıyosun caydankıgı 1 fincanda su 5 dk kaynatıp ılık ıc

Aynen canım ne bilim ya dua ediyorum çokça sen yazınca rahatlıyorum ya ne bilim mutlu oluyor insan aynı dertten olunca buna da şükür
Allah sende de razı olsun içimden geliyor valla burdaki muhabbet ettikleri mi sormak surşturmak teyzemle bu bebek muhabbetini konuşmuştuk 55 60 yaşlarında bana diyor ki biz eskiden belirti bilmezdik adet geçince de hemen hamileyim demezdik diyo çünkü tam olarak tarih hatırlamazdık ki diyo. Eskiden hamileyim midem bulanıyor diyen kadın duymadım ben diyor. Ben hamileliğimi gögüs ucundan anlıyordum diyor böyle kararma falan oluyordu diyor oda rahat bebek 2 3 aylıkken oluyordu diyor. Yani ben zaten 1 yıl önce belirti aramayı bıraktım 1 yıldır hiç gebelik testi bile yapmıyorum ben

Benmde aynen öyle evet eskiden hep öyleymiş biz ise sabırsız walla iyi yapmıyorsan test iyi duruyosn

Anladım canım içinden geliyorsa yap kuzum ama ben bekle derim adetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…