- 8 Ocak 2019
- 2.936
- 3.976
- 63
He valla bu ayda gol yok kuzumOf ya ikimiz de cortladık yine desene
He valla bu ayda gol yok kuzum
Benimde mayısta tedavi olacaktı olmazsa ama virüs yüzünden kaldıYa sabır bakalım bi daha ki ay da olmazsa artık aşılamaya geçiyorum ben
Mayıs sonuna biter inşallah bu virüs kuzum ya başlanır gibime geliyo tedaviyeBenimde mayısta tedavi olacaktı olmazsa ama virüs yüzünden kaldı
Inşallah bekletmeden aşılamaya kalmadan olur be kuzum
Bu ay devam edecek misin peki çakşır suyuna canımMayıs sonuna biter inşallah bu virüs kuzum ya başlanır gibime geliyo tedaviyeinşallah gerek kalmaz tabi
Edicem canım inşallah adet bitimi ve yumurtlamadan sonrada bi kaç gün devam edicem bu defa belki tutunmasını da kolaylaştıryordurBu ay devam edecek misin peki çakşır suyuna canım
Bide öyle deneyelim ne kaybederizEdicem canım inşallah adet bitimi ve yumurtlamadan sonrada bi kaç gün devam edicem bu defa belki tutunmasını da kolaylaştıryordur
Deneme tahtasına döndük zaten valla doğru diyorsunBide öyle deneyelim ne kaybederiz
Ben beyaz bayrağı çektim bu ay da canım malesefBide öyle deneyelim ne kaybederiz
Ay cok sukur sonunda yaaEvet canım yumurtlama
Ewet benimde bugünKızlar yumurtlama mı yaa
Evet yumurtlama benimde bugün tesadüfe bakKızlar yumurtlama mı yaa
23 nisan değil mi seninAynen 1 gün farkla
16 yazdığına bakma ikimizde bugün yaptık adet sonrası 16.günüm benim 23 nisanda olmuş işteEvet 16. Gun seninki benim 15.
Ay evet kusura bakma misafirim var dikkat edememişim16 yazdığına bakma ikimizde bugün yaptık adet sonrası 16.günüm benim 23 nisanda olmuş işte
2 güne çatlar inşallah dilediğin olurAy evet kusura bakma misafirim var dikkat edememişim
İnsallah canim senin de <32 güne çatlar inşallah dilediğin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?