Gebeliğe Hazırlık Çakşır kökü suyu 🙆‍♀️🥳🥳🥳🥳🥳🥳😎

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya kizlar merhaba ben gecen ay sogan kuru yapmisdim cok faydalarini okudum amma yumurtalarim gayet iyi calisiyor onu icdigim ay geckmem oldu 7 gun sizce neden sonra adet oldum off ya hicbiseye guvenemiyorum
Soğan kürünü ne için yaptınız canım

Canım merhaba topiğime hoşgeldin

Hoşgeldin canım sen hiç doktora gittin mi ? Testlerin tam pik olacakken tekrar açılmaya başlamış çünkü yumurtlama sorunu yaşıyor olabilirsin . Ara kanamalarım oluyor demişsin polip olabilir rahminde bunlara baktırdın mı hiç

Canım hoşbuldum öncelikle terimler hakkında bilgim yok onları açarsan sevinirim cahil hissediyorum böyle olunca kendimi pik ve polip ne demek? Doktora gitmiştim canım eşimde bir problem yoktudaha sonra benim doktorum regl olunca gel hormon testi yapalım dedi o zaman da virüs olayları başlayınca kaldı yani maalesef

Hoşbuldum canım Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşaallah sen ovülasyon testini anlıyor musun canım anlıyorsan yorumlar mısın yumurtlama oldu mu ben de olduysa ne zaman oldu
Amin inşAllah kuzum ben pek anlamıyorum sanırım ikinci çizgi de koyu olucak koyudan sonra silikleşirse çatlamış oluyor ama sana daha detaylı bilgi verirler

Canım pik yumurtanın en olgun çatlamaya hazır hale gelmesine deniyor yani seninki tam büyümek üzereyken tekrar yaptığın testlerde renk açılmış yumurtlamada sorunun olabilir o yüzden sen adetliyken mutlaka git hastaneye ülke normale dönünce . Polip de rahimde küçük et parçası demek bu ara kanama adet düzensizliği adet olurken aşırı kanama yada hiçe yakın kanama yapabilir yani anlayacağın senin ilk fırsatta adetinin 3. Günü hastaneye gitmen lazım önce bizde öyleydik kuzum hiç bişey bilmiyorduk şimdi öğrendik sende öğrenirsin merak etme özelden de merak ettiğin şeyler olursa yazarsın Allah yardımcın olsun en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah

Allah razı olsun canım çok çok teşekkür ediyorum. Ara kanamam 2 dir falan oluyor. Ultrason la doktor muayene etmişti aslında ama olumsuz bir şey dememişti. Bir an önce normalleşse de gitsem sinir stres yapıyor bu durum bende

Canım testleri yanlış yapmış olabilir misin en az 2 3 saat sıvı almadan yapman gerekiyor ve de ilk idrarla değil saat 14.00 den sonra falan yapman gerek

Gidersin inşallah stres yapma ne zamandır Çabalıyorsunuz siz

Canım testleri yanlış yapmış olabilir misin en az 2 3 saat sıvı almadan yapman gerekiyor ve de ilk idrarla değil saat 14.00 den sonra falan yapman gerek
Canım saatlerimi genel itibariyle yazdım testlerin üzerine sıvıyı da en az 1 saat önce azaltın diyordu 1 buçuk 2 saat sıvı almadım test öncesi

Elimde değil işte canım ☹ 1 sene oldu ama arada bazı durumlardan dolayı korunduğum oldu düzenli olarak 7-8 aydır diyebilirim
Sabır bakalım kuzum benim 14 ay oldu sebebi olmadan hemde öylece bekliyorum Allah büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…