Soğan kürünü ne için yaptınız canımya kizlar merhaba ben gecen ay sogan kuru yapmisdim cok faydalarini okudum amma yumurtalarim gayet iyi calisiyor onu icdigim ay geckmem oldu 7 gun sizce neden sonra adet oldum off ya hicbiseye guvenemiyorum
Canım merhaba topiğime hoşgeldinHanımlar merhabalar ben yeni kayıt oldum da başka bir yere yazmışım sanırım mesajımı buradaki terimleri de pek bilmiyorum ama görünce yazayım dedim. Bu ay ilk kez ovülasyon testi yapmaya başladım. Çok düzensiz adet döngüm var şu birkaç aydır ara kanamam da oluyor. Bir arkadaşım ovülasyon testi önerdi yapmaya başladım ama nasıl yorumlanıyor bilmiyorum. Bugün önceki adetimin başlangıcından itibaren 35.gün. Geçen hafta 1 gün kahve pembe arası leke geldi bitti. Rica etsem testleri atsam bilen yorumlayabilir mi? Yumurtlama oldu mu uolduysa ne zaman söyler misiniz lütfen. Eğer bu ay tutmazsa ben de çakşır suyu kullanmayı düşünüyorum.Rabbim hepmize hayırlı evlat nasip etsin inşaallah. ❤
Hoşbuldum canımCanım merhaba topiğime hoşgeldin
Hoşgeldin canım sen hiç doktora gittin mi ? Testlerin tam pik olacakken tekrar açılmaya başlamış çünkü yumurtlama sorunu yaşıyor olabilirsin . Ara kanamalarım oluyor demişsin polip olabilir rahminde bunlara baktırdın mı hiçHanımlar merhabalar ben yeni kayıt oldum da başka bir yere yazmışım sanırım mesajımı buradaki terimleri de pek bilmiyorum ama görünce yazayım dedim. Bu ay ilk kez ovülasyon testi yapmaya başladım. Çok düzensiz adet döngüm var şu birkaç aydır ara kanamam da oluyor. Bir arkadaşım ovülasyon testi önerdi yapmaya başladım ama nasıl yorumlanıyor bilmiyorum. Bugün önceki adetimin başlangıcından itibaren 35.gün. Geçen hafta 1 gün kahve pembe arası leke geldi bitti. Rica etsem testleri atsam bilen yorumlayabilir mi? Yumurtlama oldu mu uolduysa ne zaman söyler misiniz lütfen. Eğer bu ay tutmazsa ben de çakşır suyu kullanmayı düşünüyorum.Rabbim hepmize hayırlı evlat nasip etsin inşaallah. ❤
Canım hoşbuldum öncelikle terimler hakkında bilgim yok onları açarsan sevinirim cahil hissediyorum böyle olunca kendimiHoşgeldin canım sen hiç doktora gittin mi ? Testlerin tam pik olacakken tekrar açılmaya başlamış çünkü yumurtlama sorunu yaşıyor olabilirsin . Ara kanamalarım oluyor demişsin polip olabilir rahminde bunlara baktırdın mı hiç
Amin inşAllah kuzumHoşbuldum canımRabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşaallah sen ovülasyon testini anlıyor musun canım anlıyorsan yorumlar mısın yumurtlama oldu mu ben de olduysa ne zaman oldu
Allah razı olsun canım benimAmin inşAllah kuzumben pek anlamıyorum sanırım ikinci çizgi de koyu olucak koyudan sonra silikleşirse çatlamış oluyor ama sana daha detaylı bilgi verirler
Allah razı olsun canım çok çok teşekkür ediyorumCanım pik yumurtanın en olgun çatlamaya hazır hale gelmesine deniyor yani seninki tam büyümek üzereyken tekrar yaptığın testlerde renk açılmış yumurtlamada sorunun olabilir o yüzden sen adetliyken mutlaka git hastaneye ülke normale dönünce . Polip de rahimde küçük et parçası demek bu ara kanama adet düzensizliği adet olurken aşırı kanama yada hiçe yakın kanama yapabilir yani anlayacağın senin ilk fırsatta adetinin 3. Günü hastaneye gitmen lazımönce bizde öyleydik kuzum hiç bişey bilmiyorduk şimdi öğrendik sende öğrenirsin merak etme özelden de merak ettiğin şeyler olursa yazarsın Allah yardımcın olsun en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah
Canım testleri yanlış yapmış olabilir misin en az 2 3 saat sıvı almadan yapman gerekiyor ve de ilk idrarla değil saat 14.00 den sonra falan yapman gerekAllah razı olsun canım çok çok teşekkür ediyorum❤ . Ara kanamam 2 dir falan oluyor. Ultrason la doktor muayene etmişti aslında ama olumsuz bir şey dememişti. Bir an önce normalleşse de gitsem sinir stres yapıyor bu durum bende
Gidersin inşallah stres yapma ne zamandır Çabalıyorsunuz sizAllah razı olsun canım çok çok teşekkür ediyorum❤ . Ara kanamam 2 dir falan oluyor. Ultrason la doktor muayene etmişti aslında ama olumsuz bir şey dememişti. Bir an önce normalleşse de gitsem sinir stres yapıyor bu durum bende
Canım saatlerimi genel itibariyle yazdım testlerin üzerine sıvıyı da en az 1 saat önce azaltın diyordu 1 buçuk 2 saat sıvı almadım test öncesiCanım testleri yanlış yapmış olabilir misin en az 2 3 saat sıvı almadan yapman gerekiyor ve de ilk idrarla değil saat 14.00 den sonra falan yapman gerek
Elimde değil işte canımGidersin inşallah stres yapma ne zamandır Çabalıyorsunuz siz
Hayırlısı olsun canım inşallahCanım saatlerimi genel itibariyle yazdım testlerin üzerine sıvıyı da en az 1 saat önce azaltın diyordu 1 buçuk 2 saat sıvı almadım test öncesi
Sabır bakalım kuzum benim 14 ay oldu sebebi olmadan hemde öylece bekliyorum Allah büyüktürElimde değil işte canım ☹ 1 sene oldu ama arada bazı durumlardan dolayı korunduğum oldu düzenli olarak 7-8 aydır diyebilirim
İnşaallah canım Hepimiz için de hayırlısı olsunHayırlısı olsun canım inşallah
Kesinlikle öyle canım O der oluverir Rabbim bu süreçte bize sabırla beklemeyi nasip etsin inşaallah canımSabır bakalım kuzum benim 14 ay oldu sebebi olmadan hemde öylece bekliyorum Allah büyüktür
Amin canım inşallahKesinlikle öyle canım O der oluverir Rabbim bu süreçte bize sabırla beklemeyi nasip etsin inşaallah canım
Öyle canımm hayırlısı sebebsiz mi sizin canım
[/QUOTE pko var bende
Yarım cay bardagı caksır yarısı da meyve suyu olacak sekılde ıctımCanım çok mu kullandın acaba onun bi miktarı var ya günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?