- 16 Nisan 2020
- 458
- 449
- 23
- 37
Adetın son gunu basladim yarim cay vbardagı caksır yarısı da meyve suyu olacak sekılde ıctım bunun pesıne de su ıctım. 1 Hafta kullandım bıraktımMerhaba canım nasıl kullandınız anlatırmısın
Hosgeldin topiğime canımHerkese merhabalarbende yarın başlayacam kullanmaya bütün konuşmaları bastan sona okudum inşallah güzel haberleri veririz birbirimize
Inşallah canimHosgeldin topiğime canım ☘
inşAllah haberdar edelim birbirimizi durumlardan hadi bakalım
Arı sütü de çok yararlıymış canım inşallah güzel sonuç alırsınMerhaba bende 10 gündür hayıt tohumu çayı yapıyorum sabah akşam içiyorum ekstra folik asit,arı sütü ve ovülasyon testi
Bende Şubat ayında kullanmıştım bu ikisini ama sonuç negatif di benmde kuzum bende hazır evdeyiz ilk defa bu ay denedim bakalım benm yumurtlamam olmuyorduInşallah canimgeçtiğimiz ay klomen ve catlatma ignesi kullandım ama sonuç negatif ne yazık ki bu ayda hazır evdeyken deneyelim dedim bakalım bu ay nasıl olacak
Merhaba canım arı sütü Dışında bende onları kullanıyorum onun yerine çakşırMerhaba bende 10 gündür hayıt tohumu çayı yapıyorum sabah akşam içiyorum ekstra folik asit,arı sütü ve ovülasyon testi
O nasl bişi ya kuzum tadıArı sütü de çok yararlıymış canım inşallah güzel sonuç alırsın
Yumurta toplamada 1 yumurta oluştu o kadar iğne ye rağmen kaliteli oldu ve döllendi arı sütü sayesinde tek onu kullanmıştım ayrıca colajen etkisi var ciddi süper geriyorArı sütü de çok yararlıymış canım inşallah güzel sonuç alırsın
Canımm tadını falan pek bilmiyorum ben hiç kullanmadım arkadaş kullanıyorduO nasl bişi ya kuzum tadı
Bende de pko var ne yazık kiBende Şubat ayında kullanmıştım bu ikisini ama sonuç negatif di benmde kuzum bende hazır evdeyiz ilk defa bu ay denedim bakalım benm yumurtlamam olmuyordu
Doktor pko sun demedi testler temiz adetim de düzenli ama nie bilmiyorum CanmBende de pko var ne yazık ki
Benim de hormon testlerim temiz düzenli adet görüyorum ovulasyon testine gore her ay yumurtlamam da iyi ve çatlıyor ama doktor pko var dediDoktor pko sun demedi testler temiz adetim de düzenli ama nie bilmiyorum Canm
Bilmiyorum kuzum Rabbim hayırlı zamanda hayırlı çocuklar nasip etsinBenim de hormon testlerim temiz düzenli adet görüyorum ovulasyon testine gore her ay yumurtlamam da iyi ve çatlıyor ama doktor pko var dedi
AmiinnBilmiyorum kuzum Rabbim hayırlı zamanda hayırlı çocuklar nasip etsin
Sancılarım devam ediyor kuzum oldum olacam her anSemaknc naptın kuzum ne durumdasın?
Geldim geliyorum yoldayım elim kulağımda diyor benimki deSancılarım devam ediyor kuzum oldum olacam her ansen ne yaptın var mı sende de ağrı sızı
Of ya ikimiz de cortladık yine deseneGeldim geliyorum yoldayım elim kulağımda diyor benimki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?