Gebeliğe Hazırlık Çakşır kökü suyu 🙆‍♀️🥳🥳🥳🥳🥳🥳😎

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhabalar bende yarın başlayacam kullanmaya bütün konuşmaları bastan sona okudum inşallah güzel haberleri veririz birbirimize

Hosgeldin topiğime canım ☘
inşAllah haberdar edelim birbirimizi durumlardan hadi bakalım
Inşallah canim geçtiğimiz ay klomen ve catlatma ignesi kullandım ama sonuç negatif ne yazık ki bu ayda hazır evdeyken deneyelim dedim bakalım bu ay nasıl olacak

Merhaba bende 10 gündür hayıt tohumu çayı yapıyorum sabah akşam içiyorum ekstra folik asit,arı sütü ve ovülasyon testi

Inşallah canim geçtiğimiz ay klomen ve catlatma ignesi kullandım ama sonuç negatif ne yazık ki bu ayda hazır evdeyken deneyelim dedim bakalım bu ay nasıl olacak
Bende Şubat ayında kullanmıştım bu ikisini ama sonuç negatif di benmde kuzum bende hazır evdeyiz ilk defa bu ay denedim bakalım benm yumurtlamam olmuyordu

Arı sütü de çok yararlıymış canım inşallah güzel sonuç alırsın
Yumurta toplamada 1 yumurta oluştu o kadar iğne ye rağmen kaliteli oldu ve döllendi arı sütü sayesinde tek onu kullanmıştım ayrıca colajen etkisi var ciddi süper geriyor

Doktor pko sun demedi testler temiz adetim de düzenli ama nie bilmiyorum Canm
Benim de hormon testlerim temiz düzenli adet görüyorum ovulasyon testine gore her ay yumurtlamam da iyi ve çatlıyor ama doktor pko var dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…