Evet kuzum immunat biraz kazıklandımCan
Canm immunat marka mıydı onlar pahalı oluyor genelde
Ben adetliyken başlamıştım canımmBen de adet olursam( inş olmam☺) başlicam. Son umudum çakşır kökü suyu.
Adetliyken başlasak olmuyor mu peki?
Bir de eşimle aynı zamanda mı başlamak gerekiyor?
Ama iyi bir marka cnm uzulme bence ben onun hayıt suyunu almıştım 130 TL'ye iltihap söktü bendenEvet kuzum immunat biraz kazıklandımdün yumurtam çatladı ama
Bende hayıtını kullanıyorm canım eşim çakşır. Peki sende kasık ağrısı falan yaptı mı birde yumurtlamadan sonra bıraktın mı devam mı ettin canımAma iyi bir marka cnm uzulme bence ben onun hayıt suyunu almıştım 130 TL'ye iltihap söktü benden
Kasık ağrısı yapıyor cnm adetin 2.gunu başla 14 .gün bırak bence bebek istiyorsan yumrtalama gunude icme takı diğer adetine kadar içme belki düşük yaptirirBende hayıtını kullanıyorm canım eşim çakşır. Peki sende kasık ağrısı falan yaptı mı birde yumurtlamadan sonra bıraktın mı devam mı ettin canım
Dün Yumrta çatladı herkes farklı bişey söylüyor kimi diyor devam et kimi bırak çok kararsız kaldım bebek istiyorum 2. 5 yıl olduKasık ağrısı yapıyor cnm adetin 2.gunu başla 14 .gün bırak bence bebek istiyorsan yumrtalama gunude icme takı diğer adetine kadar içme belki düşük yaptirir
ben hayıt kapsül kullaniyordum yumurtlamada biraktiydim yani sen bilirsin banada 7 sene oldu cnm nasip kısmetDün Yumrta çatladı herkes farklı bişey söylüyor kimi diyor devam et kimi bırak çok kararsız kaldım bebek istiyorum 2. 5 yıl oldu
Öyle canımm hayırlısı sebebsiz mi sizin canımben hayıt kapsül kullaniyordum yumurtlamada biraktiydim yani sen bilirsin banada 7 sene oldu cnm nasip kısmet
Canım çok mu kullandın acaba onun bi miktarı var ya günlükHerkese merhaba ben de caksır otunu duyup Esıme 4 sise aldırdım. 10 gun kullandım o surecte esim midem agrıyor ıcınce fln dedi tadı kotu diye mırıldanıyor sanmıs tim gecen gun bende oyle bir mide agrısı basladi kı bogaz kulak goz bas derken atesim 39 u gectı 3 gun süründüm korona oldum diye korktum Dr a da gidemedim korkudan sacma sapan Bı haldeydım ve nefesim caksır kokuyordu acı acı esim de aynı sekılde oldu bizi cok kotu etkiledi ve ben bıraktım hayır Dr a gitsem ne diyeceğim ki Dr soylemeden aldım ıctım hıc bir savunması yok bana bisey olsa tum sorumlu benım akıllandım artık asla Dr demeden bisey kullanmam
İiyiym kuzum sen ne yapıyorsun walla böyle konuşunca bana iyi geliyorsn topikte iyi geldi
Merhaba canım nasıl kullandınız anlatırmısınHerkese merhaba ben de caksır otunu duyup Esıme 4 sise aldırdım. 10 gun kullandım o surecte esim midem agrıyor ıcınce fln dedi tadı kotu diye mırıldanıyor sanmıs tim gecen gun bende oyle bir mide agrısı basladi kı bogaz kulak goz bas derken atesim 39 u gectı 3 gun süründüm korona oldum diye korktum Dr a da gidemedim korkudan sacma sapan Bı haldeydım ve nefesim caksır kokuyordu acı acı esim de aynı sekılde oldu bizi cok kotu etkiledi ve ben bıraktım hayır Dr a gitsem ne diyeceğim ki Dr soylemeden aldım ıctım hıc bir savunması yok bana bisey olsa tum sorumlu benım akıllandım artık asla Dr demeden bisey kullanmam
İyiyim canım napalm artık adeti bekliyoruz ay pardon bebeği inşallahİiyiym kuzum sen ne yapıyorsun walla böyle konuşunca bana iyi geliyorsn topikte iyi geldisen ne yapıyorsun nasılsın nasıl gidiyor Ahsen555
Suyla karıştırmadan mı içtiniz acaba bana o kadar da iğrenç gelmemişti tadı suyla karıştığı içinHerkese merhaba ben de caksır otunu duyup Esıme 4 sise aldırdım. 10 gun kullandım o surecte esim midem agrıyor ıcınce fln dedi tadı kotu diye mırıldanıyor sanmıs tim gecen gun bende oyle bir mide agrısı basladi kı bogaz kulak goz bas derken atesim 39 u gectı 3 gun süründüm korona oldum diye korktum Dr a da gidemedim korkudan sacma sapan Bı haldeydım ve nefesim caksır kokuyordu acı acı esim de aynı sekılde oldu bizi cok kotu etkiledi ve ben bıraktım hayır Dr a gitsem ne diyeceğim ki Dr soylemeden aldım ıctım hıc bir savunması yok bana bisey olsa tum sorumlu benım akıllandım artık asla Dr demeden bisey kullanmam
evet yumurtlamayı gördüm. Fakat maalesef bu ay da sonuç alamadımYumurtlama görmüşmüydün canım
Aynen canım ya ümitlenmek de istemiyorum amaİyiyim canım napalm artık adeti bekliyoruz ay pardon bebeği inşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?