Anladım teşekkür ederim. Sonucunuzu burada paylaşırsanız çok iyi olur. Bizim için de bilgi olur. İnşallah güzel sonuç alırsınızBen hayıt suyunu bu ay yeni kullanmaya başaldım canım yani bir zararı yok yararını ay sonu göreceğiz
İnaşallah canım yazarım tabiAnladım teşekkür ederim. Sonucunuzu burada paylaşırsanız çok iyi olur. Bizim için de bilgi olur. İnşallah güzel sonuç alırsınız
Kendiliğinden oldu kuzum bekledim ummadık bi anda oldu ama düştüİnşallah vesile olur canım hamile kaldığında kendiliğinden mi oldu peki bayağı beklemişsin sende hamile kalana kadarAllah nasip eder inşallah bu ay. Yaş kaçtı senin canım
İnşallah yine hamile kalacaksın canım benimKendiliğinden oldu kuzum bekledim ummadık bi anda oldu ama düştü
Yaşım 26 kuzum senin kaç
Hormonları hayıt otu dengeliyor diye biliyorum canım çakşır yükseltir mi bilmiyorumCaksır fsh ı yukseltiyor mu.hiç kontrol ettirdinz mi degerinizi
Bende temmuzda 26İnşallah yine hamile kalacaksın canım benim ♥ Bende temmuzda 27 olcam
Ya sorma hayatımın her alanında bu duygusallık beni mahvediyorBende temmuzda 26
Yengeçseniz eğer bu duygusallık bizi süründürür
Sağlıkla bu ay hamiş ol inşallah canım
İnşallah hepimiz kalalım canım hiç kimse bununla imtihan olmasın inşallah dua ederken asla tek kendime etmiyorum isteyen herkese nasip olsun inşallahBende temmuzda 26
Yengeçseniz eğer bu duygusallık bizi süründürür
Sağlıkla bu ay hamiş ol inşallah canım
Heleki konu anneliğe gelince delilik sınırına yaklaşıyor akıl böyle uzaktan el sallıyorYa sorma hayatımın her alanında bu duygusallık beni mahvediyortemmuzun kaçı senin ?
Amiiinnnİnşallah hepimiz kalalım canım hiç kimse bununla imtihan olmasın inşallah dua ederken asla tek kendime etmiyorum isteyen herkese nasip olsun inşallah ♥♥♥
Sorma vallahi öldüm bittim şu 14 aydaHeleki konu anneliğe gelince delilik sınırına yaklaşıyor akıl böyle uzaktan el sallıyor
Benim 12 kuzum senin
Bi sorun var mı kuzum senin sebepsiz miSorma vallahi öldüm bittim şu 14 ayda19 Temmuz benimde canım
Canım şey sorucam ya yumurtlamadan 14 gün sonra mı regl oluyoruz ben şmdi normal yumurtlamıyorum ya hani çakşır ile oldu ya yarın 8.gün yumurtlayalı o zaman benm 6 gün mü var regl olmama?Kuzum benim vaya var daha 18 gün falan
Canım yumurtlamanın üstünden 14 gün geçmesi lazım ben 15. Gün regli oluyorumCanım şey sorucam ya yumurtlamadan 14 gün sonra mı regl oluyoruz ben şmdi normal yumurtlamıyorum ya hani çakşır ile oldu ya yarın 8.gün yumurtlayalı o zaman benm 6 gün mü var regl olmama?
Normal de bat 1 Mayıs
O zaman 6 gün mü var yani takivimin de 1 Mayıs diyor ama oradaki yumurtlama tarihi başka ben çakşır ile yumurtladm ya sen demek istediğimi anladınmıCanım yumurtlamanın üstünden 14 gün geçmesi lazım ben 15. Gün regli oluyorum
Ayın Kaçında çatlamıştı canım yumurtaO zaman 6 gün mü var yani takivimin de 1 Mayıs diyor ama oradaki yumurtlama tarihi başka ben çakşır ile yumurtladm ya sen demek istediğimi anladınmı
Cahilliğime verin ben bilmiyorumNisan ayında çakşır kökü suyuna başlayanları başlayacak olanları görelim herkes buraya
14. De canım çatladı 13. De yumurtlamaAyın Kaçında çatlamıştı canım yumurta
Canım yumurta gelişimine falan iyi geliyormuşCahilliğime verin ben bilmiyorum
tam olarak ne için bu şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?