• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi ÇAKŞIR KÖKÜ SUYU- MUCİZESİ- Denemekte MUTLAKA fayda var..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım benim ben bu forumda eşi azosperm olup da kullanan ve hamile kalan duydum. Herşey bir vesile Rabbim ol dedikten sonra olur. Sonuçta kaybedeceğin bişey yok istersen alın eşin içmeye başlasın belki faydasını görürsünüz. Sizin tedaviye de var daha nasıl olsa bu zamanı değerlendirin :34: Şişesi 15-17 TL gibi bişey. Eşim 4.şişede şimdi testte %1 ileri hızlı sperm çıktı biz buna bile çok sevindik çünkü hep %0 dı ileri hızlı. Çakşırın sayesinde %1 e çıktı.[/QUOTE
Ramazandn sonra baslasin o zaman oruclu zor olur tadi pek ii değilmiş galiba bide nohut kürünü yapmayi düşünüyorum eşime.insllh ikisi birden ağır gelmez raabbim sifamizi versin tez zamnda inslh su mübarek ayda yüzümüz güler

Cok sagol canim not aldim hepsini. Benin esimn sperm sayisi 195 milyon ,% 60 i hareketli ama molitite yani hareketi 4 uzerinden 2 malesf. Doktor bu ay klomen ve proxeed verdi. Esim klomeni kullaniyo ama proxeed in kokusu yuzunden kullanmiyo bir kere icti birakti. Bende caksir kullansn diye onu aldim. Ramazanin gecmesini bekliyorum suan keciboynuzu kurunede baslicam bakalim artik esim huysuzluk yapmasa cok daha kolay olcak ama malesef doktora goturmk icin bile yalwardim resmen sen sanslisn en azindan esin kullaniyo bunlari.insallah fayda bulursnz

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

canım maşallah sizde o kadar sorun yok aşılamayla iş çözülebilir bence. Ama olmasa da tüp de Rabbim nasip eder merak etme. valla benim ki de huysuzluk yapıyor peşinde bardakla kaşıkla geziyorum kavga ediyorum. tüp bebek de dünyanın iğnesini yedim sesim çıkmadı diyorum sende sesini çıkarmadan içeceksin yiyeceksin diyorum. son testte %1 olunca bir hevesle şimdi içeceğim yiyeceğim onu gördüm ya bırakmam diyor :9:

Ramazandn sonra baslasin o zaman oruclu zor olur tadi pek ii değilmiş galiba bide nohut kürünü yapmayi düşünüyorum eşime.insllh ikisi birden ağır gelmez raabbim sifamizi versin tez zamnda inslh su mübarek ayda yüzümüz güler

şimdiden al başlasın sahurdan önce içsin şimdilik ramazandan sonra da sabah öğle akşam aç karnına. canım çay bardağının 3te 1ine çakşır koy sonra gerisine su ve kaşıkla karıştır o zaman kötü olmuyor merak etme:34:

şimdiden al başlasın sahurdan önce içsin şimdilik ramazandan sonra da sabah öğle akşam aç karnına. canım çay bardağının 3te 1ine çakşır koy sonra gerisine su ve kaşıkla karıştır o zaman kötü olmuyor merak etme:34:

Memleke gidp gelelim başlar canim oraya gidince aktrlrada soracağım orda herseyn dogali var belki bize fydali bisiler verirler bakalim hakkmzda hayrlisi

Gunaydn kızlar ben dun esım için cakşır otu suyu aldm. 1 litresi 10 lira ama bana ucuz geldi daha once alanlar ne kadara aldınız acaba ?

Canım benim ben bu forumda eşi azosperm olup da kullanan ve hamile kalan duydum. Herşey bir vesile Rabbim ol dedikten sonra olur. Sonuçta kaybedeceğin bişey yok istersen alın eşin içmeye başlasın belki faydasını görürsünüz. Sizin tedaviye de var daha nasıl olsa bu zamanı değerlendirin :KK34: Şişesi 15-17 TL gibi bişey. Eşim 4.şişede şimdi testte %1 ileri hızlı sperm çıktı biz buna bile çok sevindik çünkü hep %0 dı ileri hızlı. Çakşırın sayesinde %1 e çıktı.

Rabbim sağlıklı bir doğum nasip etsin arkadaşlar.takvimleri görünce kendim hamile kalmış gibi sevindim. Kocaman bir umut penceresi oldunuz...
Acaba tüp bebekle mi hamile kaldınız ?

Rabbim sağlıklı bir doğum nasip etsin arkadaşlar.takvimleri görünce kendim hamile kalmış gibi sevindim. Kocaman bir umut penceresi oldunuz...
Acaba tüp bebekle mi hamile kaldınız ?

sağol Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben 3.tedavime başlayacakken kendiliğinden hamile kaldım. Rabbime bunun için binlerce kez şükürler olsun. çakşır kökü suyu,keçi boynuzu neler denedim neler. Hamile kalmadan 1 ay önce tabi ki Rabbim ol dedi sonra da gnc den aldıklarımın yararı oldu diye düşünüyorum.

eşim gnc den l-arginine 1000mg günde 1 kez, Quenzyme Q10 günde 1 kez, sabahları aç karna keçi boynuzu özü akşam yatmadan da keçi boynuzu pekmezi

bende gnc den arginmax woms günde 1 adet kullandım.

dilerseniz sizde deneyin. Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbişey yok. Öncelikle duanızı asla esirgemeyin Rabbimden istemekten vazgeçmeyin. Canı gönülden diliyorum Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı nasip etsin ve kimseyi evlat hasretiyle sınamasın

Kızlar hepinize merhaba,

Benden burden okuduklarımla çakşır kökü suyu almıştım aktardan onu kullanacaktım ama bir türlü başlayamadık. Sonra dün kadın doğum doktoruma danıştım, eşimin kullanamasında sıkıntı olur mu diye. Doktor bana sakın sakın öyle bişi kullanmayın. Bu tip şeylerin yan etkisini bilmek imkansız. Sperm kalitesini arttıralım derken, eşinize zarar vermeyin dedi. Ki kendisi de mümkün olduğunca doğal yöntemleri kullanmaktan yana olan bir doktor.

Bilginiz olsun diye paylaşayım dedim. Kullanıp kullanmamak sizing tercihiniz tabi.

sağol Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben 3.tedavime başlayacakken kendiliğinden hamile kaldım. Rabbime bunun için binlerce kez şükürler olsun. çakşır kökü suyu,keçi boynuzu neler denedim neler. Hamile kalmadan 1 ay önce tabi ki Rabbim ol dedi sonra da gnc den aldıklarımın yararı oldu diye düşünüyorum.

eşim gnc den l-arginine 1000mg günde 1 kez, Quenzyme Q10 günde 1 kez, sabahları aç karna keçi boynuzu özü akşam yatmadan da keçi boynuzu pekmezi

bende gnc den arginmax woms günde 1 adet kullandım.

dilerseniz sizde deneyin. Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbişey yok. Öncelikle duanızı asla esirgemeyin Rabbimden istemekten vazgeçmeyin. Canı gönülden diliyorum Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı nasip etsin ve kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
hayrlısı olsun arkadaşım Allahım kucağına almayı nasip etsin. neler yaptın anlatrmısın bizede umut olsun inş. ve rahatsızlığın neydi senin??

Esim çakşır suyu içti ama bilemiyorum, şişeyi bitirmeden hamile kaldım çünkü ben, biz bir doktora daha gittik ve bize sizin çocuğunuz olur demişti, umarım sizin de olur gonlunuzu ferah tutun

Eşim azosperm yani sifir sperm bende caksir suyu aldim insallahh Rabbim bununla sifasini yollar insallahh

Canim hala mailime cvp bekliyorum. Direk caksir i sormadim bitkisel diye sordum. Tabi cvp gelmedi hala. :KK34:
Hadi yaa Akşama kadar bekle cevap gelmezse tekrar mail at bence canım görmemiş olabilir ya da çok yoğun olabilir. Bilmiyorum Dönmesi gerekirdi bu vakte kadar

Sevindim canım peki çakışıra ne dedi ya da diğer kullandıklarınıza

Back