Eşimin değerlerini evrakları uzun zamandır görmediğim için net sayılarla yazamam, ama şunları hatırlıyorum, şekil bozukluğu yani morfolojileri bozuktu, % 15 filandı düzgün olanlar ve bu beni inanılmaz üzüyordu doğal olarak. Ayrıca sayıları oldukça düşüktü 1 sene arayla sayımız baya düşmüştü 80 milyondan 20 milyona düştüğümüzü biliyorum ki ben bunu eczacıya söylediğimde eczacı gözlerini kocaman açmış inanamamıştı:) nasıl yaaa,buraya 60milyon altı hastalar geliyor sizin nasıl 20 milyon demişti, bu zamana kadar nasıl gelmediniz buraya demişti eczacı..
Ve normalde 48 saate kadar yaşayabiliyor ya hani spermler bizim 25 dakikaydı o süremiz.Durum parlak değildi açıkçası..
bu arada eşim sigara da kullanıyordu bıraktıramadık ://
Neyse Çakşır a başladık 1 ay içinde sonuç aldık bu arada yaklaşık 8 litre içmişti.. Ama biz 4. litrede aslında olayı bitirmişiz ama bilmediğimiz için devam ediyordu eşim içmeye..
canım allh tamamına erdırsın allah kucagına almayı nasıp etsin.senden etkılendım hemen aktara gıdıp çakşır koku aldım.esıme içirmeye başladım .senden bıraz beyın jımlastıgı yapmanı ricaedecem.1en son sperm testını çakşıra başlamadan ne kadar sure önce yaptırdınız.2enson yaptırdıgın sperm testınde sayı 20mılyon demışsın pekı ileri hızlı nekadardı lutfen benım için çok önemlı bızım sadece hız sorunumuz kaldı.3en son yaptırdıgın sperm testınden sonra çakşıra baslamadan önce kullandıgın ilaç bitki oldumu.şimdiden teseekkurler.