• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi ÇAKŞIR KÖKÜ SUYU- MUCİZESİ- Denemekte MUTLAKA fayda var..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nasıl hamile kaldınız..ben de ki durumda sizinkinden ibaret..
Canim o bu bahane herseyi denedim kullandim 3 kez asilama oldum olmadi ama hic beklemedigim bi zamanda ve hicbirsey kullanmadigim halde hamile oldugumu ogrendim.sana tavsiyem duayi asla dusurme dilinden ve sabret zor ama sabret elbet seninde olacak..

Hamile kalmışsınız..tedaviniz nasıl oldu acaba..
2aşılama 2tüp tedavisinin ardından doğal yolla gebe kaldım Rabbime şükürler olsun. 1,5yaşında evladım var be tekrar hamileyim. Rabbim size de isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Rabbime dayayın sırtınızı bol bol dua edin. Denemediğimiz yol kalmadı resmen içmediğimiz yemediğimiz de. Rabbim ol dedikten sonra dr larım yapamadığı bile oluyor

2aşılama 2tüp tedavisinin ardından doğal yolla gebe kaldım Rabbime şükürler olsun. 1,5yaşında evladım var be tekrar hamileyim. Rabbim size de isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Rabbime dayayın sırtınızı bol bol dua edin. Denemediğimiz yol kalmadı resmen içmediğimiz yemediğimiz de. Rabbim ol dedikten sonra dr larım yapamadığı bile oluyor
Anladığım kadarıyla 2.gebeliğiniz..diğerinde uğraşlar sonucu..bu doğal gebelik olmalı..hayırlı olsun

konuyu hortlatıcam ama :) çakşır kökü suyunu eşine içiren varmı :))

Mehabalar,bende sayfaya yeni üyelerdenim.15 yillik evliligimde 5 tupbebek hüsrani yasadim.doktorlarimiz tupbebek haricinde sansimizin olmadigini söylemislerdi.Forumdaki takiplerimden faydalanip Proxeed Plus a basladik.Ayrica caksir köku balla vede ginseng(adamotu) tabletine basladik.Esimde hic sevmiyor böyle seyler kullanmayi ama yedim adamin kafasini.Sizce hepsi birden fazlami olur?Fazla yüklenmesekmi?Ne dersiniz?
Konunun üzerinden epey zaman geçmiş ama umut dünyası sizde durum nedir

Merhaba,
Çakşir otunu yumurta kalitesi arttırmak için kullanan var mı?
Ne zaman kullanmaya başlayacağım? Ne kadar kullanacağım ve nasıl hazırlanacak bilgisi olan paylaşır mı?

Allah nasip etmis olacagi varmis demekki :KK66::KK9:
Caksiri tedavinin son asamasinda almistim .Neler uyguladim bitkisel neler .Caksir filan yaptıklarımın %10 u .En cok da dua ettim..Rabbim sizlere de nasip etsin insallah.

Back