Sonuçta Dr. değilim, şunu yapın bunu edin diyecek kadar bilgim yok ,naçizane yazıp duruyoruz işte umarım faydası oluyordur.
Benim eşimin de normal sperm sayısı çok düşüktü yüzde olarak, ya kuyrukları kısa ya baş bölgesi olması gerekn şekilde değildi, bozuk şekilliydiler, ya da boyları kısaydı kısaca spermler her yönden normal sperm şeklinden uzaktı..
Güzel Rabbim öyle bir yaratmış ki minicik bir şeyin bile şekli şemali var kendince ve onun bile şeklindeki boyundaki posundaki en ufak bir anormallik işi olmaza sürüklüyor..
ÇAkşırdan sonra şekil şemal biraz kendine gelmiş ola ki , hamile kalabildim.. Eczacı da çakşır için zaten SPERM KALİTENİZİ arttıracak demişti, siz de için sizin de yumurta sayınız hem artar hem de kalite yumurtalar olur demişti. Ben içemedim o ayrı ama eşimde işe yaramış olması sevindirici..
Bu topikte yazıp durmamızın sebebi de, olur ya 1 kişinin bile mucizesi benimki gibi yine çakşır'dan olur, diye..
Hepinize dualar ediyorum, KK'da bebek sahibi olmak isteyen , dermansız kadın dermasız eş bırakma, her birinin gönlünün muradını hayırlısı ile ver ya rabbim ,diyorum. inşallah biriniz için bile tutar duam..
Sağlıkla kalın dostlar..