- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 34
Allah razı olsun canım bildiğimiz bir durum yoktu bizde ben etkisi olsun kolay olsun faydası olsun diye kullandım şükür etkisini gördüm canım olunca bunlar da vesile oluyor yaniR ressamasel
Merhaba canm hayirli olsun Rabbim sag salim kucagina almani nasip etsin inşallah.
Herhangi bi hastaligin var miydi yada esinin ,?
Bana endometriozis tanisi kondu esimde sperm hareket azligi varmış bize tup bebek onerdiler 25 e girince. Caksiri cok duydum bu ay sogan kuru kullaniyorm bana umut olabilecek her seye acigim
Etkileri varmiydi esinde ve sende ictikten sonra bu suyu?
İnşAllah canımÇok teşekkürler canımİnşallah bize de şifa olur
Tamamdır ondan da sipariş ettimİnşAllah canımben bunu kullanırken eşimle keçi boynuzu pekmezi de içtik ama
Hayırlı olsunİnşAllah canımben bunu kullanırken eşimle keçi boynuzu pekmezi de içtik ama
15 tlye aldım canımHayırlı olsunAktardan kaç liraya aldınız acaba çakşır suyunu
Çok teşekkür ederim bizlere dua etmeyi unutma olur mu15 tlye aldım canım
İnşAllah kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok teşekkür ederim bizlere dua etmeyi unutma olur mu
Canım keci boynuzu pekmezini eşim için alıcazda nasıl kullanıcak her sabah ac olarak mı ve kaç kaşıkİnşAllah kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sabah gece fark etmez aç karnınaCanım keci boynuzu pekmezini eşim için alıcazda nasıl kullanıcak her sabah ac olarak mı ve kaç kaşık
1 yemek kaşığı yedik bizCanım keci boynuzu pekmezini eşim için alıcazda nasıl kullanıcak her sabah ac olarak mı ve kaç kaşık
Bir sonuç alabildiniz mi çakşır suyundanBende yeni aldım canım bakalım sonuç ne olacak
EvetBir sonuç alabildiniz mi çakşır suyundan
İnşAllah canımAhhh ne güzel ❤bende bu ay başlayacağım inşallah
Merhaba, caksir suyu kullandiktan sonra mi hamile kaldınızBende soğan kürü yapıyorum çakşır suyu kullanıyoruz bende pekmez alayım incir bende kullanmak istiyorum ama kür olarak değil günde bir incir bir havuç onu da yapacam
Evet canım içtiğim ay vesile oldu belkideMerhaba, caksir suyu kullandiktan sonra mi hamile kaldınız
Hayırlı olsun öncelikle rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla çakşır kullanmış mıydınızCaksir suyu kullananlar varmi bi gelisme bende denemek istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?