Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insaAllahAllah bagislasin insallah darisi bizim basimiza
Merhaba, nasıl yapıyorsunuzBen bu ay klomen kullandım olmadı kistim gitsin diye şimdi soğan kürü yapıyorum adetimin 2.günündeyim
Nette Saraçoğlu diye yazın tam size net anlatır ama bende anlatayım istersenizMerhaba, nasıl yapıyorsunuz
Teşekkür ederim bakayım :)Nette Saraçoğlu diye yazın tam size net anlatır ama bende anlatayım isterseniz
Ise yaramis heraldeBende yeni aldım canım bakalım sonuç ne olacak
Çakşır la mı gebe kaldın?Bende yeni aldım canım bakalım sonuç ne olacak
Çok şükürIse yaramis heralde
Kullandığım ay kaldım bu ay yani vesile oldu diyelimÇakşır la mı gebe kaldın?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKullandığım ay kaldım bu ay yani vesile oldu diyelim
Amin canım sağolRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hayirli olsun bende oyle kaldimmÇok şükür
Hazır mı aldınız yoksa aktardan alıp mi hazirladiniz. Eğer suyunu aldıysanız hangi marka merak ettim de :)Çok şükür
Canım aktardan hazır aldım Mecit efendi idi iki şişe eşimle içtik ben yumurtlama görünce bıraktımHazır mı aldınız yoksa aktardan alıp mi hazirladiniz. Eğer suyunu aldıysanız hangi marka merak ettim de :)
Teşekkür ederim canımCanım aktardan hazır aldım Mecit efendi idi iki şişe eşimle içtik ben yumurtlama görünce bıraktım
Merhaba öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun Acaba çakşır suyunu nasıl kullandınız? Aç tok?Siz aldınız mı başladınız mi kullanmaya bende nette okudum canım aldım bugün 4.günüm eşimle kullanıyoruz
Aç karnına yarım su bardağına çaksırı koydum canım gerisini su ile tamamladım ve eşimle içtikMerhaba öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun Acaba çakşır suyunu nasıl kullandınız? Aç tok?
Çok teşekkürler canım İnşallah bize de şifa olurAç karnına yarım su bardağına çaksırı koydum canım gerisini su ile tamamladım ve eşimle içtik