- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 34
Hayır iğne vermedi doktorumNiye kist oldu çatlatma iğnesi vurulmadin mi swn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır iğne vermedi doktorumNiye kist oldu çatlatma iğnesi vurulmadin mi swn
Belki bende alırım acaba kürü daha mı etkili olur diyorumBız keçi boynuzu özü pekmezi öyle günde bı kaşık
Ha yumurta catlamadigi için kist e ceviriyormusHayır iğne vermedi doktorum
İncir keçi boynuzu pekmezi çakşır suyu bazen havuç suyu yapıyorum badem ceviz boğazıma bakıyorum iyice bakalımBelki bende alırım acaba kürü daha mı etkili olur diyorum
Bilmiyorum kiBelki bende alırım acaba kürü daha mı etkili olur diyorum
Bende soğan kürü yapıyorum çakşır suyu kullanıyoruz bende pekmez alayım incir bende kullanmak istiyorum ama kür olarak değil günde bir incir bir havuç onu da yapacamİncir keçi boynuzu pekmezi çakşır suyu bazen havuç suyu yapıyorum badem ceviz boğazıma bakıyorum iyice bakalım
Sogan kurunu içemiyorum midem almıyor çok değişik kokuyor tadı felan iki kere içtim sadeceBende soğan kürü yapıyorum çakşır suyu kullanıyoruz bende pekmez alayım incir bende kullanmak istiyorum ama kür olarak değil günde bir incir bir havuç onu da yapacam
Yok kuzum ben içiyorum ılıktan sıcak içiyorum çok soğutma . Ben günde iki kere içiyorum bugün 4.gününSogan kurunu içemiyorum midem almıyor çok değişik kokuyor tadı felan iki kere içtim sadece
Ben 6 inciri haşlayıp suyunu içiyorum arada da havucu haşlayıp karıştırıp içiyorum saracoglunda dinledimBende soğan kürü yapıyorum çakşır suyu kullanıyoruz bende pekmez alayım incir bende kullanmak istiyorum ama kür olarak değil günde bir incir bir havuç onu da yapacam
Biliyorum ben o kürü ama ben soğan kürü yaptığım için onu yapmıyorum sade yerimBen 6 inciri haşlayıp suyunu içiyorum arada da havucu haşlayıp karıştırıp içiyorum saracoglunda dinledim
Aynen o da olur ben soğan kürü icemedifim için incir ye bak ama yumurtaları fealn guclendiriyormus havuç da yumurtanın çatlamasına yardimciymisBiliyorum ben o kürü ama ben soğan kürü yaptığım için onu yapmıyorum sade yerim
Aynen onları sade yiyeceğim ben . Bu arada soğan kürü Rahmi temizliyor diye yapayım dedim. Bu arada sizin adetin kaçıncı günü bugünAynen o da olur ben soğan kürü icemedifim için incir ye bak ama yumurtaları fealn guclendiriyormus havuç da yumurtanın çatlamasına yardimciymis
9gundur onları içiyorum 12 gün olduAynen onları sade yiyeceğim ben . Bu arada soğan kürü Rahmi temizliyor diye yapayım dedim. Bu arada sizin adetin kaçıncı günü bugün
Ben aynı zamanda Ovülasyon testi kullanıyorum sen9gundur onları içiyorum 12 gün oldu
Doktor ilişki günü veriyor banaBen aynı zamanda Ovülasyon testi kullanıyorum sen
Bende ovülasyon kullanıyorum onunla anlıyorumDoktor ilişki günü veriyor bana
Ne kadar oldu bebeğini kaybedeliBende ovülasyon kullanıyorum onunla anlıyorum
Bir buçuk sene olduNe kadar oldu bebeğini kaybedeli
Bir buçuk sene oldu
Bende şimdi eczaneden iki şişe keçi boynuzu pekmezi özü aldım canımDoktor ilişki günü veriyor bana