İyi yapmışsın hadi bakalim Allah'ım inslalah nasip ederBende şimdi eczaneden iki şişe keçi boynuzu pekmezi özü aldım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yapmışsın hadi bakalim Allah'ım inslalah nasip ederBende şimdi eczaneden iki şişe keçi boynuzu pekmezi özü aldım canım
Takviye edici ne kadar a aldın canımBende şimdi eczaneden iki şişe keçi boynuzu pekmezi özü aldım canım
Kuzum 500 ml 35 iki tane aldım 70 eczaneden aldımTakviye edici ne kadar a aldın canım
Sen ne kadara aldın
Ben 20 TL ye aldım aktarcidan seninkinde takviye diyor o daha iyi hehrlade folik asit i kullaniyon mu onu d akullan derimSen ne kadara aldın
Kullandım 3 ay canım ara verdim bu ayBen 20 TL ye aldım aktarcidan seninkinde takviye diyor o daha iyi hehrlade folik asit i kullaniyon mu onu d akullan derim
Hm anladımKullandım 3 ay canım ara verdim bu ay
Ben kullandım eşimle iki kişi adeti bekliyorum bakalım belli olur bir haftayaCaksir suyu kullananlar varmi bi gelisme bende denemek istiyorummm
Hayırlısı insalllah canimBen kullandım eşimle iki kişi adeti bekliyorum bakalım belli olur bir haftaya
Ben kulalndm hamile kalamadim ama deneyin yani kalan varCaksir suyu kullananlar varmi bi gelisme bende denemek istiyorummm
Merhaba 3 ay önce eşime aldım çakior suyu ve keçiboynuzu özü. Çakşır suyunu bir şişe içti her sabah bir fincan. Keçiboynuzu özü de her sabah bir fincan onu hala içiyor. Bence çok etkili oldu. 45 yaşında eşi 1 yıl keçiboynuzu özü içen ve hamile kalan var. Ben de 2 ay Klomen 1 ay da gonal iğne kullandım yumurta geliştirici. 3 ünde de çatlatma iğnesi oldum. 3. Sünden 17 gün geçti baya umutluyum Sonucu yazarım.Çakşır kökü suyu kullanıp hamile kalan varmı ?
Allah bagislasin insallah darisi bizim basimizaMerhaba bizde eşim için kullanmıştık ve sperm sayısında ciddi bir artış olmuştu 2 ay kullandık bizde sonra aşılama yaptırdım ve ilk asilamada hamile kaldım