Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kullanacm da aceba varmı öyle hamile kalan diye instgramda baya hamile kalan var da bı arastirayim dedimKullandığı ilk aydan gebe kalan birisini tanıyorum, ilk aydan etki ediyor mu bilmiyorum, belki de tesadüf olmuştur, ben de deneyecegim sanirim
Bende yeni aldım canım bakalım sonuç ne olacakÇakşır kökü suyu kullanıp hamile kalan varmı ?
Siz aldınız mı başladınız mi kullanmaya bende nette okudum canım aldım bugün 4.günüm eşimle kullanıyoruzBende kullanacm da aceba varmı öyle hamile kalan diye instgramda baya hamile kalan var da bı arastirayim dedim
Aynen 9 gün oldu bitane bitti ikinci ye geçtim bakalım eşimle birlikte her sabah bir fincan içiyoruz aç karnına siz nasi yapiyorsubuz ?Siz aldınız mı başladınız mi kullanmaya bende nette okudum canım aldım bugün 4.günüm eşimle kullanıyoruz
Bende 4.gün bitti bizde eşimle içiyoruz su bardağının yarısını çakşır suyu yarısını normal su ile doldurup beraber içiyoruzAynen 9 gün oldu bitane bitti ikinci ye geçtim bakalım eşimle birlikte her sabah bir fincan içiyoruz aç karnına siz nasi yapiyorsubuz ?
Ben suan 1.şişedeyim zaten 1lt bir şişeAynen 9 gün oldu bitane bitti ikinci ye geçtim bakalım eşimle birlikte her sabah bir fincan içiyoruz aç karnına siz nasi yapiyorsubuz ?
İnsallalh işe yarar bu vesile olur inşallahBende 4.gün bitti bizde eşimle içiyoruz su bardağının yarısını çakşır suyu yarısını normal su ile doldurup beraber içiyoruz
Amin siz ne kadardır düşünüyorsunuz gebelik benim bir sene doldu tam olmadı bunu deniyorum duydumİnsallalh işe yarar bu vesile olur inşallah
ben 6 ay önce düşük yaptım daha 8.5 aylık evliyim 11 hafta 3 günlük bebeğimin kalbi durdu kürtajdan sonra adetlerini bir türlü düzene sokamadim doktor a gidiyorum yumurtalık takibi felan yaptırıyorum geçen ay klomen kullandım olmadı hormon testi yaptı hormonlarin güzel dedi bu ay da bunu denedim ben incir de yiyorum sen doktora gittin mi ?Bende 4.gün bitti bizde eşimle içiyoruz su bardağının yarısını çakşır suyu yarısını normal su ile doldurup beraber içiyoruz
Bende 31 haftalık bebeğimi kaybettim sezeryan oldum daha neler neler.. bende klomen kullandım kist yaptı sadeceben 6 ay önce düşük yaptım daha 8.5 aylık evliyim 11 hafta 3 günlük bebeğimin kalbi durdu kürtajdan sonra adetlerini bir türlü düzene sokamadim doktor a gidiyorum yumurtalık takibi felan yaptırıyorum geçen ay klomen kullandım olmadı hormon testi yaptı hormonlarin güzel dedi bu ay da bunu denedim ben incir de yiyorum sen doktora gittin mi ?
Keçi boynuzu pekmezi de var istersen onu da kulalnAmin siz ne kadardır düşünüyorsunuz gebelik benim bir sene doldu tam olmadı bunu deniyorum duydum
Biz keçi boynuzu pekmezi de yiyoruzAmin siz ne kadardır düşünüyorsunuz gebelik benim bir sene doldu tam olmadı bunu deniyorum duydum
Ben bu ay klomen kullandım olmadı kistim gitsin diye şimdi soğan kürü yapıyorum adetimin 2.günündeyimben 6 ay önce düşük yaptım daha 8.5 aylık evliyim 11 hafta 3 günlük bebeğimin kalbi durdu kürtajdan sonra adetlerini bir türlü düzene sokamadim doktor a gidiyorum yumurtalık takibi felan yaptırıyorum geçen ay klomen kullandım olmadı hormon testi yaptı hormonlarin güzel dedi bu ay da bunu denedim ben incir de yiyorum sen doktora gittin mi ?
Bende dedim acaba keçi boynuzu kürünü mü yapsamKeçi boynuzu pekmezi de var istersen onu da kulaln
Biz keçi boynuzu pekmezi de yiyoruz
31 haftalık mi neden kalbi mi durdu Allalh yardımcın olsun çok zor ..Bende 31 haftalık bebeğimi kaybettim sezeryan oldum daha neler neler.. bende klomen kullandım kist yaptı sadece
Niye kist oldu çatlatma iğnesi vurulmadin mi swnBen bu ay klomen kullandım olmadı kistim gitsin diye şimdi soğan kürü yapıyorum adetimin 2.günündeyim
Sekiz aylıktı işte canım ..gebelik zehirlenmesinden kaybettim tansiyon..31 haftalık mi neden kalbi mi durdu Allalh yardımcın olsun çok zor ..
Bız keçi boynuzu özü pekmezi öyle günde bı kaşıkBende dedim acaba keçi boynuzu kürünü mü yapsam