- 16 Kasım 2019
- 209
- 81
- 29
-
- Konu Sahibi yasyasemin
Nasıl yani 3-4 bin ₺ mi aldığı çakşır eğer öyleyse o çok farklı bir içeriğe sahip muhtemelen benim kullandığım %100 çakşır otu kökü diyo 35 ₺ ye aldım ve öyle yoğun da değil konsantre felan değil belki farklı bişe içmiştir ben içtim işte bıraktım yumurtlama günümde Allah a çok şükür biraz iştah açmasından başka bir yan etkisin görmedim ama tedbirli davranmak gerek kontrollü bir şekilde çabalamamız lazım her saçma ilaç macun ot vs tavsiyelerle kullanmamak gerekiyo sağolun bilgilendirdiğiniz içinTarihi felan değilde karaciğer enzimleri ni yukseltiyormus .site adı verilmedi ama 3 4 bine satan bir site dendi
Canım birgebenin günlüğünde takiocibin biri hastanelik olduğunu yazınca bir çok kişi aynı siteden alıp hastanelik olduğunu yazınca bende uyarı amaçlı yazdım . Ve evet kime ne kadara gecire bilirse o fiyata satıyormuş .Nasıl yani 3-4 bin ₺ mi aldığı çakşır eğer öyleyse o çok farklı bir içeriğe sahip muhtemelen benim kullandığım %100 çakşır otu kökü diyo 35 ₺ ye aldım ve öyle yoğun da değil konsantre felan değil belki farklı bişe içmiştir ben içtim işte bıraktım yumurtlama günümde Allah a çok şükür biraz iştah açmasından başka bir yan etkisin görmedim ama tedbirli davranmak gerek kontrollü bir şekilde çabalamamız lazım her saçma ilaç macun ot vs tavsiyelerle kullanmamak gerekiyo sağolun bilgilendirdiğiniz için
Hangi folik asit markasını kullanıyorsun. Bide kaç gün ara ile adet oluyorsun. Benim sabit 26Evet alıyorum folikasit içerisinde demir b12 vs de var ilacın
Bide adetine kaç gün kala bırakıyorsun 15 gün kullanmayı planlıyorum ben. Bittikten sonra ki gün hemen başladım bunuda belirtmek isterim. Acaba aynı mı kullanıyoruz. Onu merak ettim.Benimde 14 tü günü gününe oluyorum hep 13-14 haziranı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım nasip işe yarayacak mı
Süt beyaz olduğunda canım yumurtlamaya müsait mi oluyor sun benim 2 gündür var da sormak istedim.Şeffaf degildi süt beyazıydı
Valla canm bende bilmiyorum ki âdetlerim cok düzenli 30 günde bir oluyorum gün şaşmaz o yüzden 16. gün yumurtlama günüm oluyo tahminimce yumurtlama günüm diye değerlendirdim dün süt beyazı akıntı gördüm yani tahmini yumurtlamadan 2 gün sonra onuda degerlendirdim bugünde akıntım oldu ve sag yumurtam agrıyo yumurtlama günü gecmi oldu anlam veremedimSüt beyaz olduğunda canım yumurtlamaya müsait mi oluyor sun benim 2 gündür var da sormak istedim.
Benim de şöyle bişey başıma geldi 2 gündür beyaz akıntım var ve senin gibi sağ yumurtamda bir ağrı var. Beraberken daha çok hissediyorum. Pazartesi de Bi kontrol e gidicem cuma planlamıştım nasip olmadı.Valla canm bende bilmiyorum ki âdetlerim cok düzenli 30 günde bir oluyorum gün şaşmaz o yüzden 16. gün yumurtlama günüm oluyo tahminimce yumurtlama günüm diye değerlendirdim dün süt beyazı akıntı gördüm yani tahmini yumurtlamadan 2 gün sonra onuda degerlendirdim bugünde akıntım oldu ve sag yumurtam agrıyo yumurtlama günü gecmi oldu anlam veremedim
Hakkımızda hayırlısı inşallah canım ben 5 yıldır evliyim cocugumuz olmadı hiç aşılama yaptık tutmadı tedaviler olduk olmadı bizde bu ay ilk defa ben hayıt tohumu içmeye başladım eşimde çakşır suyu içti inşallah sende bende isteyen herkesde hayırlı haberler alırızBenim de şöyle bişey başıma geldi 2 gündür beyaz akıntım var ve senin gibi sağ yumurtamda bir ağrı var. Beraberken daha çok hissediyorum. Pazartesi de Bi kontrol e gidicem cuma planlamıştım nasip olmadı.
Amin amin inşallah anneliği tatmak isteyen herkese Rabbim nasip etsin. Ben 1 yıllık evliyim 1 ayı doldu bizde çok geç olmadan hayatımıza katalım istiyoruz dışarıda görüp seviyoruz. Kendisinin olmasını insan çok istiyor inşallah hayırlı sonuçlar alırızHakkımızda hayırlısı inşallah canım ben 5 yıldır evliyim cocugumuz olmadı hiç aşılama yaptık tutmadı tedaviler olduk olmadı bizde bu ay ilk defa ben hayıt tohumu içmeye başladım eşimde çakşır suyu içti inşallah sende bende isteyen herkesde hayırlı haberler alırız
İnşallah canım banada dua et ne olurAmin amin inşallah anneliği tatmak isteyen herkese Rabbim nasip etsin. Ben 1 yıllık evliyim 1 ayı doldu bizde çok geç olmadan hayatımıza katalım istiyoruz dışarıda görüp seviyoruz. Kendisinin olmasını insan çok istiyor inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Bide adetine kaç gün kala bırakıyorsun 15 gün kullanmayı planlıyorum ben. Bittikten sonra ki gün hemen başladım bunuda belirtmek isterim. Acaba aynı mı kullanıyoruz. Onu merak ettim.
Adet bittikten sonra başladım şuan 14. Gün 15 gün kullanıcam yumurtlama döneminde bırakıyorsun.Canım bende bu ay kullanmaya başladım eşim de ben de sabah aç karnına 1 çay bardağunın 4 te biri çakşırsuyu gerisi su şeklinde içiyoruz yanınada keçiboynuzu özü yiyoruz adetimin son günü başladım bugün 3.gün
Siz günde kaç sefer içiyosunuz
Bu kadar çok kullanan olduğunu bilmiyordum şimdi zararlı diye haber de çıktı kafaö çok karıştı inşallah şifa olur
Biz suda çözdürmeden içmiyoruz ve günde bir sefer içiyoruz ama Allahım muhafaza etsin
Adet bittikten sonra başladım şuan 14. Gün 15 gün kullanıcam yumurtlama döneminde bırakıyorsun.
Kullanımım şu şekilde eşimle beraber akşam 11 gibi içiyorum. 12 de folikasit içip yatıyorum. Ben direk çakşır kökü aldım aktardan 2 3 günlük içeceğim kadar 3-5 dakika kaynatıp sonra demlenmeye bırakıyorum. Koyulaşıyor ve o şekilde tüketiyoruz. Fakat sizin gibi ilk 1 hafta sabah aç akşam tok şeklinde. Şuan ise 1 haftadır sadece akşamları içiyoruz. Ayrıca inciride akşamdan suya koyuyorum suyla özdeşiyor suyunu içip inciride arkasından yiyoruz. Bunu ek olarak içiyorum canım. Senin keçiboynuzu da iyi bende düşünmedin değil. Şuan incir olduğu için belkide almadım. Hayırlısı olur inşallah
Çakşır kökünü Sabah akşam içen eşler gördüm içebilirsin. Herhangi Bi yan etkisi yoksa. Seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım benim. YouTube da olan bayanı da dinledim oda bir çok şey kullanmış. Sonuç çok güzel tabiki. İnciri istediğin gibi tüketebilirsin. Bi arkadaşım ye dedi fakat ben su ile bekletip ardından yiyorum. Eşimde bende kullanıyoruz.Amin canım inşallah bizde şuan sadecw sabahları aç karnına içiyoruz ama akşamda mı içsek
Ben sadevw geçen gün hem sabah hem akşam içtim
Ayy o kadar güzel şeyler okudum dinledim ki birçok kişi kalmış seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım takipte kalıcam
Gülbahar diye taze bir anneyi youtube de izledim birçok kişiyede vesile olmuş Allahım inşallah bizede vesile olur
Bu arada bende günde bir iki tane kuru incir yiyorum ara öğün olarak senin gibi mi yapsam bende bilemedim
Çakşır kökünü Sabah akşam içen eşler gördüm içebilirsin. Herhangi Bi yan etkisi yoksa. Seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım benim. YouTube da olan bayanı da dinledim oda bir çok şey kullanmış. Sonuç çok güzel tabiki. İnciri istediğin gibi tüketebilirsin. Bi arkadaşım ye dedi fakat ben su ile bekletip ardından yiyorum. Eşimde bende kullanıyoruz.
İnstagram kullanmıyorum canım burdan hanımlarla iletişime geçebiliyorum. Haftaya pazartesi sonuçlanacak inşallah.İnşallah canım anneadaylarıburaya diye bir instagram hesabı var bu bayanın inanılmaz umut dolu haberler var
Adetten önce öğrenmiştim canım ben 36 günde bir oluyorum regl aşılamanın 13. Günü öğrenmiştim değerim 37 çıkmıştı adet öncesi olduğu için düşüktü ama aşılamadan sonra 13.gün varsa muhtemelen belli olur herkezdePeki adrt öncesinde mi öğrendiniz gebe olduğunuzu gecikme mi oldu reglde
İnstagram kullanmıyorum canım burdan hanımlarla iletişime geçebiliyorum. Haftaya pazartesi sonuçlanacak inşallah.
Benim adetim 5 gün sürüyo 5. Gün başladım içmeye 27 sine kadar içtim tahmini reglime 15 gün gelan var zatenBide adetine kaç gün kala bırakıyorsun 15 gün kullanmayı planlıyorum ben. Bittikten sonra ki gün hemen başladım bunuda belirtmek isterim. Acaba aynı mı kullanıyoruz. Onu merak ettim.
Süt beyaz olduğunda canım yumurtlamaya müsait mi oluyor sun benim 2 gündür var da sormak istedim.
çakşırı fazla içmek karaciğere zarar veriyor sabah aç karnına yeterli olacaktır bu sefer bir şey yapalım derken başka bir yeri yıkmış olmayalım Allah korusun ben ve eşim bir kahve fincanı sabah içtik akşam içmedik bence etkili bir ot ilk ay olmasada ikinci ay tekrar 14 gün kullanıcam adet bitiminde başlayıp ovülasyona kadar etkisi olacaktır inşallahÇakşır kökünü Sabah akşam içen eşler gördüm içebilirsin. Herhangi Bi yan etkisi yoksa. Seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım benim. YouTube da olan bayanı da dinledim oda bir çok şey kullanmış. Sonuç çok güzel tabiki. İnciri istediğin gibi tüketebilirsin. Bi arkadaşım ye dedi fakat ben su ile bekletip ardından yiyorum. Eşimde bende kullanıyoruz.