Gebeliğe Hazırlık Çakşır Kökü Suyu İçenler Kaç Ay Kullandınız?🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım birgebenin günlüğünde takiocibin biri hastanelik olduğunu yazınca bir çok kişi aynı siteden alıp hastanelik olduğunu yazınca bende uyarı amaçlı yazdım . Ve evet kime ne kadara gecire bilirse o fiyata satıyormuş .
Çok teşekkürler bilgi verdiğiniz için en azından ölçülerimize dikkat etmiş oluruz 🙏😘

çakşırı fazla içmek karaciğere zarar veriyor sabah aç karnına yeterli olacaktır bu sefer bir şey yapalım derken başka bir yeri yıkmış olmayalım Allah korusun ben ve eşim bir kahve fincanı sabah içtik akşam içmedik bence etkili bir ot ilk ay olmasada ikinci ay tekrar 14 gün kullanıcam adet bitiminde başlayıp ovülasyona kadar etkisi olacaktır inşallah
Yararlarını duydum evet çok içince de olabilir dediğin gibi ben Bi yerde gördüm da ah akşam içiyoruz yazmış öğlenleride eşim spermi için sanırım kabak çekirdeği yiyiyor vs vs yazmış bulursam görüntü olarak ekleyim. Ben 1hafta 2 kez kullandım, şuan gece içiyorum uyumadan 1 saat önce tüketiyorum.

sadece bu ot için değil her türlü bitkinin suyunu içerken dikkat etmek lazım. özellikle böbrek yetmezliğine kadar gidebiliyor yanlış kullanımlar ibrahim saraçoğlunun bir kaç kürünü denemiştim işin ilminde olduğu için adam onun söylediği hiç bir şey bana dokunmadı.

Yararlarını duydum evet çok içince de olabilir dediğin gibi ben Bi yerde gördüm da ah akşam içiyoruz yazmış öğlenleride eşim spermi için sanırım kabak çekirdeği yiyiyor vs vs yazmış bulursam görüntü olarak ekleyim. Ben 1hafta 2 kez kullandım, şuan gece içiyorum uyumadan 1 saat önce tüketiyorum.
Hayırlısı inşallah bebeklerimizi alırız kucağımıza 🐣🐣🤲

Valla canm bende bilmiyorum ki âdetlerim cok düzenli 30 günde bir oluyorum gün şaşmaz o yüzden 16. gün yumurtlama günüm oluyo tahminimce yumurtlama günüm diye değerlendirdim dün süt beyazı akıntı gördüm yani tahmini yumurtlamadan 2 gün sonra onuda degerlendirdim bugünde akıntım oldu ve sag yumurtam agrıyo yumurtlama günü gecmi oldu anlam veremedim
Bazen iki kez yumurtlama olabiliyormuş,belki sende de bu ay iki kez olmuştur.

M
Hangi marka ne kadar içtiniz çay bardağının 4te 1 i kadar mı
Markayi yazmam ne kadar doğru olur bilmiyorum çünkü başka ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum aslında markadan oldugunu düşünmüyorum.ama istagramda çakşır kökü suyunun karaciğer hasasiyeyi olan kişilerde karaciğer enzimlerinin yükselttiğini ve bazı kişilerin hastanelik olduğunu duydum.bunada dikamt etmek gerekiyor şayet bilseydim kullanmadım eşimin karavigerinde problem vardı çok şükür biz hastanelik olmadik.ne kadar kullandığımı sormussunuz evet dediğiniz gibi kullandım bende sabahları aç karnına ictik.

Kullanıyorum canım fakat regl oldum bugun sonuç olumsuz. Regl den sonra başlıycam inşallah tekrardan.

Hayırlısı olsun canım kaç gün kullandınız peki
Bem yumurtlamayı görünce bıraktım 9 10 gün falan içmiş oldum eşimin de yarın 14 gün oluyor ona da bıraktırıcam eğer bu ay olmazsa bi daha ki aya tekrar başlarız 🤗

Hayırlısı olsun canım kaç gün kullandınız peki
Bem yumurtlamayı görünce bıraktım 9 10 gün falan içmiş oldum eşimin de yarın 14 gün oluyor ona da bıraktırıcam eğer bu ay olmazsa bi daha ki aya tekrar başlarız 🤗
Ben adetim bitti ayın 17sinde başladım 15 gün kullandım eşim de benimle başladı 1 ay olucak bakalım 17sinde.

Merhaba benim de esim kullaniyorda sprm sorunu var sizin eşinizde bi problem var miydi

Canım bizimde biraz o sorunumuz var bu ay ilk kez kullandık ramazan ayında bi iki sefer içmiştik ama, ikimizde içtik.
Ben yumurtlamayı görünce bıraktım eşim de 14 gün içti adet olursam tekrar başlayacak şuan adet olmama 7 gün var eğer mucize haberimizi alırsak sana söylerim inşallah 😍😍

Eklentiler

• 189D528A-C3D0-4C3C-A7B7-CDF618285913.jpeg
    189D528A-C3D0-4C3C-A7B7-CDF618285913.jpeg
    87,4 KB · Görüntüleme: 124
Ayy maşallah canımm hadi inşallah
Hayırlı olsun şimdidenn😍😍

Benimde 5 gün var 5.5 gün de diyebilirim bugün dayanamdım yaptım
Ama tabi daha var sonuç ne olur bilmem 😍
Sağol biraz daha geçsin bakalım yine yapıcam test sonra ikinci çizgi netleşirse kan veririm ama gördüm yani ikinci çizgiyi gölge gibi de olsa çünkü daha önce azıcık izi bile çıkmazdı negatiflerde inşallah hamileyimdir hayırlısıyla tüm isteyenlerede nasip olur inşallah 🥰

Sağol biraz daha geçsin bakalım yine yapıcam test sonra ikinci çizgi netleşirse kan veririm ama gördüm yani ikinci çizgiyi gölge gibi de olsa çünkü daha önce azıcık izi bile çıkmazdı negatiflerde inşallah hamileyimdir hayırlısıyla tüm isteyenlerede nasip olur inşallah 🥰

Maşallah canımm inşallah sağlıkla artar
Demekki çakşır suyu vesile oldu bu işe elhamdülillah bu ay ilk kez mi kullanmıştınız ? 😍

X