Gebeliğe Hazırlık Çakşır Kökü Suyu İçenler Kaç Ay Kullandınız?🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çakşır erkekler için diye biliyordum ben de alayım dedim ama hastanelik olan var diye yazılmış korktum şimdi

çakşır erkekler için diye biliyordum ben de alayım dedim ama hastanelik olan var diye yazılmış korktum şimdi

Raf ömrü bitmil olanlar da bu ara yükselişe geçince satılmış internetten değil de bilindik ywrden alınsa daha iyi olur bence ve dozunu kaçırmamak kazım biz sabah aç karnına 1 çay bardağınım 4 te biri çakşır suyu geri kalanı su olarak içtik gğnde bir defa sadece

Sonucu bekliyıruz bakalım

Çok üzüldüm canım peki adetine kaç güm varken silik çizgi çıkmıştı testinde
Bide ne zaman kan verdin

Marka farkettiriyor Canım, ben mecitefendi kullandım ilk şimdi akzer aldım. İkisinin tadı arasında dağlar kadar fark var

Kızlar ilk ay mecitefendinin caksir suyunu eşim kullandi sonuc alamadik. İkinci ay adet bitiminden sonra akzer marka caksiri ikimizde sabah ac karin ile ceyrek su bardagi koyup uzerini su ile tamamladik ictik. Aksam yemeğinden yarim saat önce esime bir su bardagi taze havuc suyu icirdim. Gece yatarken ise bir kasik keciboynuzu petmezi ictik. Bütün bunları ovulasyona kadar yaptik ve ikinci ay gebe kaldim (ovulasyon testi ile takip edin ) Rabbim herkesin gönlüne gore versin. İnsallah sizlerede nasip olur

KIZLAR BEN EŞİME MECİTEFENDİ ALDIM BİR ŞİŞEYİ YARILADI 2 ŞİŞE DAHA VAR KÖTÜ MÜ BU MARKA???? BİR DE BU ÇAKŞIRLARI DOLABA MI KOYUYORUZ???? BİR DE SABAH AKŞAM AÇ KARNINA İÇİYOR YANLIŞ MI???

Doğru Canım sabah aç karnına içilecek. Bu şişeyi bitirirse akzer markasını tavsiye ederim. Biz de ilk önce mecitefendi aldık sonra akzer in daha iyi olduğunu gördük. Bu ay onu kullandık şimdi sonucu bekliyorum bakalım. Bu hafta yumurtalama haftamdi. İnşallah hayırlısıyla olur.
Bu arada biz dolaba koymamistik. Ama bizim burası yazın bile çok serin oluyo. Sıcak bı yerde yaşıyorsanız dolaba koymakta fayda var

TEŞEKKÜRLER CANIM BUNLAR BİTİNCE ONA GEÇEYİM BENDE HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…