- 16 Kasım 2019
- 209
- 81
- 29
-
- Konu Sahibi yasyasemin
Evet bu ay ilk kullandım inşallah canım tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısıylaMaşallah canımm inşallah sağlıkla artar
Demekki çakşır suyu vesile oldu bu işe elhamdülillah bu ay ilk kez mi kullanmıştınız ?
Evet bu ay ilk kullandım inşallah canım tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla
Evet bu ay ilk kullandım inşallah canım tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla ❤
çakşır erkekler için diye biliyordum ben de alayım dedim ama hastanelik olan var diye yazılmış korktum şimdi
Çok sevindim idrar testinde bile silik çıkınca kesin var dedim ama sonu hayal kırklığı ertesi gün regl gibi kanamam oldu regl oldum yani kan değerim 4.19 du dr varda demedi yokta yani ne olduğunu anlayamadım sevincim yarım kaldıCanım naptın kan verdin mi yada testi tekrarladın mı
Çok sevindim idrar testinde bile silik çıkınca kesin var dedim ama sonu hayal kırklığı ertesi gün regl gibi kanamam oldu regl oldum yani kan değerim 4.19 du dr varda demedi yokta yani ne olduğunu anlayamadım sevincim yarım kaldı
Adet günümdü geçmemişti adetÇok üzüldüm canım peki adetine kaç güm varken silik çizgi çıkmıştı testinde
Bide ne zaman kan verdin
Adet 1 gün geçince kan verdim sancım oldu kanamada olunca endişelendim gittim kan verdim işte böyle çıktıAdet günümdü geçmemişti adet
Adet 1 gün geçince kan verdim sancım oldu kanamada olunca endişelendim gittim kan verdim işte böyle çıktı
Amin cümlemizin gönlüne göre versin Rabbimİnşallah bi daha ki aya gelir bebeğin canım Rabbim hayırlısını versin tez vakitte ❤
Memnun musunuz diofoldan? Dr um şimdi pnu önerdi bana daDiofol markası bu 2. Ayım kullanalı adet döngümde sanırım 30 günde bir yani bu bir kaç aydır hep aynı 14 ünde oluyorum
Hangi marka kullandın Canım?Merhabalar ben ve eşim bu ay düzenli kullandık ama malesef bizde etki etmedi
Marka farkettiriyor Canım, ben mecitefendi kullandım ilk şimdi akzer aldım. İkisinin tadı arasında dağlar kadar fark varM
Markayi yazmam ne kadar doğru olur bilmiyorum çünkü başka ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum aslında markadan oldugunu düşünmüyorum.ama istagramda çakşır kökü suyunun karaciğer hasasiyeyi olan kişilerde karaciğer enzimlerinin yükselttiğini ve bazı kişilerin hastanelik olduğunu duydum.bunada dikamt etmek gerekiyor şayet bilseydim kullanmadım eşimin karavigerinde problem vardı çok şükür biz hastanelik olmadik.ne kadar kullandığımı sormussunuz evet dediğiniz gibi kullandım bende sabahları aç karnına ictik.
Bende mecidefrndi kullanmistimMarka farkettiriyor Canım, ben mecitefendi kullandım ilk şimdi akzer aldım. İkisinin tadı arasında dağlar kadar fark var
Doğru Canım sabah aç karnına içilecek. Bu şişeyi bitirirse akzer markasını tavsiye ederim. Biz de ilk önce mecitefendi aldık sonra akzer in daha iyi olduğunu gördük. Bu ay onu kullandık şimdi sonucu bekliyorum bakalım. Bu hafta yumurtalama haftamdi. İnşallah hayırlısıyla olur.KIZLAR BEN EŞİME MECİTEFENDİ ALDIM BİR ŞİŞEYİ YARILADI 2 ŞİŞE DAHA VAR KÖTÜ MÜ BU MARKA???? BİR DE BU ÇAKŞIRLARI DOLABA MI KOYUYORUZ???? BİR DE SABAH AKŞAM AÇ KARNINA İÇİYOR YANLIŞ MI???
Doğru Canım sabah aç karnına içilecek. Bu şişeyi bitirirse akzer markasını tavsiye ederim. Biz de ilk önce mecitefendi aldık sonra akzer in daha iyi olduğunu gördük. Bu ay onu kullandık şimdi sonucu bekliyorum bakalım. Bu hafta yumurtalama haftamdi. İnşallah hayırlısıyla olur.
Bu arada biz dolaba koymamistik. Ama bizim burası yazın bile çok serin oluyo. Sıcak bı yerde yaşıyorsanız dolaba koymakta fayda var
Evet memnunumMemnun musunuz diofoldan? Dr um şimdi pnu önerdi bana da