-
- Konu Sahibi yasyasemin
Hiç kalmadım canm ne kimyasal nede boşPeki hiç hamile kaldinmi kimyasalda olsa gebelik olustumu
Şeffaf degildi süt beyazıydıBeyaz akıntı şeffafsa yumurtlamadan kalmış olabilir canım
Anladım canım bende hiç kalmamıştım hiç gebelik oluşmamıştı çok umutsuzdum sende umutsuz olma insaAllah bianda gelicek sende inanamiycaksin bu gerçekten öyle bişey ummadığın anda geliverirHiç kalmadım canm ne kimyasal nede boş
Ben isyan etmedim hiç rabbimden hep hayırlısını saglıklısını istedim o kulu için en hayırlısı ister hep buna inandım bat olunca bile üzülmüyorum diyorum ki rabbim şükürler olsun sen herşeyin en güzelini bilensin bu imtihanımız rabbim ne diyor sıkıntı misafir gibidir yeterki sabretmesini bil bende sabrediyorum inanmıyorum ki rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek ELHAMDÜLİLLAHAnladım canım bende hiç kalmamıştım hiç gebelik oluşmamıştı çok umutsuzdum sende umutsuz olma insaAllah bianda gelicek sende inanamiycaksin bu gerçekten öyle bişey ummadığın anda geliverir
Ne güzel canim MasaAllah böyle bakıp böyle düşünebilmekte çok güzel ben ağlardım her ay olmadi die ama senin düşüncelerini sabrını tevekkülünü takdir ettim insaAllah rabbim kısa zamanda sana hayırlı bir evlat nasip ederBen isyan etmedim hiç rabbimden hep hayırlısını saglıklısını istedim o kulu için en hayırlısı ister hep buna inandım bat olunca bile üzülmüyorum diyorum ki rabbim şükürler olsun sen herşeyin en güzelini bilensin bu imtihanımız rabbim ne diyor sıkıntı misafir gibidir yeterki sabretmesini bil bende sabrediyorum inanmıyorum ki rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek ELHAMDÜLİLLAH
Allah razı olsun canım benim rabbim den benim için dua et ne olur kimin duası kabul olur bilmeyiz rabbim seni hiçbir zaman sıkıntıya koymasın inşallah olur diye dua edip hayalini kurduğun herşeyi çok şükür oldu diye sevinirsin sana inşallahNe güzel canim MasaAllah böyle bakıp böyle düşünebilmekte çok güzel ben ağlardım her ay olmadi die ama senin düşüncelerini sabrını tevekkülünü takdir ettim insaAllah rabbim kısa zamanda sana hayırlı bir evlat nasip eder
Amin canım çok saol ederim tabi çok iyi biliyorum o duyguyu insaAllah en kısa zamanda alırsın yavrunu kucağına sen ve tüm bekleyenlerAllah razı olsun canım benim rabbim den benim için dua et ne olur kimin duası kabul olur bilmeyiz rabbim seni hiçbir zaman sıkıntıya koymasın inşallah olur diye dua edip hayalini kurduğun herşeyi çok şükür oldu diye sevinirsin sana inşallah
AminAmin canım çok saol ederim tabi çok iyi biliyorum o duyguyu insaAllah en kısa zamanda alırsın yavrunu kucağına sen ve tüm bekleyenler
Evet alıyorum folikasit içerisinde demir b12 vs de var ilacınEvet belirtilerin aynısını bende yaşıyorum. İnşallah bu ay hayırlı sonuçlar alırız. Peki çakşırın yanında folikasit alıyor musun veya herhangi Bi vitamin.
Benimde 14 tü günü gününe oluyorum hep 13-14 haziranı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım nasip işe yarayacak mıBAT 13 MAYIS Senin ne zaman canım.
Ben eşime keçiboynuzu pekmezi veriyorum ama ben içmiyorum folikasit takviye alıyorumbende aldim yaninda keciboynuzu pekmezide yemek cok iyi geliyormus bakalim adet günümü bekliyorum inşallah fayda olur hepimize
Maşallah canım Allah bağışlasınBen değil ama eşim kullandı 2.ayda hamile kaldim
Peki adrt öncesinde mi öğrendiniz gebe olduğunuzu gecikme mi oldu regldeBen değil ama eşim kullandı 2.ayda hamile kaldim
Ben trendyoldan sipariş ettim aktara sordum kalmadı dedi talep çoksa demek kiMrb ilk defa duydum aktarlardanmi temin ettiniz çay ya da ot şeklindeki aldınız nasıl hazırladınız cvp verirseniz çok sevinirim umarım en kısa zamanda Rabbim isteyen herkesin kucağını doldurur
Hangi marka ne kadar içtiniz çay bardağının 4te 1 i kadar mıMerhabalar ben ve eşim bu ay düzenli kullandık ama malesef bizde etki etmedi
Haklısınız herkese bitkisel şeyler yaramayabiliyor arkadaşlar ürünü alırken tarihine bakın açılmış paket şişeleri kullanmayın ve öncesinde bir uzmana görünün değerleriniz normalse hormonlar vs öyle kullanın derimCanım bir sayfada takipci bu yüzden hastanelik olduğunu yazınca çok fazla kişi de aynı durumda olduğunu yazmış . Şimdi gördüm lütfen dikkat edelimzamanı gelince olacak bebeğiniz
Bende dua ettim senin için kardeşim şimdide söylüyorum Rabbim en kısa zamanda hayırlı salih ve saliha sağlıklı güzel bir evlat nasip etsin sana bana ve tüm annelik hasreti çekenlere Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyodur inşallah olacaktır inanıyorumAllah razı olsun canım benim rabbim den benim için dua et ne olur kimin duası kabul olur bilmeyiz rabbim seni hiçbir zaman sıkıntıya koymasın inşallah olur diye dua edip hayalini kurduğun herşeyi çok şükür oldu diye sevinirsin sana inşallah
Tarihi felan değilde karaciğer enzimleri ni yukseltiyormus .site adı verilmedi ama 3 4 bine satan bir site dendiHaklısınız herkese bitkisel şeyler yaramayabiliyor arkadaşlar ürünü alırken tarihine bakın açılmış paket şişeleri kullanmayın ve öncesinde bir uzmana görünün değerleriniz normalse hormonlar vs öyle kullanın derim
Amin Allah razı olsun inşallah canım benm bende sana dua edicem inşallah rabbim senide de benide isteyen herkesi de hamilesin lafını duymayı nasip etsin inşallah bu cuma günü hürmetineBende dua ettim senin için kardeşim şimdide söylüyorum Rabbim en kısa zamanda hayırlı salih ve saliha sağlıklı güzel bir evlat nasip etsin sana bana ve tüm annelik hasreti çekenlere Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyodur inşallah olacaktır inanıyorum♥♥♥
AminnnnAmin Allah razı olsun inşallah canım benm bende sana dua edicem inşallah rabbim senide de benide isteyen herkesi de hamilesin lafını duymayı nasip etsin inşallah bu cuma günü hürmetine