Inanki elif hanim bende bunu anlamiyorum cunku zaten bir muhabetimiz yok arayipta gorusmeyiz ozellikle esimin evde oldugu zamanlar oyle cat kapi geliyorlar bir swy diyemicegim icin
cahille laf dalaşına girersen sen üzülürsün muhattap olma sana laf soksa bile cvp verme çünkü verirsen onu ciddiye almış olursun ve umursama[/QUOTEtesekkur ediyorum laf dalasina girmem aslinda susutukca baktim ardi ardasi kesilmiyor bende karsilik vererek susturmaya calisiyorum artik
kv cahil yaşayarak anladım başlarda her dediği lafa cvp verirdim onunda hoşuna giderdi sürekli laf sokardı baktım ki özellikle canım sıkılıyor diye yapıyor sonra her lafına gülüp geçtim ve sonrasında suratımı asmadım umursamadım şimdi yapmayı bıraktı
Tresekurler cevap yazdiginiz icin gorumcem zaten ayda bir evime gelir geldigi zamanda bardagimdan kucuk bir noktaya kadar esimin yaninda bahane bulup gider ben huzursuz oluyorum haliyle bana kalsa eve bile almam esim iste sonucta kardeso(
kv cahil yaşayarak anladım başlarda her dediği lafa cvp verirdim onunda hoşuna giderdi sürekli laf sokardı baktım ki özellikle canım sıkılıyor diye yapıyor sonra her lafına gülüp geçtim ve sonrasında suratımı asmadım umursamadım şimdi yapmayı bıraktı
Aynen canim dun esimle onlar yuzunden kavga ettik bos yere esimimi uazdum bugun soguz sizce nasil gonlunu alayim geince dun aksam oldu bu olay normalde telefonda konusuruz bugun dunki tartismadan sonra hic konusmadik aksam nasil bir tavir sergileyim
Herkese iyi aksamlarm.evet arkadaslar bu suluk esimin ailesin den biktim.mesafeli davranmami iyi olmamizi kiskanidklari yetmiyormus gibi evime gelip yuzsuz yuzsuz huzurmuzu bozmaya calisyorlar az once gecen olayi anlatayim sizlere bana yardimci olun lutfen
Esim le yemek yerken eltim ve gorumcem geldi habersiz.daha iceri girmeden eltim yenimi yemek yiyorsunuz dedi halbuki saat dokuz esim anca isten cikiyor.2 oglumun yanaklarinkizarmis vunu yanaklari neden boyle olmus uatune basa basa soyluyyir bende arada oyle oldugunubsonra gectigini soyledim.3 eltimin akrabasinin dugunu var elbise istedi benden bende verdim ordan gorumcem diyorki bu sana olmaz sen bunu tamamen ver sen kilo aldin vidi vidi.halbuki zayifim 60 kiloda 1,70 boyim var maksat laf atmak olsun .bende sen kendine bak dedim kusurlarini saysam liste olur dedim guldu salakca.sonra dedim gorumce gormeyeyim seni omrumce bunu soyledim ictwn .neyse elbiseyi alip ciktilar giderkende diyorki gorumceyi gormesin birdaha bilmem ne arkadaslar.cok cahiller lutfen bana bir akil verin bunlarla nasil basa cikmaliyim not .esim evdeyken bu sekilde konusamiyorlar sadece tek oldugumda yapiyorlar esime anlatmak istemiyorum kendim cevap vermk iatiyorum cevaplariniz cok degerli cevap yazamasamda okuyup uygulayacagim cok tesekkur ediyorum...
Üslup berbat bir insan birinin yüzüne soyleyemedigini arkasından da söylememeli, delikanlılık şart ! Görümceni de tanıyorsun eltini de ..neden elbiseni veriyorsun? "Bende size göre elbise yok" de geç ! Birde ayaküstü laf sokmalarina izin veriyorsun. Öyle bir bak ki seninle konuşurken İki kere düşünsünler. .bir tek benim bakışlarım mi hakedene korku veriyor bence yapabilirsin :)
Üslup berbat bir insan birinin yüzüne soyleyemedigini arkasından da söylememeli, delikanlılık şart ! Görümceni de tanıyorsun eltini de ..neden elbiseni veriyorsun? "Bende size göre elbise yok" de geç ! Birde ayaküstü laf sokmalarina izin veriyorsun. Öyle bir bak ki seninle konuşurken İki kere düşünsünler. .bir tek benim bakışlarım mi hakedene korku veriyor bence yapabilirsin :)