Cahill insanla nasil bas edilir

kv cahil yaşayarak anladım başlarda her dediği lafa cvp verirdim onunda hoşuna giderdi sürekli laf sokardı baktım ki özellikle canım sıkılıyor diye yapıyor sonra her lafına gülüp geçtim ve sonrasında suratımı asmadım umursamadım şimdi yapmayı bıraktı

Tresekurler cevap yazdiginiz icin gorumcem zaten ayda bir evime gelir geldigi zamanda bardagimdan kucuk bir noktaya kadar esimin yaninda bahane bulup gider ben huzursuz oluyorum haliyle bana kalsa eve bile almam esim iste sonucta kardeso(
yapilacak birsey yok. sen he he diyip gecicen. esinine de durumu aks ettirmeyeceksin. sen esinle mutlu oldukca onlar catlayacak. esine saril op. :)

En iyiaini yapmisini zaten amaclari bizim takip canimizin sklmasi sukur ki kv deniz birakmis ugrasmayi bakalim benimkiler ne zaman pes edecek

yapilacak birsey yok. sen he he diyip gecicen. esinine de durumu aks ettirmeyeceksin. sen esinle mutlu oldukca onlar catlayacak. esine saril op. :)
Aynen canim dun esimle onlar yuzunden kavga ettik bos yere esimimi uazdum bugun soguz sizce nasil gonlunu alayim geince dun aksam oldu bu olay normalde telefonda konusuruz bugun dunki tartismadan sonra hic konusmadik aksam nasil bir tavir sergileyim

Üslup berbat bir insan birinin yüzüne soyleyemedigini arkasından da söylememeli, delikanlılık şart ! Görümceni de tanıyorsun eltini de ..neden elbiseni veriyorsun? "Bende size göre elbise yok" de geç ! Birde ayaküstü laf sokmalarina izin veriyorsun. Öyle bir bak ki seninle konuşurken İki kere düşünsünler. .bir tek benim bakışlarım mi hakedene korku veriyor bence yapabilirsin :)

Tesekkurker yorumunuz icin bu bakisi bende yapayim cevap vermeden belki ise yarar baklaim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…