- 21 Aralık 2014
- 2.016
- 1.767
- 333
- 36
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Ben olsam kabul etmezdim.Arkadaslar bugun is gorusmesine gittim telefonla anket isi net bir maas yok aldigin cagriya gore prim usulu sabah 9.30 aksam 16.00 pazar tatil bu sekilde calisan varmi ararlarsa kabul edeyim mi yardimci olursaniz sevinirim
Bende iki arada kaldim birde cocugumu birakip gidecegim ama bir yandanda evden cikayim calisayim artik diyorum ev isi yemek vs kisir dongu bilemedim hicBen olsam kabul etmezdim.
Hem net maaş yok büyük ihtimalle sigortada olmıyacaktır maaş yoksa.
Ayrıca telefonda anket için günde kaç kişiyi arıyacaksınız aradığınız her kişi ankete katılacak mı.
Ben telefondan ankete katılmıyorum mesela.
Çalışma arkadaşım.
Baskısı çok olan bir iş.
Telefonda ikna etme kabiliyeti istiyor bu ama ben asla telefondan ne ankete katılırım ne de satış yapılan ürünü talep ederim.
Net maaşın da yok hem.
Çok zor çağrı merkezinde çalışmak ve bir o kadar da yorucu. Net bir maaşınız olsaydı deneyin derdim ama böyle ne para kazanacağınız bile kesin değil
Tesekkur ederim arkadaslaröğrencıyken yaptım o ısı net tavsıyem lutfen calısma ruh saglıgına kulaklarına agzına yazık
Tesekkur ederm insallahAllah gönlünüze göre iş nasip etsin çok zor ama net bir maaşı olmayacakmış telefon masraflarını bile size kitlemesinler yok demi öyle bişey ama sanki başka iş baksanız daha iyi umarım gönlünüze göre iş bulursunuz
Mesela 10 anket yapanla 20 anket yapan ayni maasi alinca sıkıntı oluyordu calisanlarla ortak karari bu sekilde verdik dediler banada sacma geldi ama ise ihtiyacim olunca acaba denesemmi diye dusunmustum aslinda home ofice diye gitmistim gorusmeye ama su an home ofice ihtiyac yok denildi home ofice olsaydi en azindan yapilabilirdi harcligimi cikarirdim somuru resmenNet maaşının yanındaki ekstra ücrete prim denir. Maaş vermeden nasıl prim veriyorlar. En az asgari maaşın olur sonra sana derki günlük yapman gereken adetin üzerine çıkarsan şu kadarda prim alırsın. Sömürme derdindeler hiç bulaşma. Daha kurumsal firmaları araştırabilirsin.
Hayir sadece prim ne kadar anket yaparsan o kadar maasMuhtemelen asgari ücret +prim usulü çalışırsınız. Satış ve ikna kabiliyetinin yanında, her türlü insanla iletişim kuracağınızdan dolayı, kuvvetli iletişim, insanüstü sabır ve sağlam sinir sistemi gerektiren bir iş. Her ne kadar maaş, primlerle tatmin edici olsa da değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?