avea çağrı merkezine başvurabilirsiniz. işbaşvuru sitelerinde ilanları oluyor. çok yoğun çalışıyorlar ama zevkli bir iş. ayrıca avea da prim+ssk+yemek+yol+telegfon veriyorlar[/
MAAŞ OLARAK NE KADAR VERİYORLAR ACABA? BİRDE ÇALIŞMA SAATLERİYLE ALAKALI BİLGİN VARMI:uhm:
canım istanbulda olman büyük avantaj
Turkcell'in çağrı merkezini düşündün mü hiç
Türkiye'nin tartışmasız en büyük ve en iyi çağrı merkezidir
Turkcell'in çağrı merkezine nerden ve nasıl başvurabileceğim konusunda bilgisi olan var mı ? bir de acaba evli bayanlara uygunmu şartları hep duyuyorum etrafımdan torpille giren çok thy çağrı merkezinde arkadaşım torpille girdim dedi diğer türlü girmek çok zor dedi. fbilgisi olan varsa yazabilir mi ?
canım turkcelin birçok çzöüm ortağı var.bitanesi global herkes oraya girmeye çalışıor.ama hepsi vardiyalı kimisi gece 2-3e kadar kimisi gece boyu.ben globalle görüştüm mülakat falan 7x24 vardiyalı servis var ama nişanlı olduğu öğrendiklerinde hab,re sordular nişanlın sonra bişi dermi vb... yani evli bi bayan için çok zor çağrı merkesi.ancak çağrı merkezinden satıişlar var onlar sabah 9 akşam 6ya kadar.mesala touchpoint var ona başvur mecidiyeköyde yeri.
turkcellin müşteri hizmetlerini global bilgi pazarlama a.ş. yürütüyor
yine grup şirketi yani
globalde torpil olmaz,olsa da sonradan baktın beceremiyorsun bu işi yollarlar seni,torpil pek sökmez yani,önemli olan bu işi yapabilirliğin,diğer şirketleri bilemem tabi
ayrıca deneyim şart değil,onlar zaten eğitimini veriyor bu işin
ama tabiki önceden mülakat şu bu ,senin iletişime,diksiyonuna vs bakarlar
kariyernette global bilgi diye aratınca çıkıyor
sonra pozisyonun değil firma isminin üstüne tıkla firmanın diğer ilanlarını göreceksin
global bilgi pazarlama aş,turkcell ve grup şirketleri vs vs diye farklı isimlerde olabiliyor
her şehirde yok ama çağrı merkezi,istanbul,izmir,erzurum,diyarbakırda vardı en son,bir de ukraynada açılmıştı galiba,başka varsa bilmiyorum[/QUO
Cnm yaa beni de global bilgiden aradılar.biriniz yardım edin nolur en acilinden
satış mı yapıcammüşteri temsilciliği pozisyonu için aradıklarını söylediler, evden çalışıcağımı söylediler.Fakat açıkçası ne iş yapıcağımı bilmiyorum orda :S
Merhabalar bayanlar bencde 2004-2006 yıllarında arasında Vodatech Bilişim A.Ş. isimli büyük firmaların çözüm ortağı olan çağrı merkezinde çalıştım.size orayı tavsiye edebilirim.Tabii ki çağrı merkezlerinde vardiyalı çalışmak gerekiyor.evli ve nişanlı bayanlar için zor bir iş.Bir de baş örtüsü konusuna gelince,bizim firmada da kapalı bayanlar vardı ancak işyerine girerken başörtüyü çıkartıyorlardı.sanırım kapalı bayan kabul etmezler ancak sen yine de bir şansını dene canım.
Vodatech Erenköy de bir firma secretcv de ilanları oluyor.inbound ve outbound olarak 2 şekilde çalışıyorlar ve eleman alıyorlar.Herkese şimdiden kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?