slm çağrı merkezi işi arıyorsan sana tavsiye edebileceği bir yer koç sistem çağrı merkezi mükemmel biryer maaş aralığı 800 ile 1000 ytl arasında değişiyor detayları tel açıp öğrenebilirsin
................... anadolu ve avrupa yakası tüm semtlere servis imkanı da var canımmm ....
bol şanslar
e süpermiş bu ne gibi özellikler arıyorlar ki size sormadan aramayayım dedim :)
bize cumartesi pazar tatil olduğu söylendi ayrıca çalışma yeride güneşlide fakat servisi mevcut.valla ben sırf vardiya var diye başvurmuyorum çağrı merkezi ilanlarına.ama simens işi aklıma yattı.parasıda iyiymiş.acaba cumartesi pazarı tatilmi ?
bize c.tesi ve pazar tatil olduğu söylendi,çalışma yeri güneşli fakat servi var.Maaş konusunda eğer tecrübeli iseniz pazarlık yapın derim çünkü kızım 1300 istedi 1200 verdiler eğitim yeri kartal ve 15 günmüş inşallah faydalı olmuşumdur,çünkü görüşme yeri güneşlide ve ulaşım zahmetli gerçi biz kendi aracımızla gittik ama toplu taşıma araçlarıyla zor olur bu sıcakta o yüzden bütün ayrıntıları yazdım...valla ben sırf vardiya var diye başvurmuyorum çağrı merkezi ilanlarına.ama simens işi aklıma yattı.parasıda iyiymiş.acaba cumartesi pazarı tatilmi ?
koçsistemin çağrı merkezi cumartesi ve pazarda çalışıyor mu acaba
teşekkür ederim pelin . içimi rahatlattın :) bu pazartesi koçsistemde başlıyorum işe . hiç müşteri temsilcisi olarak tecrübem yok ne yapıcağımı bilmiyorum hep kötü yorumlar aldım:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?