pelin demirci lıse mezunumu akmıyolar acaba ben aoflıyım
karıyer nette baktım koc bılgı grubu dıyo ama anadolu yakasında ıkamet eden dıyor ben mı yanlıs bakıyorum ılana ?
çok sağol pelin .inşallah hayırlısı olsun bakalım.sen ne kadar çalışmıştın koç sistemde çok korkmaya başladım ben :)
çok sağol pelin .inşallah hayırlısı olsun bakalım.sen ne kadar çalışmıştın koç sistemde çok korkmaya başladım ben :)
acaba cagrı merkezı olarak ıstanbulda onerebılecegınız yerler var mı?suan calısanlar bılgısı olanlar yazarsa sevınırım
Turkcell'in çağrı merkezine nerden ve nasıl başvurabileceğim konusunda bilgisi olan var mı ? bir de acaba evli bayanlara uygunmu şartları hep duyuyorum etrafımdan torpille giren çok thy çağrı merkezinde arkadaşım torpille girdim dedi diğer türlü girmek çok zor dedi. fbilgisi olan varsa yazabilir mi ?
canım turkcelin birçok çzöüm ortağı var.bitanesi global herkes oraya girmeye çalışıor.ama hepsi vardiyalı kimisi gece 2-3e kadar kimisi gece boyu.ben globalle görüştüm mülakat falan 7x24 vardiyalı servis var ama nişanlı olduğu öğrendiklerinde hab,re sordular nişanlın sonra bişi dermi vb... yani evli bi bayan için çok zor çağrı merkesi.ancak çağrı merkezinden satıişlar var onlar sabah 9 akşam 6ya kadar.mesala touchpoint var ona başvur mecidiyeköyde yeri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?