çağatay bey dünyaya merhaba dedi teyzeleri

sema3455

yoğun yorgun uykusuz...
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2008
5.949
4
09.06.2009
evde 1 aydır süren tadilat işleri bitmiş temizlik yapılamyı bekliyoo
sabah herzamanki gibi kk ya günaydın dedim doğurcaklardan haberleri aldım
sonra malum boya temizliği başladı
ben eşim eşimin 2 öğrencisi ve çok sevdiğim bi ablamla beraber tüm gün temizlik yaptık
bi enerji var ki sormayın temizlik ovaları kalkıyo camlar siliniyo hiç oturmadan kıkır kıkır gülerek işler yapılıyo
akşama kadar böle devam etti
eşim de sürekli oğlum hadi bak işlerde bitiyo gel artık diyo kıslarda hocam bugün doğsa keşke doğuma beraber gideriz diyolar ben sinir oluyorum sanki onların keyfine göre doğurcam
en son mutfaklı odam kaldı oraya girdik ütü yapıyorum oğlanın odasında sonra ablama mutfak örtülerini veriyorum sonra tüller ütüleniyo hepsini ben yapıyorum
sonra bi mola verdik birer kola içelim serin serin dedik
eşimde kızları bırakmaya indi bize kola aldı gitti
saat 21:30
ben de ablama bi wc ye gidim geliyom dedim
tuvaletimi yaptım ayağa kalktım wc nin kapısında böle karnım guruldamış gibi bişe oldu sanki içerde ufacıcık bi balon patladı pıt pıt diye sonra bi ıslaklık ama öle şarıl şarıl değill çişimi kaçırdım sandım çamaşırımı değiştirdim tekrar ıslandı ablama 'sibel abla sanırım suyum geldi dedim şok oldu hadi be dalga geçme dedi ben ya iki kere oldu dedim neyse üstümü tekrar değiştirdim peçete koydum altıma rengini kokusunu test edim diye ama ben her hareket edişimde damla damla gelmeye devam ediyo
sonra oturdum bi kola içtim
peçete ıslandı kokladım kokusuz renksiz sonra yapış yapış bişe daha gelmiş saydam bişe dedim ki sibel abla sen borayı ara ben duşa giriyom oğlum geliyo
malum cumartesi kontrolüm vardı çatı muayenesi yapılcaktı daha günlerden salıydı ve ben daha pazartesi kontroldeydim sancı falan bişecik yoktu
duşa girdim malum yeri temizledim ne kadar oldu bilemem ama hiç yoktan iidir
sonra abdest aldım sıcak su tuttum karnıma oğlumla vedalaştım son kez göbüşümü sevdim yıkadım
eşim inanmamış ama koşa koşa gelmiş ben duştayken dışardan orda doğurcan hadi diyip duruyo
ağzıma ne geldiyse saydım hep senin yüzünden diyee
ikisi panik bende bi sakinlik çantamdaki eksikleri koydum
üstümü giyindim
sonra yola çıktık
altımda ped var ama suyun hala geldiğini anlıyorum araba zıpladıkça su daha fazla geliyo
işin daha komiği çağatay kendini aşağıya itiyo hiç durmuyo ayaklarını kaburgama dayayıp kafasını aşağılarda oynatp duruyo
hastaneye geldik acil tıklım tıklım
herkes bana bakıyo ben gülüyorum kıkır kıkır
ablamın eşi bizden önce varmış ne güldüm
sonra ebe açılmama baktı 2cm dedi suların gelmiş dedi
dr tekrar baktı çok güzel sabaha doğurursun dedi
doğru doğumhaneye
saat 22:05
öle apar topar aldılar tekerlekli sandalyeyle doğumhaneye gidiyorum eşime hakkını helal et dedim ama gülüyorum
çok sigara içme oğluma pis kokarsın dedim
içeri girdim önlük verdiler giydim tekrar açılmaya baktılar
10 dk içinde 1 kat yukarı çıkana kadar 4 cm olmuştu
1 ebe 1 hasta bakıcı vardı
neyse hasta bezimi bağladım yattım yatağa zorla yatırdılar dinlen diye
sonra lavman yapıldı çok da kolaydı hiç öle sıkıntılı bişe değildi
ilk 1 saat hafif hafif geldi açılma 5 cm
sonraki 2 saati epeyce sancılıydı ama allah biliyo ya hiç de dayanılmıcak gibi değil
ama anlatılandan sık öle 3 k 5 dk ara yok 2 nefeslik 3 nefeslik bi boşluk oluyo
herkese dua ettim
bi hemşire ablam vardı tanıdık tesadüf o gece nöbetçi sık sık yanıma geldi
en son gelişinde yalvardım nolaur beni kaldırsınlar böle yatınca daha kötü dedim
gerçekten de öle oldu
kalktım yürüdüm yürüdükçe duyum ve sancılarım geldi
bu arada bizimkileri doğum sabaha anca olur diye eve yolladılar temizlik bitsin diye
sancılarım vurdukça allahım sabır ver yardım et dediğimi hatırlıyorum
ebeler film izliyolar başka doğuran yok tekim rahatım
tanıdık hemşire koluma girdi nefes aldık beraber
sonra çok susadım ebe azıcık iç dedi
saat 01:30 artık ıkınma hissi geldi ebeye beni kontrol edin nolur dedim
sancı anında alttan açılmaya her bakışı sancıdan daha beterdi
neyse kaıdn şoklarda kafası görünüyo ıkınmaya başlıcaz dedi beni yatağa yatırttı o arada hemşire ablma yine geldi elimi tuttu ben her sancı gelişinde büyük tuvaletimi yapar gibi ıkınıyodum yaklaşık 2 ye kadar yatakta ıkındım sonra çatala çıktım
ama ne heyecan ne korku sadece artık bitsin oğlum kurtulsun istiyorum çünkü gerçekten gelmek istedi çok uğraştı biriciğimm minik kafası iç durmadıı
sonra ebe anlattı kafanı göğsüne yaslayıp nefesini tutup gücün bitene kadar ıkınıcaksın
bağırıp gücünü tüketme bütün gücünü ıkınmaya ver diye 10 dk hazrılık yaptı
saat tam karşımda sancı ara verdiğinde bakıyorum
ıkınmalara başladık
saat 2:20
4 büyük toplam 9 ıkınmada geldi oğlum tabi kesi ve karnıma 1 kez abanan hasta bakıcı sayesinde
vikkkkk diye ince bi ses öle kibar ağladı ki
bana göstermediler hemen aldılar solunum yollarını temizlediler
ben ağlayamadım dondum kaldım o orda ağlıyo sesini duyuyorum ama ağlayamıyorum
neyse ebe plesantayı aldı içimi temizledi dikişleri başladı
sohbet ediyoruz ben söleniyorum eşime hemşire güle güle dikiş atıyo
ilk kez seni gördüm böle diye
sonra oğlumu göstermediniz nolur gösterin dedim
allahım o ne simsiyah saçlı esmer yumuk yumuk bişe küçücükkk
kesi yapılırken yaılan iğnenin etkisi geçti azcık popomdaki dikişler atılırken acıdı o kadar
yarım saat de dikişler falan sürdü oğlum keyifle bi uyudu
çıkışta kapıda bekliyolar havaya bi yumruk salladım başardımmm dedim
eşim geldi öptü seni seviyorum dedi
oğlumu gördünmü dedim evet dedi
sonra bizi lohusa sservisine aldılar eşim gelemedi malum gecenin bi yarısı
sonra sabaha kadar emzirmeye uğraştık ama memeucum yüzünden başaramadık sabah kaşıkla mama verdik
öğlende sütüm geldi memeucuyla emzirdim
allahıma şükürler olsun hala emişiyoruz
çarşamba öğlende çıktık
o gün bugün uykusuzum ama hayatımın heranından daha güzel günler geçiriyorum
allahım olmayanlara da bu güzel duyguyu nasip etsin tez vakitte
anne olanların evlatlarını bağışlasın

çağatay bey 3200gr ve 51 cm olarak dünyaya geldi
ve inanın içerdki gibi kuduruk 3 hafta erken doğmasına rağmen çok güçlü bi bebek maşallah

41 kere maşallah çağatayına semacım ne güzel kurtuldun.Allah oğlunu sana kocana bağışlasın.Hayırlı evlat olsun inşallah

ayyy arkadaşım kutlarım seni
YÜCE RABBıM SAGLIKLA SIHHATLE BÜYÜTMEYı NASıP ETSıN BEBıŞıNı
dogumundagüzel olmuş çok şükür bizlerede dua etttt

canım allah analı babalı büyütsün yavrunu sizlere bagışlasın çok bekletti sıpa seni ama degdi degilmi allah bizlerede nasip etsin seninki gibi kolay dogurmayı

ne güzel anlatmışsın,kolayca gelmiş mınık bey.inşallah bizim de senın gibi kolay olur doğumumuz.

Gözünaydın cnm.. Allah uzun sağlıklı bi ömür versin ikinize de.Umarım benim de böyle güzel bi doğumum olur.. Tabi önce hamile kalmam gerekiyo..

canim cok güzel bir dogum hikayesi
massallah sana ve oglusunaa
Rabbim tüm hamislere böyle güzel dogumlar nasip etsin..
ve biz cok isteyenlerede bebis nasip etsinn

Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin.. çok etkilendim gerçekten gözümü kırpmadan okudum:))ikinize de maşallahh..darısı başımıza..

hıkayenın doğallığına bayıldım.. kendım yaşadım resmen..

ben de normal dogum istıyorum.....

allahım analı babalı buyutsun cagatayı..

tebrık ederim..

Gözün aydın semacım..Rabbim yavruna hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin..amiiiinnn..

Canımbenı hatırlarmısn bılmıyoorum ama çift çizgiyi görmk isteyenler topıkınden.
çok sevındım canım allah analı babalı buyutsun ikinizide öpuyorum

allah analı babalı büyütsün canım ne güzel anlatmışsın kendi doğumum geldiaklıma bi tuhaf oldum valla:))bende normal doğum yaptım çağatay beyi rabbim size bağışlasın canım

:1rolleyes:
detaylı detaylı anlatmışsın maşallahkaydirigubbakcemile3
canım hayırlı evlat olsun çağatay bey:1hug:a.s.
bu da hediyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…