Cafelerde sürtmüşssün

Bugün eşimle sohbet esnasında nargile konusu açıldı .Bende daha önce cafede içtiğimi belki balkon için alabileceğimi söyledim .Ben hiç içmedim senin gibi cafelerde sürtmedim dedi.O an belli etmedim işe gitti.Sinirliyim abartıyor muyum ? Saygısızlık yaptı nasıl tepki vermeliyim
😒kafelerde sürtmek mi? Hiç hoş bir tabir olmamış. Anlık cevap yapıştıracaksın böyle durumlarda. Üstünden zaman geçince çoktan eşin unutmuş olur.

Bugün eşimle sohbet esnasında nargile konusu açıldı .Bende daha önce cafede içtiğimi belki balkon için alabileceğimi söyledim .Ben hiç içmedim senin gibi cafelerde sürtmedim dedi.O an belli etmedim işe gitti.Sinirliyim abartıyor muyum ? Saygısızlık yaptı nasıl tepki vermeliyim
Eşin biraz paravatsız galiba. Ne diyorsun terbiyesiz deyip ağzının üstüne yapıştırsaydın

Eşin aşırı kaba, ne kadar ayıp. Tepki vermek için çok geç, o an tepkini vermen gerekirdi.

Kafelerde sürtmüşsün demesi hoş olmamış. Biz kızlar arasında sürtmeye gezmeye gidiyorum falan deriz ama eşiniz kötü anlamda kullanmış. Ben senin gibi gezmedim kafeye gitmedim ama sen sürtmüşsün diyor. Ona kırıldığınızı söyleyin bence

6 yıllık evliyiz gülerek demişti .Ama içim ateş gibi o an bişi demedim pişman oldum

Eşinizi en iyi siz tanırsınız, yargılayıcı bir şekilde söylüyorsa çirkin bir ifade. Ama normalde de boş konuşmayı severse çok takılmazdım ben. Zaten söylemişsiniz rahatsız olduğunuzu, bence geri adım atmayın.

O an tepkinizi koymalıydınız, sürtmek ne demek? Insan eşine böyle bi tabiri nasıl yakıştırır?

6 yıllık evliyiz gülerek demişti .Ama içim ateş gibi o an bişi demedim pişman oldum
6 yıllık eşini de insan tanır, o tabiri kullanmaz. Bu pek hoş olmamış. Sizi rahatsız eden bir husus olduğunda anlık geri bildirim verin böyle bekleme ile olmaz. Aklınız içiniz bunalacağına o da dertlensin veya açıklamasını yapsın.

Kafelerde sürtmüşsün demesi hoş olmamış. Biz kızlar arasında sürtmeye gezmeye gidiyorum falan deriz ama eşiniz kötü anlamda kullanmış. Ben senin gibi gezmedim kafeye gitmedim ama sen sürtmüşsün diyor. Ona kırıldığınızı söyleyin bence
Söyleyince kendi küstü paşamız. Hadi görüşürüz diyerek .

X