- 25 Nisan 2015
- 4.519
- 11.844
- 36
Ne kadarda iyi bir mekan sahibi nasildi bugun tartiMetabolizman hızlanırken şekerin dengelerin dedim tarçınlı kahve oh mis afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadarda iyi bir mekan sahibi nasildi bugun tartiMetabolizman hızlanırken şekerin dengelerin dedim tarçınlı kahve oh mis afiyet olsun
Tartı beni güldürMedi ama aglatmadi da pek mutlu degilim mekani zor toparladım napayım musteri memnuniyeti bizde önce gelir öyle zararlı şeyler de yok burdaNe kadarda iyi bir mekan sahibi nasildi bugun tarti
Aglatmasindan iyidirTartı beni güldürMedi ama aglatmadi da pek mutlu degilim mekani zor toparladım napayım musteri memnuniyeti bizde önce gelir öyle zararlı şeyler de yok burda
Evet ya ağlatmasın bence deAglatmasindan iyidir
Tartiyla yapisik gezcem yakindaEvet ya ağlatmasın bence de
Bende bavulda tartı taşıyorum nerdeyse mini cep tarti yapmadılar bir ya teknoloji gelişti ama buna da bir çare bulsalar ya ne güzel olurTartiyla yapisik gezcem yakinda
Yada uygulama olsa telefonlarda dokuncan tarticak hahahaBende bavulda tartı taşıyorum nerdeyse mini cep tarti yapmadılar bir ya teknoloji gelişti ama buna da bir çare bulsalar ya ne güzel olur
Evet ya mis gibi biri yapsa hayrinaYada uygulama olsa telefonlarda dokuncan tarticak hahaha
Bi bakim kiz google playe belki vardirEvet ya mis gibi biri yapsa hayrina
ne olur ne olmaz değil miBi bakim kiz google playe belki vardir
Mutfak terazisi yapmislar kiz yakinda normal tsrtida yaparlarne olur ne olmaz değil mi
Cepte mi kız nasıl yani onu yapan bizim içinde yapar bence haklisinMutfak terazisi yapmislar kiz yakinda normal tsrtida yaparlar
Evet evet google playe tarti yaz bak mutfak baskulu cikio yakindir bizede gelirCepte mi kız nasıl yani onu yapan bizim içinde yapar bence haklisin
4. Takımı tebrik ederiz gidip 4. Takımda mi takılsam acaba bizde kimse yok sayımızda az yeni üye de yakalayamiyorum takımlarına utandım ve üzüldüm ah ah çok mutsuzum
Goes to 4. Takım
4. Takımı tebrik ederiz gidip 4. Takımda mi takılsam acaba bizde kimse yok sayımızda az yeni üye de yakalayamiyorum takımlarına utandım ve üzüldüm ah ah çok mutsuzum
Sanirim depresyon dönemine girdim sweet kaptanım takımı motive edemiyorum bu aralar zorlanıyorum hiç iyi bir kaptan yardımcısı değilim galiba pes etmiyorum ama kendimi takım için ise yaramaz hissediyorum son zamanlarda ah neyse önce durup sakin olmalıyım sonra bişeyler yapmaya karar vermeliyim pes etmemeliyim haklisin
Bütün takımlar bizim bitanemmm .Pes etmek yokkkk
Sanirim depresyon dönemine girdim sweet kaptanım takımı motive edemiyorum bu aralar zorlanıyorum hiç iyi bir kaptan yardımcısı değilim galiba pes etmiyorum ama kendimi takım için ise yaramaz hissediyorum son zamanlarda ah neyse önce durup sakin olmalıyım sonra bişeyler yapmaya karar vermeliyim pes etmemeliyim haklisin
Bu hafta takımı toparlayim haftaya yarışalım olur mu sweet kaptanım bende takimdakileri bir hareketlendireyim bu hafta 6. Takım size meydan okuyor diyim biraz dağıldik onları anca toparlarım bu hafta içinde ben teşekkür ederim moral motivasyon için bende spora ağırlık verip beslenmemi ayarlayim tekrar depresyonda ne hakikaten yada bizim kızları toparlarsam yarın yarışalim ya bu hafta ben bir takıma yazayım da hem bu sebeple onları da toplamış olurum değil mi bu etap birleşmesi bize hakikaten yaramadı zaten dur şimdi yazayım da hatta
Depresyonda neymişşşNegatif düşünme bitanemmm çekme negatifliği ne düşünürsek onu çekeriz ayrıca lütfen kendine haksızlık etme ne kadar çabaladığını takip ediyorumZaman zaman tüm takımlar da aynı sorun oluyor hepimiz yaşıyoruz ama bu dönemde geçecekkk hadi bu hafta da sizinle yarışalım ne dersin