- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.832
her yerde sıkıntı var kuzum beril de gelemedi bu aksam netten sebep bizde de bir gelip bir gidiyor hava şartlarından sanirsam :)/
Büyük ihtimal canım yaz bir an önce gelseydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her yerde sıkıntı var kuzum beril de gelemedi bu aksam netten sebep bizde de bir gelip bir gidiyor hava şartlarından sanirsam :)/
ben kısımda çok seviyorum aslında hele kar pamuk gibi baktıkça bakasm geliyor birde çok üşümek olmasa :)ama yaz tabiki bir baskaaadir :)//
Büyük ihtimal canım yaz bir an önce gelseydi
ben kısımda çok seviyorum aslında hele kar pamuk gibi baktıkça bakasm geliyor birde çok üşümek olmasa :)ama yaz tabiki bir baskaaadir :)//
a bk seninle ilgili.bisy daha öğrendim.:) oda güzelmiş kuzm inş birgün olur :)/
Kışı hiç sevemedim seveceğimi de sanmıyorum Çok zengin olsam her mevsim yaz neredeyse oraya kaçardım galiba
Bulutu serbest bıraktığım bir yer var.. bu sabah oradayız.. açtım tasmasını.. ki dün sabah da oradaydık kafasını karlara göme göme oynamıştı.. beni de çok güldürmüştü köftehor..
neyse..
bu sabah sandım ki yine aynı şey olur.. havaya baktım.. -10
tasmayı çıkarttım.. seninkinde tık yok. önce bi patiyi havaya kaldırdı.. indirdi sonra diğerini kaldırdı.. ve koşa koşa evin yoluna geri döndü..
Ben de bir panik.. bağırıyorum arkasından:
"Buluuutttt oğlum kakanı yapmadın daha"
Allah sokaktaki bütün canlılarıa dayanma gücü versin..
a bk seninle ilgili.bisy daha öğrendim.:) oda güzelmiş kuzm inş birgün olur :)/
ay kıyamam ya napsın ama böyle bir soğuk yok inanki ben bile odadan dışarı çıkmaamaya çalışıyorm bulutcuk napsın .:) aminn...Bulutu serbest bıraktığım bir yer var.. bu sabah oradayız.. açtım tasmasını.. ki dün sabah da oradaydık kafasını karlara göme göme oynamıştı.. beni de çok güldürmüştü köftehor..
neyse..
bu sabah sandım ki yine aynı şey olur.. havaya baktım.. -10
tasmayı çıkarttım.. seninkinde tık yok. önce bi patiyi havaya kaldırdı.. indirdi sonra diğerini kaldırdı.. ve koşa koşa evin yoluna geri döndü..
Ben de bir panik.. bağırıyorum arkasından:
"Buluuutttt oğlum kakanı yapmadın daha"
Allah sokaktaki bütün canlılarıa dayanma gücü versin..
Kimdi bu konuyu yapışkan yapalım diye isteyen..Kızlar kimse yokmu buralarda :)/bu soğukta cafemiz bos kalirmi ama aaa :)
Kimdi bu konuyu yapışkan yapalım diye isteyen..
onu bulalım da kahve yapsın hepimize..
Bulut da tavuk istiyomuş..
Ayhh benim payıma çikoletta da düşmüş en güzel..Ben gezdim, geri döndüm, kahveler benden Püsküüt'ümm.
Yanındaki, kilosunu koruyanlara.
Ben, o güzelliklere de uzaktan öpücüklerimi gönderiyor, kahvemi yudumluyorum.
Bulut paşa da gelsin yamacımıza otursun, 2 sohbet etsin bizimle.
Kızlar kimse yokmu buralarda :)/bu soğukta cafemiz bos kalirmi ama aaa :)
benmiydim ki .Yok Berildiii istediğiniz kahve olsun yarın kahveler benden o zamanKimdi bu konuyu yapışkan yapalım diye isteyen..
onu bulalım da kahve yapsın hepimize..
Bulut da tavuk istiyomuş..
Ben gezdim, geri döndüm, kahveler benden Püsküüt'ümm.
Yanındaki, kilosunu koruyanlara.
Ben, o güzelliklere de uzaktan öpücüklerimi gönderiyor, kahvemi yudumluyorum.
Bulut paşa da gelsin yamacımıza otursun, 2 sohbet etsin bizimle.
Ayhh benim payıma çikoletta da düşmüş en güzel..
Ellerine sağlık..
Ay ben tırsıyorum senden.. Bu nasıl bir disiplindir..
Soğuktan hepimiz battaniyelerin altındayız galiba Selinim
benmiydim ki .Yok Berildiii istediğiniz kahve olsun yarın kahveler benden o zaman
Hoşgeldin tatlımmm Ellerine sağlık canımmm
Silip süpürmüşsün baharım afiyetolsun bana kahve yeterli
Ay ben tırsıyorum senden.. Bu nasıl bir disiplindir..
Gizli gizli yicem bundan sonra çikolettalarımı..
ooo kahveler içilmiş çikılatalar yenmiş bende yarın işe başlama stresi içinde vakit geçirmeye çalışıyorum çocuklara tatil olunca bende izin almıştım battaniyenin altı güzeldi ama evde olmak yaramadı bana bi de hasta olunca işyah felan hak getire nerdeyse dolabı yiyecem de kendimi oyalamaya çalışıyorum
günaydın tatlımSenin çikoletalarını sakladım kaptanım. Bizimkiler zayıflayınca artık ..
Bugün, yeni bir hafta yeni bir gün ..
Daha güzel olacak umarım her şey.
günaydın tatlım
hm cim tamam benimkisi en azından 68 kg ya gelene kadar yok o kiloya gelince 1-2 küçük kare kaçamak yapabilirim heralde dimi