- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.832
Canan ablam izin vermiyor fazlasına kuzum :):)maksat bomba olsunki patlasınlar :)
yok yok ayça kaya tarifidir canım. 1 kase yenebilirmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canan ablam izin vermiyor fazlasına kuzum :):)maksat bomba olsunki patlasınlar :)
yok yok ayça kaya tarifidir canım. 1 kase yenebilirmiş.
cananla ters düşme ne olur ne olmaz :)Canan ablam izin vermiyor fazlasına kuzum :):)
Aa nereye gidiyorsun canm ya daha cikolta yiycektk diyet diyetselam cafe canlar ben birkaç gün yokum arkamdan dedi kodu yapmayın popomada bakmayın
Kizlar gunaydiiin :)
evet cnm ya sorma siftah bile yapamiyir cafemizdee batacakmiyz nee :/
yine sessizleşti sanırım burası tatlımm ??
evet cnm ya sorma siftah bile yapamiyir cafemizdee batacakmiyz nee :/
Selam kizlar kaç gündür ugrayamiyorum doğru dürüst nasilsiniz neler yapiyorsunuz nasil gidiyor kilo vermeler benim şuan karma karistim oldu buraya geldim gelmeden bir gun önce 77,9 dum geldiğim gun sabahi 78,9 gördüm (cuma günü yani) bugünde 80 gördüm moralmen yerler deyim kilo yapacak biseyde yemedim hani desem ondan oldu ama yok
Himm umarim geçer canim TSK ederimyok kız o kadarda değilll
tatlım bi kaç kez banada oldu öyle bol su iç bir gününün akşam yemeğini sadece yogurtla geçir bol su iç ertesi gün geçer m.etme
Himm umarim geçer canim TSK ederim
kuzum hamilelikte bunlari takma lutfen bebegn zatrn kilo almayada ihtiyaci var bunuda unutma bu kadr kafayi takarsaann ooo gecmez kalan aylar tamammi :)Selam kizlar kaç gündür ugrayamiyorum doğru dürüst nasilsiniz neler yapiyorsunuz nasil gidiyor kilo vermeler benim şuan karma karistim oldu buraya geldim gelmeden bir gun önce 77,9 dum geldiğim gun sabahi 78,9 gördüm (cuma günü yani) bugünde 80 gördüm moralmen yerler deyim kilo yapacak biseyde yemedim hani desem ondan oldu ama yok
kiz hamile o nasil yapsn isveec filan bebek acmi kalsiin (geçer tabiki 1 günde bu kadar değişkenlik olmaz helede bişey yapmadım diyorsun mümkün deği
Dediğim gibi yap hatta isveç diyetinden 1 gün
seç kendine onu yap ertesi gün gelirsin kendine
Diyet yapamam canimda suyu cogaltabilirim aksamlari çok yiyemiyorum zatengeçer tabiki 1 günde bu kadar değişkenlik olmaz helede bişey yapmadım diyorsun mümkün değil
Dediğim gibi yap hatta isveç diyetinden 1 gün seç kendine onu yap ertesi gün gelirsin kendine
normalde takmam canomda 2 günde bu kadar artmasına canim sıkildi kisa surede olmasi yoksa kilo dert değil canmkuzum hamilelikte bunlari takma lutfen bebegn zatrn kilo almayada ihtiyaci var bunuda unutma bu kadr kafayi takarsaann ooo gecmez kalan aylar tamammi :)
kiz hamile o nasil yapsn isveec filan bebek acmi kalsiin (
kuzum hamilelikte bunlari takma lutfen bebegn zatrn kilo almayada ihtiyaci var bunuda unutma bu kadr kafayi takarsaann ooo gecmez kalan aylar tamammi :)
kiz hamile o nasil yapsn isveec filan bebek acmi kalsiin (
Diyet yapamam canimda suyu cogaltabilirim aksamlari çok yiyemiyorum zaten
normalde takmam canomda 2 günde bu kadar artmasına canim sıkildi kisa surede olmasi yoksa kilo dert değil canm
odem tutan bisyler yemissndir belki ondan oyle olmustur canm sen takma kilo degildir o direk :)Diyet yapamam canimda suyu cogaltabilirim aksamlari çok yiyemiyorum zaten
normalde takmam canomda 2 günde bu kadar artmasına canim sıkildi kisa surede olmasi yoksa kilo dert değil canm
Tatildeyim:)Aa nereye gidiyorsun canm ya daha cikolta yiycektk diyet diyet
Hamiş ogeçer tabiki 1 günde bu kadar değişkenlik olmaz helede bişey yapmadım diyorsun mümkün değil
Dediğim gibi yap hatta isveç diyetinden 1 gün seç kendine onu yap ertesi gün gelirsin kendine