- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 31
noldu canm hayirdir..Ben takimi degistirmek istesem olurmu acaba?
yok kuzum 2 oglusum var allahm bagislarsa :)Selincim kızınmı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
noldu canm hayirdir..Ben takimi degistirmek istesem olurmu acaba?
yok kuzum 2 oglusum var allahm bagislarsa :)Selincim kızınmı var
Nolsun istemiyorlar beni :-( ama onemli degil bosver canim ben zaten diyetimi buraya girmeden yapmaya baslamistim ve hala devam ediyrm gayetde saglikliyim cnmnoldu canm hayirdir..
yok kuzum 2 oglusum var allahm bagislarsa :)
yok canm ya seni niye istemesinler 4. Takim gayet guzel bi takim gogocum candr belki sen yanlis anlamissndr :)Nolsun istemiyorlar beni :-( ama onemli degil bosver canim ben zaten diyetimi buraya girmeden yapmaya baslamistim ve hala devam ediyrm gayetde saglikliyim cnm
Goncayla ilgili bi problem degil oda yanlis anladi beni goncayi seviyrm ama grupta yanlis anlasildim ve disladilr beni ben şok bi diyet yapiyrm sagliksiz dediler bende benim icin uygun dedim olay cok buyudu abartildi ben daha oncede 3yildir bi forumda yazdim arkadaslarim oldu ama hic bukadar kimse beni kirmadiyok canm ya seni niye istemesinler 4. Takim gayet guzel bi takim gogocum candr belki sen yanlis anlamissndr :)
anladim canm herseyin hayirlisi olsun diyelim ne desem inan bilemedm ;/Goncayla ilgili bi problem degil oda yanlis anladi beni goncayi seviyrm ama grupta yanlis anlasildim ve disladilr beni ben şok bi diyet yapiyrm sagliksiz dediler bende benim icin uygun dedim olay cok buyudu abartildi ben daha oncede 3yildir bi forumda yazdim arkadaslarim oldu ama hic bukadar kimse beni kirmadi
Lutfen dikkatli bir uslup kullanirmisin.4. takimdaki uslubundan dolayi seni takimina alacak arkadasa uzulurumBosver ben hala burdayim bi kisi icin buralari birakip gidecek degilim takimlardan kimse beni cagirmadi sağolsunlar zorla kendimi kabul ettirecek degilim arada yazarim sana canm
Kalk plates yap diyorsun yene baharim :)Kızlar, güzel bir söz okudum..
Kişi giyinikken güzel görünmek için kilo vermeli, giyinik değilken güzel görünmek için spor yapmalı..
Sana söylemeye ne hacet aebenim.. İtelemeye gerek yok ki seni, illaki yaparsın..Kalk plates yap diyorsun yene baharim :)
HoşgeldinGunaydin cafe guzelleri .
Epeydir yazamadim vakit kitligi iste anca takima yazabiliyorum ...
Saygiyla kalin :)
Gercekten dogru vee cok guzel.bir sooz :)Kızlar, güzel bir söz okudum..
Kişi giyinikken güzel görünmek için kilo vermeli, giyinik değilken güzel görünmek için spor yapmalı..
İnsan olan yerde olay olur selincim . Onemli olan " perdeyi arala bende senin pencerenden bakicam " demek onemli :)Kizlaaar cafemiz olaylardan sonra bos kaldii yapmayalim boyle cafemiz acik dursun her zmaan :)
YAni ne diyim sana şu saatte sirf bu mesajin icin plates yapicam , ömrün uzun olsun :)Sana söylemeye ne hacet aebenim.. İtelemeye gerek yok ki seni, illaki yaparsın..
Yanlis pencerelerdenmi bakiyorsun aceba berilim ?Bu gunlerde baktigim pencereler beni kaciriyor guvenimi kiriyor abenim