- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.406
son zamanlarda pusulam bu kaybedecek zamanim yok
İşte böyle her yeni gün yeni bir başlangıç kuzum gemişe değil geleceğe bakacağız tabiii biraz da irademizi kullanalım çünkü kaybedecek zamanımız yok artık cnm benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son zamanlarda pusulam bu kaybedecek zamanim yok
İşte böyle her yeni gün yeni bir başlangıç kuzum gemişe değil geleceğe bakacağız tabiii biraz da irademizi kullanalım çünkü kaybedecek zamanımız yok artık cnm benim
Yarın akşam anlatırım.herseyden biraz var canim
sen kimsin gulom taniyalim
selin cay yap misafirimiz var
yarin kararli olursan bugunu unutabiliriz
anacim en boy ver senYarın akşam anlatırım.
Ebeyim kayserideyim 2 oğlum var. Büyük 4 yaşında küçük 5 aylık. 1 yıl evdeyim. Yeni biri olarak işe başlamak istiyorum. Başka...
Yarın akşam anlatırım.
Ebeyim kayserideyim 2 oğlum var. Büyük 4 yaşında küçük 5 aylık. 1 yıl evdeyim. Yeni biri olarak işe başlamak istiyorum. Başka...
anacim en boy ver sen
su sira en can alici ozellik bu benim icin
pis gaza geldim bacim ya
Bneim annem de ebe hemşire emekli tabii şimdi allah bağışlasın paşalarımızı
berilim haksızlık etme kendine fıstık gibi hatunsun
pis gaza geldim bacim ya
Hı :) anlamamıştım. Valla ben kendimi 1.72 biliyorum ama beni ölçen kısa hatunlar 1.69 -1.70 arası ölçtüler kilo kesin 107.2. 112 ile başladım.anacim en boy ver sen
su sira en can alici ozellik bu benim icin
Ah ah emekliliği hayal edemiyorum :) mezarda emeklilik
Bneim annem de ebe hemşire emekli tabii şimdi allah bağışlasın paşalarımızı
berilim haksızlık etme kendine fıstık gibi hatunsun
Yeni yıla 2 haneli girmek istiyorum
Gel tabii bebişim yılbaşına ne kaldı ardından bahar hoppp yaz geldi yeni yıla yeni bir sen olarak gir kuzumm
Hı :) anlamamıştım. Valla ben kendimi 1.72 biliyorum ama beni ölçen kısa hatunlar 1.69 -1.70 arası ölçtüler kilo kesin 107.2. 112 ile başladım.
Ah ah emekliliği hayal edemiyorum :) mezarda emeklilik
İnsan kendine kalınca hastalık hastası oluyor. Benim bile 2 güne bir başım döner tamamen psikolojik.
boy süper kuzum bi de fazlalıklar gittimi süper olacaksın
öyle deme bitanemm bu kanunlar daha çok değişir annem 20 yılını doldurdu ayrıldı bazen keşke ayrılmasaydı diyorum çünkü emekli oldu hastalıklar peşini bırakmadı
yılbaşına 6 hafta var kuzum 2 haneli girmemen için bir sebep yokYeni yıla 2 haneli girmek istiyorum
Çok haklısın canım çalıştığı zaman daha hayat aktifti evde kaldıkça saldı kendisini şimdi kendisi de pişmanİnsan kendine kalınca hastalık hastası oluyor. Benim bile 2 güne bir başım döner tamamen psikolojik.
2012 de 82 olmuştum ama koruyamadım üstüne ekledim bide
Haftada 1 kilo bilemiyorum. 6dan sonra yemiyorum. Diyetisyen diyeti dukan ve 5333 karışımı birşeyler yapıyorumyılbaşına 6 hafta var kuzum 2 haneli girmemen için bir sebep yok
Haftada 1 kilo bilemiyorum. 6dan sonra yemiyorum. Diyetisyen diyeti dukan ve 5333 karışımı birşeyler yapıyorum
su biraz sıkıntı ama içiyorum. akşam 6 dan sonra dükkanı kapatıyorum. hem emzirdiğimden hemde kilom çok bacaklarıma çok ük bindiğinden spora ağırlık vermiyorum. dışarı çıkarsam yürümeyi seçerim mesela bugün 35dk yürüdüm. ama 2 çocukla ne kadar mümkün.
bol su içip akşamı hafif geçirirsen ve 6 dan sonra yemezsen süper gider cnm ama spor da ekleyebilirsen harika olur
su biraz sıkıntı ama içiyorum. akşam 6 dan sonra dükkanı kapatıyorum. hem emzirdiğimden hemde kilom çok bacaklarıma çok ük bindiğinden spora ağırlık vermiyorum. dışarı çıkarsam yürümeyi seçerim mesela bugün 35dk yürüdüm. ama 2 çocukla ne kadar mümkün.
Ooo kizlar yine kaynatmissiniz ne guzel maşallah ah bi benimde su sinavlarim bitsede doya doya sohbet etsem :))