Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyyy elıne saglıkkEki Görüntüle 1303148 Eki Görüntüle 1303149 canmm bak bakalim olmusmuu cok tessekkur ederm bi yandan okudum bi yandan yaptim ikimizn oldu bunlar yakin olsak inan gondermistim sanada :)
Tesekkur ederm canm ilk kez yaptm hayatmda o kdar malzemeyi ziyan etmedgim icn cok mutlu oldm bi kismini dagittim bile :)oyyy elıne saglıkk
ohh Allah kabul etsın... gercekten bence asure maharet ıster kıvamıyla tadıyla burdan harıka gorunuyorTesekkur ederm canm ilk kez yaptm hayatmda o kdar malzemeyi ziyan etmedgim icn cok mutlu oldm bi kismini dagittim bile :)
ayy simardim smdi bak :)) tesekkur ederm canm :)ohh Allah kabul etsın... gercekten bence asure maharet ıster kıvamıyla tadıyla burdan harıka gorunuyor
ayy simardim smdi bak :)) tesekkur ederm canm :)
ay ne ara hastalandınız kızzzz.Selam Café
Ailece griple savasiyoruz
Henuz dr a gitmedik cunku karabiberli cay,
Tursu suyu
Acili tavuk suyuna sehriye corbasi gibi cephaneligimiz var
İyi geceler cafe sakinleri .
Yarin icin herkese mutlu yuzler diliyorum :)
Selam Café
Ailece griple savasiyoruz
Henuz dr a gitmedik cunku karabiberli cay,
Tursu suyu
Acili tavuk suyuna sehriye corbasi gibi cephaneligimiz var
Eki Görüntüle 1303148 Eki Görüntüle 1303149 canmm bak bakalim olmusmuu cok tessekkur ederm bi yandan okudum bi yandan yaptim ikimizn oldu bunlar yakin olsak inan gondermistim sanada :)
ohh Allah kabul etsın... gercekten bence asure maharet ıster kıvamıyla tadıyla burdan harıka gorunuyor
Topluca yazayım
Abenım banum ben henüz grıp degılım
Elif yuvada usutmus sanırım dünden berı kucakta
Hasanda ısten geldı kırgının dıyor
Ikızlerı hormonları ele gecırmıs durumda
Ay bugun kotuyum
evet canm sayende yaptm internettekiler cok zor gel.isti :)Slm cafe sakinleriii
Çok şükür bu cumayı da notasız atlattık aebenim tbrkler sizin ortalama da harikadarısı haftaya inş
Geçmiş olsun berilcim kuzum d vitaminini düzenli yapılıyorum 2 senedir grip ten eser yok çok şükür
Maşallah tatlım ellerine sağlık allah kabul etsin süper görünüyor eksik tarif etmediğime sevindim
canım benim yemiş kadar oldum çok tşkler bizler yemesek daha iyi aslında
Meleğim yemiş kadar olduk değil mi
canmm bugn senn icin zir bir gun oldu desene..Topluca yazayım
Ay bugun kotuyum
evet canm sayende yaptm internettekiler cok zor gel.isti :)
Evet canm ama ben bir minik kase yedim ama tadi cok guzeldii :)) beril duymasiin
canmm bugn senn icin zir bir gun oldu desene..
Zaten morlm bozulmustu ondan yedm birazda zatrn 200 gram vermism dedm aslnda yarn ayran detoksuna baslycam belki vucudm sasrnca kendne gelir ve gidende yagdan gidiyormus bakalim dayanablirm insallah :)
Ellerine sağlık tatlım bol bol su iç yatana dek yeşilçay iç Beril belki kıyamaz da Meltem duyarsa yandınnn
Zaten morlm bozulmustu ondan yedm birazda zatrn 200 gram vermism dedm aslnda yarn ayran detoksuna baslycam belki vucudm sasrnca kendne gelir ve gidende yagdan gidiyormus bakalim dayanablirm insallah :)
bi 5 gunlugu var bide 2 gunlugu ben 5 gunlugunu yapicam sanrm bakalim :))
evet ben de denedim yalnız 1 gün dayanabildim cnm 1 günde 500 gr gitti kahvesizlik yüzünden 2. gün yapmamıştım dediğin gibi kalıcı ve yağdan gidiyor bünyeden bünyeye fark gösteriyor sanırım 2 günde 1,5- 2 kilo verenler de oldu başarılar cnm
yyyaaaaa kaptannııımmm hakıkaten yemıs kadar oldukSlm cafe sakinleriii
Çok şükür bu cumayı da notasız atlattık aebenim tbrkler sizin ortalama da harikadarısı haftaya inş
Geçmiş olsun berilcim kuzum d vitaminini düzenli yapılıyorum 2 senedir grip ten eser yok çok şükür
Maşallah tatlım ellerine sağlık allah kabul etsin süper görünüyor eksik tarif etmediğime sevindim
canım benim yemiş kadar oldum çok tşkler bizler yemesek daha iyi aslında
Meleğim yemiş kadar olduk değil mi
Geçmiş olsun canım çabuk iyileşTopluca yazayım
Ay bugun kotuyum