- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.832
Nohutu soymam ben
ben soyarım kuzum kabukları içinde hoşuma gitmiyor bu arada cafeyei yemek tarifine çevirdik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nohutu soymam ben
Slak halimi dimi anlamadm cunkumKız bu halinı seviyom senın
Ooww iddia buyuuk hadi bakalim :))Süprızzz bıreyseldekı ıkıncıyi arayın
5. Gruptaki hayriyedemet sanrm dogrmu dusunduum :))
Cidden mi Yakışır kuzumm birinci kimki
hmm bunlarida ypaymm bya bir ince ismis bu asure:)
Bademin cevizin nohutun bile kabuğunu soyarımmm
tam ellermden aldn bencede yapma gulum :)
Detttt sonra iki günün telafiye gidecek
evet sorma bende bi yemek tarfi paylasaym tam olsun
ben soyarım kuzum kabukları içinde hoşuma gitmiyor bu arada cafeyei yemek tarifine çevirdik
ayy suna bak ya sirin seyy:)) perukk kimiiin
napym canm ya oglum alerji doktu kipkirmizi oldu vucudu bende hic daynamam boyle seylere esimi bekliyorm acile goturucez eger sonmeZselee nemli bir bezle siliyorm simdi onn disnda kaynvalidemleri gonderdim bugn anck evi toparladm falan filan :)Selin sen ne ettın annem
benim meshur diyet kizartmam varSlak halimi dimi anlamadm cunkum
Ooww iddia buyuuk hadi bakalim :))
gecmis olsun canim ilk defami oluyornapym canm ya oglum alerji doktu kipkirmizi oldu vucudu bende hic daynamam boyle seylere esimi bekliyorm acile goturucez eger sonmeZselee nemli bir bezle siliyorm simdi onn disnda kaynvalidemleri gonderdim bugn anck evi toparladm falan filan :)
peruk tiyatro icin alindiydi ikizlerinSlak halimi dimi anlamadm cunkum
Ooww iddia buyuuk hadi bakalim :))
deneyim kizkardesimde patates kizartmasini oyle yapiyor.benim tarifte hos olurBen kızartmayı fırında yapıyorum berilim sebzeleri diz zeytinyağı ile harmanla ohhh misss
uuf super gercekten yarn yapaym buda berilin kizartmasi olsnbenim meshur diyet kizartmam var
kabak
patlican
biber ozellikle renkli biberler cok lezzetli
fasulye olsada olur olmasada
bunlari dogra dost makinasinda izgara yap sonra uzerine bir domates rendele hic yag koymadan kendi sulariyla ocakta cevir
sarmisakli yogurtla hüppppppppppp
tadi kizartmadan daha guzel
evet canm ilk kez oldu kuzumagecmis olsun canim ilk defami oluyor
oda guzelmis ama ben patlican firinda pisince hic hosuma gitmiyor patates biber super ama patlicana alisamadm :) patatesli yapsk diyeti etkilermikiiBen kızartmayı fırında yapıyorum berilim sebzeleri diz
zeytinyağı ile harmanla ohhh misss
uuf super gercekten yarn yapaym buda berilin kizartmasi olsn
evet canm ilk kez oldu kuzuma
oda guzelmis ama ben patlican firinda pisince hic hosuma gitmiyor patates biber super ama patlicana alisamadm :) patatesli yapsk diyeti etkilermikii
Tammdr canm yarnki oglen yemegimeyapacagm patlsican ve biberden domates sosta ustne bide yogurtt ayy canm istedii
patates cıslardan kuzum nişastalı olduğu için patlıcanları tuzda bekletip yıkarsan acısı çıkar kuuzm süper olur
Bir Minik patates bir dilim ekmek degerindeuuf super gercekten yarn yapaym buda berilin kizartmasi olsn
evet canm ilk kez oldu kuzuma
oda guzelmis ama ben patlican firinda pisince hic hosuma gitmiyor patates biber super ama patlicana alisamadm :) patatesli yapsk diyeti etkilermikii