- 11 Şubat 2009
- 1.665
- 4
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh hayırlı uğurlu olsun cafemiz.. Bol satışlar inşallah!
Pencere kenarı benim, karışıklık olmasın..
Benim konumum mekana göre değişiyor.. Uçakta cam kenarı, sinemada koridor kenarı, otobüste Allahtan artık tek kişilik koltuklar var da solum cam sağım koridor..benim genel tercihimde hep koridordur hiç cam kenarı biletim olmadı
Benim konumum mekana göre değişiyor.. Uçakta cam kenarı, sinemada koridor kenarı, otobüste Allahtan artık tek kişilik koltuklar var da solum cam sağım koridor..
Hoşgeldiniz kızlarrrr herkese benden şekersiz çaylar, sade türk kahveleri (yanında küçük birer parça bitter çikolata , sade sodalar)
Püsküüt kesin verecek de ben bu hafta 100 gram bile veremicem galiba mevsimden midir nedir acayip şişim kaçamak da yapmıyorum moralim bozuldu ya niye ben kilo veremiyorum bana bi çare bulunnnnyettim kızlar bensiz buraların tadı olurmu yahuu
tubişimm ellerine sağlık
bir cam kenarıda bana ayırın aa işte burda varmış kaptımmm kalkmam artıkk
püskütümm 1 aralık da bende 60 ı görebilirmiyim aceppp
hadin kızlar hepimiz hedef belirleyelim
1 aralıkta kim ne kadar olmak istiyor........hepimiz elele hedefimize ulaşalımmmmmmmmmm:108::108:
ben tüm takımlara duyuru yaptım ama tanıtımı reklamı kaptanlara bırakıyorum cafemiz dolsun gelsin paracıklarben hemen takımıma tanıtıyorum burayı kızlar sizde takımlarınıza götürün adresi çoğalalım güzel devam etsin
selam kızlar. 1. takımdan melek ben de
vallahi bende aynıyım
düzenli spor ve diyetle bu hafta vücudum direnmiş durumda.
hoppp durrr dedi bana sanırım ama en fazla 15 gün sürermiş.