• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

caelestis87 meme büyütme ameliyatı :)

Ayy kızlar nazar değdi sanırım ya iyiyim iyiyim dedim de. Hemşire geldi yürütmek için, öncesinde tuvalete girmeme karar verdik. Gidiş o gidiş gözüm karardı bayıldım orda :( apar topar yatağa getirmişler tansiyonum 7ye 5 olmuş :O
Serum taktılar da iyiyim şimdi biraz daha ama kalkmaya yürümeye korkuyorum şu an

Durum güncellemesi yapayım hemen :D
Narkozun etkisi geçtikçe ağrım artmaya başladı özellikle ayaga kalktığımda çok baskı yapıyor. Ama yine de iyiyim dayanılmayacak bir şey yok. Ameliyat olmak isteyip korkan arkadaşlara motivasyon olsun :)
Biraz iyileşeyim fotograf da koyacagım zaten.

Narkozun etkisi geçtikçe ağrım artmaya başladı özellikle ayaga kalktığımda çok baskı yapıyor. Ama yine de iyiyim dayanılmayacak bir şey yok. Ameliyat olmak isteyip korkan arkadaşlara motivasyon olsun :)

Bana motivasyon olmalıı canımm:) Maaşallah ayrıca inşallah daha da iyi olacaksın :)

cnm kervanımıza hoşgeldin çookkk geçmiş olsun mutlu günler seni beklıyor bır hafta sonra cok ıyı olursun sonra keyıf cıkarmacalar 325 cc cok ıyı ..aslında cc önemlı degıl vucut yapısına gore değişiyor doktorunda one göre yapmıştır ..şimdi nasılsın ?

Baskı hissi ve ağrların olacak tabi.Düzenli ağrı kesicilerini al,çok ytama evde yürüyüşler yap.Kolalrını zorlama,ağır kaldırma,çekmeitme gibi hareketler yasak aman haa...
Beslenmene dikkat et,bol su iç.. Antibiyotiklerini ve ağrı kesicilerini bitir.Ağrım yok diye ağrı kesicini bırakma,ağrı kesicilerin ödem azaltması gibi bir etkisi var..
Geçmiş olsun,mutlu sorunsuz süreçler olsun ;)

cnm kervanımıza hoşgeldin çookkk geçmiş olsun mutlu günler seni beklıyor bır hafta sonra cok ıyı olursun sonra keyıf cıkarmacalar 325 cc cok ıyı ..aslında cc önemlı degıl vucut yapısına gore değişiyor doktorunda one göre yapmıştır ..şimdi nasılsın ?
Çok teşekkür ederim. Eve geldim bugün, sabah uyandığımda ağrılarım iyice artmıştı ama bugün artar yarından sonra azalır dedi doktorum :(
Dikiş yerleri sızlıyo bi de ama sabrediyorum mecburen.

Baskı hissi ve ağrların olacak tabi.Düzenli ağrı kesicilerini al,çok ytama evde yürüyüşler yap.Kolalrını zorlama,ağır kaldırma,çekmeitme gibi hareketler yasak aman haa...
Beslenmene dikkat et,bol su iç.. Antibiyotiklerini ve ağrı kesicilerini bitir.Ağrım yok diye ağrı kesicini bırakma,ağrı kesicilerin ödem azaltması gibi bir etkisi var..
Geçmiş olsun,mutlu sorunsuz süreçler olsun :KK66:
Teşekkür ederiiim :)
yok hayatta bırakmam agrı kesicileri ne kadar dayanılacak kadar olsa da ağrım var yine. Bi de inanılmaz ödem var şu an ya bu kadar olacağını tahmin etmemiştim patlayacak sanki :) ödem atmak için bitki çayları falan içiyorum.
Önerilerin için de teşekkür ederim yürümek iyi geliyor gerçekten.

Teşekkür ederiiim :)
yok hayatta bırakmam agrı kesicileri ne kadar dayanılacak kadar olsa da ağrım var yine. Bi de inanılmaz ödem var şu an ya bu kadar olacağını tahmin etmemiştim patlayacak sanki :) ödem atmak için bitki çayları falan içiyorum.
Önerilerin için de teşekkür ederim yürümek iyi geliyor gerçekten.
Ameliyattan hemen sonraki ilk zamanla bitki çayı YASAK! Kan sulandırıcı şeyler YASAK! Bitki çayları kanı sulamdırabilir,kanamayı arttırabilir canım.En güzeli ve tehlikesizi saf su. Bol su iç.. ;)

Ameliyattan hemen sonraki ilk zamanla bitki çayı YASAK! Kan sulandırıcı şeyler YASAK! Bitki çayları kanı sulamdırabilir,kanamayı arttırabilir canım.En güzeli ve tehlikesizi saf su. Bol su iç.. :KK66:
Doktorum ödem atmak için yeşil çay önerdi ama :/ ne yapsam bilemedim. Suyu bol bol içiyorum zaten :)

Doktorum ödem atmak için yeşil çay önerdi ama :/ ne yapsam bilemedim. Suyu bol bol içiyorum zaten :)
Yeşil çay başka canım,ben hani şu bitkisel çaylar varya onlardan behsettim.Hastahanede form çaya bile izin vermemişlerdi bana,yasak demişlerdi. Birde doktorun iç dediyse gönül rahatlığı ile iç tabi ;)

Yeşil çay başka canım,ben hani şu bitkisel çaylar varya onlardan behsettim.Hastahanede form çaya bile izin vermemişlerdi bana,yasak demişlerdi. Birde doktorun iç dediyse gönül rahatlığı ile iç tabi :KK66:
Ben içine idrar söktürücü birkaç bitki daha koymuştum sadece yeşil çay ile devam edeyim o zaman. Iyi oldu bilgilendiğim teşekkür ederim :KK15:

Ben içine idrar söktürücü birkaç bitki daha koymuştum sadece yeşil çay ile devam edeyim o zaman. Iyi oldu bilgilendiğim teşekkür ederim :KK15:
Rica ederim ;) Bazı bitkilerin yan etkileri oluyor bilirsin. Kaş yaparken göz çıkartmayalım ;) maydonoz çok güzel idrar sökücü ve iltihap giderici dir ;) Bol maydonoz ye :)

Yine ben kızlar :)
15 günüm geride kaldı, güncelleme yapayım dedim. Son 1 haftadır normal yaşantıma geri döndüm. Sol tarafta hala biraz ödem ve ağrı var ve daha büyük diğerine göre ama onun dışında bir problemim yok. Ne zaman tam anlamıyla düzelecek bilemiyorum tabi.
Henüz erken dönem olmasına rağmen sonuçtan çok memnunum şekil olarak, doğal duruyor. Büyüklüğü konusuda hala şüphelerim var ama onun çözümü yok artık :)
Birkaç saate fotoğraf ekleyeceğim.

Back