• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

caelestis87 meme büyütme ameliyatı :)

benim boyum 155 miş :) kilo artık 47 oldum yuppi :D
e aynıyız demekki.. sadece kilo olarak fazlam var.:KK42: ya bu silikonlar kaç gr ki.. ameliyattan sonra iyice kilom arttı.:KK62: cenk beyde bana mod. uygulayacaktı. ölçüm yaptı, mod. daha doğal olacak, high la arasında 1 cm fark var (bahsettiği orta üzeri profildi sanırım) demişti.

Kac yasindasin canim? Dogum yapmadiysan bence buyuk dusunme.sonucta sonra deformasyon olabilir buyuk olursa eğer
24 yaşındayım yapmadım doğum ama zaten ben ne kadar büyük istesem de doktorum uygun görmedi :)

Burda sonuç gördün mü bilmiyorum ama gördüysen 300cc den daha küçük olacaktır çünkü genel olarak burda high profil takılı sadece bi kişinin orta ve istediği büyüklüğe ulaştı mı bilemiycem.. hatta ultra high profiller var.. niye moderate acaba bunu biliyor musun tahminen ameliyat sonrası ölçün 91 cm civarı olur.. iyi bir büyüklük elde ediyorsun.. sonucun güzel olur inşallah

benim boyum 155 miş :) kilo artık 47 oldum yuppi :D
Birkaç kişininkini gördüm evet ben de high profile olur diye düşünmüştüm hep ama doktorum moderate plus uygun gördü vücut yapıma. Ben de yaptığı işleri fotoğraflardan da canlı da gördüğüm ve beğendiğim için güvendim ona. 275 takılı bir arkadaşımın burdaki daha yüksek cc lerden daha bile dolgun göründüğünü gördüm mesela, kişiden kişiye değiştiği için vardır bir bildiği dedim.
Küçük olur diye korkutma beni ya :KK61:

e aynıyız demekki.. sadece kilo olarak fazlam var.:KK42: ya bu silikonlar kaç gr ki.. ameliyattan sonra iyice kilom arttı.:KK62: cenk beyde bana mod. uygulayacaktı. ölçüm yaptı, mod. daha doğal olacak, high la arasında 1 cm fark var (bahsettiği orta üzeri profildi sanırım) demişti.

evet aynı sebepten olabilir benimki de nedense çok sorgulamadım niye high değil diye :D

Ben zayıfladım ameliyat sonrası aslında 660 gr yapıyo sanırım ikisi... antibiyotik kullanınca hep böyle olurum niyeyse

Büyütüyoruz madem tam büyütelim değil mi yapay duruyor diye düşünüyor Dr lar

evet aynı sebepten olabilir benimki de nedense çok sorgulamadım niye high değil diye :D

Ben zayıfladım ameliyat sonrası aslında 660 gr yapıyo sanırım ikisi... antibiyotik kullanınca hep böyle olurum niyeyse

Büyütüyoruz madem tam büyütelim değil mi yapay duruyor diye düşünüyor Dr lar
ben çok düşünmüştüm neden high yapmıyor diye.. hatta bu forumda da çok dert yanmışımdır. ama sonra dedim ki, madem doktor bende onu uygun görmüş, vardır bi bildiği.. yine de daha büyük istersen, mod. ama daha büyük bir cc isteyebilirsinn.
benim 350 cc, onlar kaç gr olur ki.. gidince sorsam doktora, tuhaf kaçar mı ki:-)

Çok sagolun kızlar 9da girdim 11buçuk gibi çıktım gayet iyiyim şu an pek ağrım yok allaha şükür :)
325 cc takmış doktorum ama göremedim henüz. Uyukluyorum biraz daha kendime gelince detaylı yazacagım yine :)
bugün ameliyat oldun ve buradasın süper yaaa bayıldım valla aferin sana :)

bugün ameliyat oldun ve buradasın süper yaaa bayıldım valla aferin sana :)
Ayy evet hiç ameliyat olmuş gibi değilim nazar değmesin :) çok spor yapmışım da kas ağrısı varmış gibi sanki. Darısı -ameliyat olacakların başına valla herkesin bu kadar rahat geçse keşke :)

Yatarsan iyi olmaz ben oturup kitap okuyordum koridarda bi aşağı bi yukarı hastane boştu gezip durmuştum.. çok kolay bi operasyon ağrısı yok o yüzden sende bendensin :KK50:
Hahahah :) gerçi doğrulmaya çalışırken biraz zorladım heralde arttı ağrısı ama dayanılmayacak gibi degil kesinlikle.
Drenlerim var tek canımı sıkan o şu anda.

Back