- 13 Ekim 2014
- 56
- 29
- 23
- Konu Sahibi caelestis87
-
evet canım çok şükür :) teşekkür ederimHakkında hayırlısı olsun..bir memeli daha katılıyor aramıza desene
hahahah ben de yaa yerim onuÖncelikle avatarından dolayı sana kanım kaynadıBen de bir Joseph Morgan hayranıyım Her neyse konumuza gelelim. Boyut konusunda cc olayına fazla takılma bence, o sayılar önemsiz.. Önemli olan senin vücudunda nasıl duracağı.. En zor kısmı halletmişsin, karar vermişsin doktoruna ve ameliyat gününe.. Şimdi heyecanla beklemek kalıyor. İnşallah gönlüne göre olur ve sorunsuz bir ameliyat geçirirsin.
sağol tatlım göğüs altım 77 göğüs çevrem 85. cildim fazla esnek olmadığı için büyük protezlerin sığmayacağını, sığsa bile kapsül riskini artıracağını ve o yüzden takmayacağını söyledi doktorum.Hayırlı olsun canim darisi olmayanlarin basina. Göğüs cevren kaç acaba benimde boyim 170 50 kiloyum 290 civarı istedim en dogal o duracak diye bence sende oyle dusun dogal ve en uygunu olsun :)
bana kalsa 350-400 arası istiyodum ama işte her istediği olmuyor insanınBenim de gogus alti 75, gogus ustu 85 cm di. 350 cc yuvarlak kas alti uygulandi. Suan gogus cevrem 93-94 cm arasi.
Ayrica ben minyonum. 1.56 boyum var. Kilomu sormayinama 38 bedenim o kadar soyliyim.
Guzel oldu ben memnunum. Doktor bana olmaz falan demedi. 400-500 de koyarim. Olmaz degil olur ama guzel olmaz dedi. 400 denemis cok hantal durmus.bana kalsa 350-400 arası istiyodum ama işte her istediği olmuyor insanınçok güzel olmuştur o zaman seninkiler diye tahmin ediyorum :)
öyle doktora bi ben denk gelemedim zaten ya koca ankarada istediğin büyüklüğü takarım diyen bir tane doktor yok.Guzel oldu ben memnunum. Doktor bana olmaz falan demedi. 400-500 de koyarim. Olmaz degil olur ama guzel olmaz dedi. 400 denemis cok hantal durmus.
Zaten ilk gittigimden beri 350 deyip duruyordu.
resimlerime bakabilirsin 1 aylık ama hala şekli fenaevet canım çok şükür :) teşekkür ederim
hahahah ben de yaa yerim onu
doktorum da tam olarak aynısını söyledi cc lere takılma görüntüsünden memnun kalacaksın bunun garantisini veriyorum sana dedi. inşallah sorunsuz bir şekilde geçer tek isteğim o şu an. teşekkür ediyorum
evet baktım şimdi aslında tam istediğim boyuttalar çok beğendim ben özellikle giyinik halini.ben bir ay önce oldum ve hiç boyut belirtmedim doktoruma, oda hiç kaç cc takalım demedi , en uygununu takıcam merak etme ameliyat olduğuna değsin dedi ve 375 cc takmış, bugün kontrolüm vardı şimdiye kadar yaptığı enbüyük 2.memeymiş benimkiler, 390 takmış birinede çok iri bir bayandu dedi , benim de boyum çok uzun diye öyle takmış , 178 boy 62 kiloyum, protezler büyükolduğu için aşağı inme süresi uzayacak dediküçük daha güzel oluyormuş ve daha çabuk şekilleniyormuş ..
drumda öyle dedi bugün, 5 ay sonra daha çok beğenecekmişim :) giyinik hali bencede hoş , sonuçta çığlak ta gezmiyoruz zatenevet baktım şimdi aslında tam istediğim boyuttalar çok beğendim ben özellikle giyinik halini.
ve daha 1 aylıklar diyorsun 5-6 ay sonra aşağı inince daha da güzel olacaklardır eminim.
umarım benimki de güzel olur
yani tabi senin göğüs dokuna bağlı, esnekliğine falan.. benim doktor çok küçükten yana da değil, çok büyükten yana da.. benimki orta bişi oldu.öyle doktora bi ben denk gelemedim zaten ya koca ankarada istediğin büyüklüğü takarım diyen bir tane doktor yok.
benimki de anca 325'i deneyecek, başının etini yediğim için o da sırf.
hele 275le falan çıktığımı düşünmek istemiyorum bile ya çok gerginim
bana kalsa 350-400 arası istiyodum ama işte her istediği olmuyor insanınçok güzel olmuştur o zaman seninkiler diye tahmin ediyorum :)
benim boyum 155 miş :) kilo artık 47 oldum yuppiBenim de gogus alti 75, gogus ustu 85 cm di. 350 cc yuvarlak kas alti uygulandi. Suan gogus cevrem 93-94 cm arasi.
Ayrica ben minyonum. 1.56 boyum var. Kilomu sormayinama 38 bedenim o kadar soyliyim.
kız sen küçücüksün yaa :) çıtı pıtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?