• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

caelestis87 meme büyütme ameliyatı :)

caelestis87

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
56
29
23
Selam kızlaaar :)

9 aralık salı günü sabah saatlerinde ameliyatım vaar :KK17:
Uzun süren araştırmalar ve düşünme aşaması sonucu artık mecburen kararımı vermiş bulunuyorum.
Daha doğrusu ne kadar fazla doktorla görüşürsem kafamın o kadar karışacağını fark ettim ve yine ilk görüştüğüm doktor olan Orhan Erbaş'a gittim tıpış tıpış :) merak edenler için Ankara'dayım, akay hastanesinde ameliyatım. Boyut olarak kesin bir şey söyleyemiyorum fakat 300 cc civarı olacak, 25 cc daha az ya da çok olabilirmiş. Çok büyük kavga verdim boyut konusunda ama görüştüğüm diğer doktorlar da 300-330 cc deyince daha büyüğü olmayacak anlaşılan diyip pes ettim :) 168 boyunda 58 kiloyum bu arada. Minyon tipli falan da olmadığımdan çok çemkirdim doktorlara büyük olsun diye ama onlar benden inat çıktı :KK12: ben de madem istediğim boyut olmayacak yaptığı işleri en çok beğendiğim doktora olayım bari dedim.
300 cc (+-25), moderate plus yuvarlak mentor protez takılacak.
bir anda karar verdiğim için hala inanamamakla birlikte çok korkuyorum ve gerginim :KK17:
istediğim gibi olur umarım kızlar.

Öncelikle avatarından dolayı sana kanım kaynadı :KK70: Ben de bir Joseph Morgan hayranıyım :oops: Her neyse konumuza gelelim. Boyut konusunda cc olayına fazla takılma bence, o sayılar önemsiz.. Önemli olan senin vücudunda nasıl duracağı.. En zor kısmı halletmişsin, karar vermişsin doktoruna ve ameliyat gününe.. Şimdi heyecanla beklemek kalıyor. İnşallah gönlüne göre olur ve sorunsuz bir ameliyat geçirirsin. :KK39:

Hakkında hayırlısı olsun..bir memeli daha katılıyor aramıza desene:KK31:
evet canım çok şükür :) teşekkür ederim :KK68:
Öncelikle avatarından dolayı sana kanım kaynadı :KK70: Ben de bir Joseph Morgan hayranıyım :oops: Her neyse konumuza gelelim. Boyut konusunda cc olayına fazla takılma bence, o sayılar önemsiz.. Önemli olan senin vücudunda nasıl duracağı.. En zor kısmı halletmişsin, karar vermişsin doktoruna ve ameliyat gününe.. Şimdi heyecanla beklemek kalıyor. İnşallah gönlüne göre olur ve sorunsuz bir ameliyat geçirirsin. :KK39:
hahahah ben de yaa yerim onu :cool:
doktorum da tam olarak aynısını söyledi cc lere takılma görüntüsünden memnun kalacaksın bunun garantisini veriyorum sana dedi. inşallah sorunsuz bir şekilde geçer tek isteğim o şu an. teşekkür ediyorum :KK15:

Hayırlı olsun canim darisi olmayanlarin basina. Göğüs cevren kaç acaba benimde boyim 170 50 kiloyum 290 civarı istedim en dogal o duracak diye bence sende oyle dusun dogal ve en uygunu olsun :)

Hayırlı olsun canim darisi olmayanlarin basina. Göğüs cevren kaç acaba benimde boyim 170 50 kiloyum 290 civarı istedim en dogal o duracak diye bence sende oyle dusun dogal ve en uygunu olsun :)
sağol tatlım göğüs altım 77 göğüs çevrem 85. cildim fazla esnek olmadığı için büyük protezlerin sığmayacağını, sığsa bile kapsül riskini artıracağını ve o yüzden takmayacağını söyledi doktorum.
çok tereddütlerim vardı ama kötü olmayacak diye umuyorum bakalım :)

Benim de gogus alti 75, gogus ustu 85 cm di. 350 cc yuvarlak kas alti uygulandi. Suan gogus cevrem 93-94 cm arasi.
Ayrica ben minyonum. 1.56 boyum var. Kilomu sormayin:KK48: ama 38 bedenim o kadar soyliyim.

Benim de gogus alti 75, gogus ustu 85 cm di. 350 cc yuvarlak kas alti uygulandi. Suan gogus cevrem 93-94 cm arasi.
Ayrica ben minyonum. 1.56 boyum var. Kilomu sormayin:KK48: ama 38 bedenim o kadar soyliyim.
bana kalsa 350-400 arası istiyodum ama işte her istediği olmuyor insanın :110: çok güzel olmuştur o zaman seninkiler diye tahmin ediyorum :)

bana kalsa 350-400 arası istiyodum ama işte her istediği olmuyor insanın :110: çok güzel olmuştur o zaman seninkiler diye tahmin ediyorum :)
Guzel oldu ben memnunum. Doktor bana olmaz falan demedi. 400-500 de koyarim. Olmaz degil olur ama guzel olmaz dedi. 400 denemis cok hantal durmus.
Zaten ilk gittigimden beri 350 deyip duruyordu.

Guzel oldu ben memnunum. Doktor bana olmaz falan demedi. 400-500 de koyarim. Olmaz degil olur ama guzel olmaz dedi. 400 denemis cok hantal durmus.
Zaten ilk gittigimden beri 350 deyip duruyordu.
öyle doktora bi ben denk gelemedim zaten ya koca ankarada istediğin büyüklüğü takarım diyen bir tane doktor yok.
benimki de anca 325'i deneyecek, başının etini yediğim için o da sırf.
hele 275le falan çıktığımı düşünmek istemiyorum bile ya çok gerginim :KK61:

ben bir ay önce oldum ve hiç boyut belirtmedim doktoruma, oda hiç kaç cc takalım demedi , en uygununu takıcam merak etme ameliyat olduğuna değsin dedi ve 375 cc takmış, bugün kontrolüm vardı şimdiye kadar yaptığı enbüyük 2.memeymiş benimkiler, 390 takmış birinede çok iri bir bayandu dedi , benim de boyum çok uzun diye öyle takmış , 178 boy 62 kiloyum, protezler büyükolduğu için aşağı inme süresi uzayacak dedi :( küçük daha güzel oluyormuş ve daha çabuk şekilleniyormuş ..

evet canım çok şükür :) teşekkür ederim :KK68:

hahahah ben de yaa yerim onu :cool:
doktorum da tam olarak aynısını söyledi cc lere takılma görüntüsünden memnun kalacaksın bunun garantisini veriyorum sana dedi. inşallah sorunsuz bir şekilde geçer tek isteğim o şu an. teşekkür ediyorum :KK15:
resimlerime bakabilirsin 1 aylık ama hala şekli fena :(

ben bir ay önce oldum ve hiç boyut belirtmedim doktoruma, oda hiç kaç cc takalım demedi , en uygununu takıcam merak etme ameliyat olduğuna değsin dedi ve 375 cc takmış, bugün kontrolüm vardı şimdiye kadar yaptığı enbüyük 2.memeymiş benimkiler, 390 takmış birinede çok iri bir bayandu dedi , benim de boyum çok uzun diye öyle takmış , 178 boy 62 kiloyum, protezler büyükolduğu için aşağı inme süresi uzayacak dedi :KK43: küçük daha güzel oluyormuş ve daha çabuk şekilleniyormuş ..
evet baktım şimdi aslında tam istediğim boyuttalar çok beğendim ben özellikle giyinik halini. :KK68:
ve daha 1 aylıklar diyorsun 5-6 ay sonra aşağı inince daha da güzel olacaklardır eminim.
umarım benimki de güzel olur :(

Kac yasindasin canim? Dogum yapmadiysan bence buyuk dusunme.sonucta sonra deformasyon olabilir buyuk olursa eğer

evet baktım şimdi aslında tam istediğim boyuttalar çok beğendim ben özellikle giyinik halini. :KK68:
ve daha 1 aylıklar diyorsun 5-6 ay sonra aşağı inince daha da güzel olacaklardır eminim.
umarım benimki de güzel olur :KK43:
drumda öyle dedi bugün, 5 ay sonra daha çok beğenecekmişim :) giyinik hali bencede hoş , sonuçta çığlak ta gezmiyoruz zaten ;) İnşaallah seninkilerde çok çok güzel olur :)

öyle doktora bi ben denk gelemedim zaten ya koca ankarada istediğin büyüklüğü takarım diyen bir tane doktor yok.
benimki de anca 325'i deneyecek, başının etini yediğim için o da sırf.
hele 275le falan çıktığımı düşünmek istemiyorum bile ya çok gerginim :KK61:
yani tabi senin göğüs dokuna bağlı, esnekliğine falan.. benim doktor çok küçükten yana da değil, çok büyükten yana da.. benimki orta bişi oldu.
seninde gönlüne göre olur umarım..

Burda sonuç gördün mü bilmiyorum ama gördüysen 300cc den daha küçük olacaktır çünkü genel olarak burda high profil takılı sadece bi kişinin orta ve istediği büyüklüğe ulaştı mı bilemiycem.. hatta ultra high profiller var.. niye moderate acaba bunu biliyor musun tahminen ameliyat sonrası ölçün 91 cm civarı olur.. iyi bir büyüklük elde ediyorsun.. sonucun güzel olur inşallah
benim boyum 155 miş :) kilo artık 47 oldum yuppi :D

Back