Cadı kazanı..

slm canim nasilsin gene keyfin yerinde gibi

Bacım aslında ben hep pozitifim
Yani yanımda olan komşularım arkadaşlarım çok eğlenirler gülmekden enerjim iyidir
Sebepsiz yani hep böleyim
Sizi bi mujuklimm yine kimi kaynatıyoruz kazanda

tabiki kaynanalari ve bazi kocalari :lepi:

Benimkileride benimkileride aslında moralimin bosuk olması lasım karalr bağlamam lasım haftaya kaynanam ve görümceler gelicek valla saldım çayıra mevlam kayıra ya onlar beni yer ya ben onlarıı gülüp geçicem artık ikide kulak tıkacı alıcam ohhhhhh

Benimkileride benimkileride aslında moralimin bosuk olması lasım karalr bağlamam lasım haftaya kaynanam ve görümceler gelicek valla saldım çayıra mevlam kayıra ya onlar beni yer ya ben onlarıı gülüp geçicem artık ikide kulak tıkacı alıcam ohhhhhh

canim sen ne yap bilyomusun kulaklarina pamuk koy soylenenleri duyma. onlarda kendi kendilerine konussunlar.

Ayyyy yerim senii ben
Balım çorba var, fırında mantar var , nohutlu pilav var ayy kıyamam ben..
saol canim hazirla geliyorum
Vermeyeceğim, Hasan'ım olmadı Cemal'im var... Exe rağbet olsa bir pazarına nur yapardı..
sani istemeye geliyoruz hafta sonu

şikayet eden o nasılsa alır cevabını oturur

birdaha soylerse aynen senin dedigini soylicem o zaman akillanir belki insana yakisir sekilde sorar ne soruyosa

canim sen ne yap bilyomusun kulaklarina pamuk koy soylenenleri duyma. onlarda kendi kendilerine konussunlar.

Ben konuşmama kararı aldım kendime söz verdim suscam ne derlerse suscam
Moralimi yüksek tutucam
Hiç biri sağlığımdan önemli değil
Ya dişçiye gittim gelirkende bi tansiyonuma baktırim dedim (tansiyonum hep düşük)
9-4 nasıl geziyorum bu tansiyonda benle anlamıyorum çok düşük..
Ölmedim burdayım valla tek tek gelsinler gelemeyesiceler

Fıstık gel bende yemek var. Barbunyai dolma, mantar sote, patates salatası, pancar salatası var. Abartmışım di mi? Hala yemeği ayarını tutturamıyorum. Sedat üç kişilik falan yerdi de. Dört kişilik yemek yapardı iki kişi yerdik

Kaynanama inat kocamın yakasına kene gibi yapışıcam ben
ınme insin kalsın öyle guclubacismile

Fıstık gel bende yemek var. Barbunyai dolma, mantar sote, patates salatası, pancar salatası var. Abartmışım di mi? Hala yemeği ayarını tutturamıyorum. Sedat üç kişilik falan yerdi de. Dört kişilik yemek yapardı iki kişi yerdik

Canım yaa bazı alışkanlıklardan vazgeçmek zor oluyor zamanla alışırsın
Kafan rahat ama dimi önemli olan bu

Edanaz bebem favori şarkım bu aralar cıstak cıstak evde dinliyorum
grup mp3: Keyfime yok diyecek oooooo yemin etsem başım ağzımaz ağrımaz orta şekerli kahvem asla! saatini şaşmaz dinle şiddetle tavsiye ederim (orta şekerli kahve)....

Kaynana de ki, anne biz düşündük, bir çocuk daha yapmaya karar verdik... Aşkımızı çocuklarla süsleyeceğiz de

Canım aslında düşünmüyo değilim eşim istiyor hani illede olsun diye baskı yapmıyor ben istemiyorum diye
oğlum 5 yaşında..
Bir tane daha olsun diyorum aslında bazen sonra aman bunlara bi daha mı çocuk yapıcam diyorum bu sülaleye bu adama sonra böyle düşünüyorum
vazgeçiyorum baya baya değişkenim pişman olmakdan korkuyorum git gellerim var
Bir de depresan kullanıyorum diye cesaret edemiyorum..

Ayy bende geçen gün migrosdan damla sakızlı türk kahvesi aldım, yemekden sonra kahvemi yaptım, nargilemi yaktım, nasıl keyif anlatamam... Bir de bu aralar sibel can kıskıvrak şarkısına taktım kız acaba bir de darbuka mı alsam. Sen alacağım motorun resmini gördün mü? Açılın yollar ben geliyorum

X