Cadı kazanı..

Ferda Anıl Yarkın, Üzülme, ama Sedat kendi söylerdi, sesi çok güzel. Hatta tanıdık yerlerde özel gecelerde saheye bile çıkar.
Ali ile şarkımıza gelince çok eski. Fatih Kısaparmak'ın tomurcuk diye bir şarkısı vardı onu söylerdi bana.
Ben kimseye şarkı söylemedim, ruhsuzluk değil sesim kötü...

Volkan Konak'ın Tahir ile Zühre şarkısını dinlediğim bir gün o kadar ağladım ki, tam boşanma kararı almıştım. Allahım gerçekten böyle hisseden bir erkek var mı diye oturdum ağladım. O şarkı çok güzel, çok şeyler hissettiriyor insana

benim eşiminde sesi çok güzeldir akşamları bana bağlama çalar hemde söyler ama benim sesimde felakettir bende kimseye sölemedim...

Bir de geçen sene doğum günümde Ali faceden bulmuş beni, parça göndermiş bana "iki alyans" geri göderdim, ben de ona parça gönderdim, Ferda AnılYarkın "bundan böyle beni nerede görürsen gör tanıma" bu da ona kapak oldu...

volkan konak her şarkısına bayılırım ben yaaaa özellikle mimoza çiçeği çok güzeldir

Bir de Gülbenin Çilekli şarkısı çok güzel... Çünkü çileğe bayılırım...Hele birde yanında şarap olursa dokunmayın keyfime...

off of offff süper yapmışsın abla harika kapak olmuş ama ona hayatında böyle kapak görmemiştir heraldekaydirigubbakcemile3

Kardeşi ile görüşüyoruz dedim ya... Beni soruyormuş, kardeşi de her soruşunda laı sokuyor, sesi çıkmıyor. Bilecik'e geldiğimi öğrenmiş, Yeşim deniz kızıdır, deniz olmadan çok zorlanır demiş. Hacer'de (kardeşi) sana ne, 20 yıl sonra sana mı soracak ne yapacağını, o ızmir kızı her yerde yaşayacak kadar da güçlü bir kadın. Birisini düşünmek istiyorsan git de embesil eski karını düşün demiş.

Yok kız ne efkarı, ben keyifli iken içerim sadece, moralim bozuldu diye içenlerden değilim. Keyfime çok düşkünümdür. Mesela evde nargilem var, çok severim ama taşınırken altı kırılmış, en kısa zamanda almam lazım.

helal olsun hacere valla iyi demiş onlar bilecikdemi oturuyorlar abla

nargileye bende bayılırım elmalı tercihimdir:1rolleyes:

Hacer'de abiside Kütahya'da oturuyor, yakın ama allahdan çok yakın değil, karşılaşmak, kırıcı olmak istemiyorum. O beni çok kırdı ama fazlası ile çekti karşılığını. Bir de gayet yumuşak başlı gözükürüm ama inadım tuttu mu gözüm hiçbirşey görmez. En sevdiğim bile olsa gözümü kırpmadan silerim.

kizlar efkarlanmissiniz bakyorumda bizim borekler suya yatti annem arbayla biyere gidip gelirken polis durdurmus 50€ ceza yazmis annem fransizcayi az bildigi icin ne icin oldugunu anlamamis. bende gittim sordum ne is diye cok komik bir sebep efendim annem ehliyetini gec gostermis bende hemen polislige gittim itiraz ettim kabul edildi cok sukur. gurbetci olmak boyle bisey iste yabancilari salak yerine koymaya bayiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…